Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Fenalår, historien om en norsk delikatesse og spesialitet


Fenalår, historien om en norsk delikatesse og spesialitet Boken er en mathistorisk kokebok som tar for seg spesialiteten fenalår. Den gir deg gamle oppskrifter og forslag til nye kombinasjoner. Boken beskriver det vi vet om når produksjonen startet, hvor ordet kommer fra, synet på hvor mye salt en skulle bruke og jakten for å få tak i saltet. Den forteller også om dyrevelferd og om hvordan en lager fenalår i moderne tid.
Utgitt: 2007
ISBN: 9788230003817
Gruppe: Norsk mat og tradisjoner
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.