Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Cognac : historien, guiden og de norske cognaceventyrerne


Cognac : historien, guiden og de norske cognaceventyrerne Boken handler om cognacens og noen av de mest kjente cognachusenes historie, fremstillingen av brennevinet, og regionen der det produseres. Nordmenn har vært sentrale aktører i cognacproduksjonen i Frankrike siden 1700-tallet, og forfatteren har også skrevet om noen av cognacfamiliene med norske aner. Bak i boken er det en guide til over 70 av de mest kjøpte cognacene i Norge. Med oversikt over cognacfestivaler, vindyrkere, nettsteder og nyttige adresser for den som ønsker å reise til Cognac.
Utgitt: 2006
ISBN: 9788299736811
Gruppe: Konjakk
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.