Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Portvin


Portvin Første del av boken omhandler portvinens historie, du føres gjennom alle faser i produksjonsprosessen, og hvordan du skal kjøpe og lagre portvin, dekantere vinen og servere den korrekt, samt tilpasse spesifikke portvinstyper til ulike matretter. Hoveddelen er en fortegnelse på over 50 portvinshus, og testresultater fra smaking av over 300 portviner. Hver portvin er beskrevet med historikk, firmaets spesielle vinkvaliteter analyseres, og det er fulle smaksnotater for et utvalg av firmaets beste viner. Med nyttige adresser, ord- og litteraturliste og stikkordregister.
Utgitt: 2000
ISBN: 9788251617766
Gruppe: Hetvin
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.