Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Brunosten en norsk historie


Brunosten en norsk historie Endelig har Brunosten fått sin egen bok! Brunosten er en særegen del av den norske matkulturen - og av vår nasjonale identitet. Kjent og kjær her hjemme, eksotisk og spennende i utlandet. Og like god som smakstilsetning i sausen som på matpakka. I 1991 ble den kåret til "Det norskeste av det norske" av radioprogrammet Nitimens lyttere. Her er historien om brunosten, fra budeienes åpne jerngryter til dagens høyteknologiske framstilling i kontinuerlige produksjonslinjer av rustfritt stål. Bak denne historien står kreative norske fagfolk og oppfinnere som i denne boka endelig får den omtalen de fortjener. Professor Roger Abrahamsen ved Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB) har skrevet boken sammen med Gunnar Bakkene, Reidar Gjerde og Kjell Steinsholt
Utgitt: 2009
ISBN: 9788252932119
Gruppe: Ost
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.