Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Tiden på Engø gård : atmosfæren - historien - gastronomien


Tiden på Engø gård : atmosfæren - historien - gastronomien Boken skildrer historien om det som en gang var Pihls Pensjonat på Engø på Tjøme, fra det var en særpreget "klubb" av sommergjester fra inn- og utland allerede før 1930, og fram til i dag hvor det er et moderne hotell, der en gammeldags idyll og stil er bevart og dyrkes. Kjøkkensjef Per Hallundbæk bidrar med sine egne oppskrifter på retter fra de fire årstider.
Utgitt: 2006
ISBN: 9788230304815
Gruppe: Norsk mat og tradisjoner
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.