Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Og dermed pasta en smak av Norge


Og dermed pasta en smak av Norge Morten Folstads siste bok handler om hvordan de ulike norske matretter ble til. Dog uten en eneste oppskrift. Til gjengjeld får vi vite alt om hvordan en åpner en hermetikkboks uten å skjære seg fordervet, samt noen kjærlige ballespark til folk og fe i land og utland som aldri får stilt metta si. Morten Folstad(1962), fra Buvika utenfor Trondheim, har tidligere skrevet barneboka "Florofinen" (2005) og voksenboka "Uten tittel" (2007)
Utgitt: 2009
ISBN: 9788281121133
Gruppe: Norsk mat og tradisjoner
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.