Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Nesten helt rått


Nesten helt rått Dette er boken for den helsebevisste forbruker. Tilhengerne av "raw food" sverger til rå mat der næringsstoffene ikke tapes gjennom koking og steking. I "Nesten helt rått" viser Suzannah Olivier veien til et kosthold rikere på matens naturlige sunnhet. Grønnsaker, frukt, kjøtt og fisk er ypperlige kandidater for knasende gode oppskrifter fulle av enzymer, enzymaktivitet, vitaminer og mineraler. Her får du informasjon om næringsinnhold og helseeffekter for alle oppskriftene, og boken gir praktiske råd om spiring, tørking, gjæring og saftpressing. Rått er hot - og kan være utrolig godt. Oppskriftene finner du i "Nesten helt rått".
Utgitt: 2006
ISBN: 9788252930740
Gruppe: Matbøker
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.