Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Nybakt til alle måltider


Nybakt til alle måltider Finnes det noe bedre enn duften av nybakt brød, eller smaken av en fersk blings med smør, fra et brød som ennå er varmt? Dette er boken for alle som vil bake sitt eget gode og sunne brød. Boken er instruktiv og veiledende også for deg som ikke har bakt brød før. Den gir deg enkle og gode oppskrifter på et stort antall bakverk, fra de groveste brødene med bygg og havre, til den fine festloffen og pizzaen.Boken er laget av Opplysningskontoret for brød og korn. Lederen for bakelandslaget, André Løvaas har bidratt med mange av oppskriftene.Torunn Nordbø er utdannet ernæringsfysiolog, jobber som daglig leder for Opplysningskontoret for brød og korn og er selv en ivrig baker
Utgitt: 2009
ISBN: 9788281880245
Gruppe: Brød
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.