Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Mat : gris - helt enkelt


Mat : gris - helt enkelt I denne boken får du kunnskap om gris som råvare i sin helhet, et lite blikk tilbake i tid (litt historikk), kvaliteter, hva skal du se etter i butikken, hvordan skal kjøttet behandles, stykningsdeler og hvilke forskjellige stykker som passer til hvilke retter. Du får en kort innføring i forskjellige produkter laget av gris, hvilke smaker som passer til - vin/ drikkeforslag, og ikke minst, 30 varierte retter til forskjellige anledninger
Utgitt: 2006
ISBN: 9788276834205
Gruppe: Kjøtt og viltretter
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.