Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Hvordan koke vann


Hvordan koke vann Boken konsentrerer seg om tilberedningsteknikker for fisk og skalldyr, kjøtt, fugl og fjærkre, sauser, kraft og grønnsaker. Hvert kapittel åpnes med et essay som tar for seg hva som egentlig skjer når for eksempel oljen og eggeplommen blir majones, hvorfor fiskekjøttet ødelegges av å fosskoke eller - når koker egentlig vann? Boken er ellers full av gode oppskrifter knyttet til den enkelte teknikk og ingrediens. Andreas forteller deg ikke bare hva du skal gjøre, men også hvorfor og hvordan, og viser at det finnes flere måter å lage god mat på.
Utgitt: 2005
ISBN: 9788202243181
Gruppe: Enkel mat
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.