Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Wok


Wok Woken stammer fra Kina, men forekommer i hele Sørøst-Asia. En wok anvendes blant annet til hurtigfresing av grønnsaker eller finstrimlet kjøtt. Fordelen med en wok er at igredienser som er ferdig tillaget kan plasseres på den sluttende kanten, for å beholde varmen. Samtidig kan annet tillages i bunnen av gryten. I denne praktiske kokeboken som er spirallinnbundet for å gjøre den enkel å bruke i matlagningen finner du mer enn 100 wok-oppskrifter fra de enkle som lages på få minutter til mer avanserte. I denne serien finnes også "104 Sauser" - "Salater" - "Kylling" og "Pasta" .
Utgitt: 2006
ISBN: 9788248207726
Gruppe: Wok og hurtigsteking
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.