Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Mat ombord


Mat ombord En inspirerende bok basert på de involvertes følelser og interesse for mat, båt og det late livet ved sjøen. Og de involverte er ikke hvem som helst: Ideene til rettene er klekket ut av Oslorestauranten Palace Grills Øyvind Hjelle og Anders Jahrmann i fellesskap. I ettertid tok deretter Jahrmann med seg ideene, råvarene og ikke minst fotografen Evy Andersen på tur. Bare fotografiene alene er nok til å sette følelsene i sving. Resultatet er en bok som er fristende for alle som er glad i mat generelt - men mat ombord spesielt. Alle rettene er laget i felten og under tildels primitive forhold. Råvarene hører sjø og sommer til, og det er lagt vekt på råvarer som er lett tilgjengelig og som tåler lagring og behandling under røffe forhold. Selv begrenset mulighet for oppvask har vært en faktor for de involverte og forlaget har også tenkt på at omslaget skal tåle litt fuktighet...
Utgitt: 2005
ISBN: 9788292489126
Gruppe: Sommer
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.