Tabell som viser de forskjellige B vitaminer


Velg forbokstav for matvare


   2    7    A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z    Ø    Å    

Sorter med å klikke på overskrift.
Og ved å klikke på matvarenavnet kommer du rett til mer informasjon i Matvareguiden.
PS: Alle verdier er pr 100 gram spiselig matvare.
Kilder til verdier i matvareguiden er bla disse i tillegg til mange produsenter:

Mattilsynet, Sosial og helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Matvaretabellen 2014
Den danske fødevarebanken
Det svenske livsmedel databasen
Canadian nutrient files
USDA sin nutrient database


NavnVitamin_B1(mg)Vitamin_B2(mg)Niacin(B3)(mg)Vitamin B6(mg)Folat (B9)(mcg)Vitamin B12(mcg)
Odelia naturell rapsolje000000
Odelia sitron000000
Odelia stekeolje000000
Odense ekte marsipan0010230
Odin Pilsner00.030.30.0430
Okra0.20.0610.2188
Oksehale0.030.1350.326.861.4
Oksemarg0.040.20.43
Okserull0.080.193.40.0130
Old el paso Taco Spice Mix0.190.382.71.1920.4
Olden boble eple000000
Olden Boble med bringebær/rips000000
Olden boble naturell000000
Olden boble pære000000
Olden boble sitron/lime000000
Olden stillvann000000
Oliven0.020.010.230.0330
Oliven, grønne, med paprikafyll, avrent000.10.0210
Oliven, grønne, pickles0.020.010.20.0330
Oliven, sorte, i olje, hermetisk0000.01100
Olivenolje, Extra Virgin, Jomfruolje000000
Olivenolje, vanlig000000
Olivenolje, økologisk, Green Valley000000
Omelett, stekt i fett0.130.4600.11602
Omelett, stekt uten fett0.140.4800.11632.1
Orange Gin000000
Oregano tørket malt0.180.534.61.042370
Oreokake, av pulver, fløte og smør0.020.070.20.0330.1
Orrfugl0.450.54120.6250.8
Ost, gulost, med vitamin D0.080.310.40.03402.4
Ost, gulost, med vitamin D, lett0.090.350.50.04482.8
Ost, revet, pizzaost0.070.330.40.02312.2
Ostekake, med kjeksbunn0.060.080.50.0390.2
Ostepop0.10.080.70.07100.2
Ostesaus fra oppskrift0.060.150.180.056.080.61
Otard Napoleon000000
Otard V.S000000
Otard V.S.O.P000000
Otard X.O000000


Forklaringer

Les her om nærmere forklaringer på mengdeutregning av de forskjellige næringsstoffer
  1. Folat Folsyre + derivater av folsyre. Reduserer risikoen for nevralrørsdefekter hos fostre Finnes i grønne grønnsaker, sitrusfrukter, brød og kornvarer . Måles i mikrogram
  2. Niacin B3 Vitamin B3. Nikotinsyre + nikotinamid . Måles i milligram
  3. Niacin EKV. Niacinekvivalenter er summen av naturlig forekommende niacin og niacin som blir omdannet i kroppen fra aminosyren tryptofan. Niacin + 1/60 tryptofan. Måles i milligram
  4. Vitamin B2 Måles i milligram
  5. Vitamin B1 Innhold i milligram.
  6. Vitamin B6 Pyridoksin + pyridoksal + pyridoksamin. Innhold i milligram.
  7. Vitamin B12 Kobalamin. Innhold i mikrogram


Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!