Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Fisk : fra fangst til fest


Fisk : fra fangst til fest Suksessforfatteren fra Hedmark slår til igjen! Fiskerens bok kommer nå i ny og utvidet utgave. Her får du vite alt du ikke visste om aktuelle fiskearter i fersk- og saltvann. Et godt fiskemåltid starter alltid med riktig råvarebehandling umiddelbart etter fisken er landet. Denne boka går også grundig til verks når fisken kommer på kjøkkenbenken og viser hvordan du skjærer velformede fileter, flår abbor eller varmrøyker ørret. Komplett med meget gode oppskrifter på lekre matretter.
Utgitt: 2006
ISBN: 9788252931030
Gruppe: Fisk og behandling av fisk
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.