Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Italia råvarer, mat, kultur


Italia råvarer, mat, kultur Hvorfor elsker vi italiensk mat? Hvor kommer denne ekte matgleden fra? Hva er Middelhavets hemmelighet? Råvarene selvfølgelig! Den italienske maten hviler på noe av verdens mest gavmilde "kjøkkenhage". Mellom Alpenes svale daler og Sicilias hete sletter skaper naturen sine undere. I Italia har man lært seg å sette pris på alt dette og lager en mat som for lenge siden har funnet sitt fullendte uttrykk. Boken handler om søtt, salt, surt og beskt i riktig kombinasjon, som når tomaten kommer fra pachino, kapersen fra Salina, sitronen fra Amalfi og olivenen fra Toscana. I tillegg kommer trøffelen fra Aqualagnes og osten naturlig grottelagret i Valsassina. Tre enlke ord forteller det hele: semplicità, qualità e amore, dvs. enkelhet, kvalitet og kjærlighet. Fernando De Luca loser oss gjennom den italienske matens "hemmelige steder" og kokken Marco Baudones gir oss oppskriftene hvor råvarene kommer til sin rett!
Utgitt: 2008
ISBN: 9788204153463
Gruppe: Italia
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.