Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Kylling - helt enkelt


Kylling - helt enkelt I denne boken viser forfatteren deg at kylling er en råvare som kan brukes til alle anledninger, og at tilberedningsmetodene spenner over et stort register. Gjennom 30 oppskrifter og mange tips, vil du få inspirasjon og kunnskap til å lage nye retter og skape dine egne kyllingspesialiteter. I tillegg inneholder boken anbefalinger om hvilke viner som passer spesielt godt til de ulike rettene.
Utgitt: 2006
ISBN: 9788276834191
Gruppe: Kyllingretter
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.