Oppskrifter med duer.


Fakta om duer.

Skogsduer er har vært mye brukt som mat opp gjennom årene.
Men det finns både ville og tamme.
Duer er også en delikatesse i andre land og er velkjent i det franske kjøkken. Duer kan også tilberedes tilnærmet som ryper. Duer har mørkt kjøtt og viltsmak. Unge duer er best.

Duer trenger ikke å henge men det gjør ikke noe.
En ringdue veier bare 400 g og bare ca 100-150 g kjøtt kan brukes. Det sier seg selv at det trengs ganske mange til en middag. Det går gjerne en due pr person.

Bruksområde.

Stekt, grillet, sautert
Duer stekes i ovn eller gryte, brukes i feks gryteretter osv.






De mest populære oppskriftene med duer

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Fylte duer5.211.13156.42.511.30.25.7
Stekt due4.88.95151.6212.40.13.8
Duebryst med skogsopp4.713.26137.97.47.413.5
Duebryst med varmrøykt sideflesk og parmesan4.310.781254.37.41.42.8
Duebryst med kummin419.71190.9610.50.54.1
Duebryst i fløte og rødvin414.07143.41.89.40.64.5
Due i soppsaus312.54176.23.512.50.14
Kokte duer med spinat214.592.61.85.81.52.8
Duer med oliven (Pichones con aceitunas)214.93169.80.812.40.62.3

Se alle oppskriftene






Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!