Tabell som viser de forskjellige B vitaminer


Velg forbokstav for matvare


   2    7    A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z    Ø    Å    

Sorter med å klikke på overskrift.
Og ved å klikke på matvarenavnet kommer du rett til mer informasjon i Matvareguiden.
PS: Alle verdier er pr 100 gram spiselig matvare.
Kilder til verdier i matvareguiden er bla disse i tillegg til mange produsenter:

Mattilsynet, Sosial og helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Matvaretabellen 2014
Den danske fødevarebanken
Det svenske livsmedel databasen
Canadian nutrient files
USDA sin nutrient database


NavnVitamin_B1(mg)Vitamin_B2(mg)Niacin(B3)(mg)Vitamin B6(mg)Folat (B9)(mcg)Vitamin B12(mcg)
Rabarbra fryst uten sukker0.030.030.20.0280
Rabarbra, rå0.020.030.30.0270
Rabarbrasyltetøy0.010.020.210.014.820
Raclette0.010.220.20.06491.4
Radicchio rosso0.090.150.30.08150
Ramsløk0.130.030.30.3850
Ranchdressing0.080.1510.08370.4
Rapidsalat, norsk, rå0.050.040.30.03310
Rapphøns0.070.156.760.7460.84
Rapsolje000000
Rapsolje, kaldpresset, Odelia000000
Rapsolje, økologisk, Green Valley000000
Ravigottesaus0.020.070.030.03100.19
Red Bull0.040.19.82.101.97
Red Bull sukkerfri0.020.578.51.9901.99
Reddik spirer, bladreddik0.10.12.850.28950
Reddik, norsk, rå0.010.010.20.05140
Regal fiberbakst0.35
Regal havrekli0.5
Regal Hele byggryn0.3
Regal Helkorn hvete0.44.3
Regal hvetekim20.47
Regal Kruskakli0.80.29.5
Regal Norsk Bondebrød0.234.5
Regal Sammalt hvete fin0.44.3
Regal Sammalt spelt grov0.38
Regal Siktet rugmel0.3
Reinsdyr0.320.725.50.3746.31
Reinsdyr kokt, stekt0.250.95.790.3256.64
Reinsdyr marg0.040.20.43
Reinsdyr, bog, stek, rå0.260.65.10.4466.3
Reinsdyr, kjøtt, røkt0.310.7160.4486.3
Reinsdyr, kjøtt, rå, tørket0.681.5613.20.92413.8
Reinsdyrkaker, hermetisk0.120.283.30.1542.1
Reinsdyrpølse0.150.32.5
Reinsdyrskav, rå, fryst0.260.65.10.4466.3
Reker0.010.072.30.144.6
Reker, i lake, avrent000.40.0121
Reker, innbakt, forfritert, fryst0.110.051.50.0632
Reker, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje0.110.051.50.0631.9
Reker, kokt med skall0.010.072.30.134.6
Reker, kokt uten skall0.010.072.30.144.6
Rema 1000 cashewnøtter salte0.460.1510.57480
Remulade0.020.0600.0160.3
Remulade, lett0.020.030.40.0471.1
Remy Martin VS Grand Cru000000
Remy Martin VSOP000000
Remy Martin XO Excellence000000
Rettich, daikon, kinareddik0.020.020.20.0828
Ribberull, skiver0.70.135.70.28121.4
Ricotta0.030.220.20.0460.3
Rips fryst uten sukker0.010.010.40.0670
Rips, rå0.010.010.40.0670
Ris0.040.050090
Ris grøtris kokt0.160.011.490.05590
Ris grøtris, 5-25 min koketid, tørr0.110.051.30.2970
Ris hvit kortkornet0.560.054.10.17231
Ris med biffkjøtt, sursøt saus, fryst, kjøpt0.040.080.80.1100.2
Ris polert, Basmatiris, tørr0.140.051.30.4290
Ris polert, Jasminris, tørr0.040.050.70.75110
Ris polert, langkornet, kokt0.010.020.20.1930
Ris polert, langkornet, tørr0.040.050.50.5690
Ris polert, parboiled, langkornet, kokt0.080.021.60.1730
Ris upolert, naturris, langkornet, kokt0.120.021.80.1950
Ris, arborio, risottoris, tørr0.0901.60.11130
Ris, Basmati, kokt0.050.020.50.1530
Ris, grøtris, 1 times koketid, tørr0.20.051.30.290
Ris, hurtigris, 1% salt, kokt0.0100.20.0910
Ris, hurtigris, 1% salt, tørr0.0500.80.3450
Ris, hurtigris, kokt0.090.011.40.1530
Ris, hurtigris, tørr0.25040.4480
Ris, Jasmin, kokt0.020.020.20.2640
Ris, polert, parboiled, langkornet, tørr0.240.054.70.5180
Ris, upolert, naturris, langkornet, tørr0.360.055.40.56140
Risgrøt med helmelk fra oppskrift0.040.10.180.063.950.32
Risgrøt med laktoseredusert melk fra oppskrift0.010.010.180.053.950.32
Risgrøt med lettmelk fra oppskrift0.040.10.180.063.950.25
Risgrøt, med lettmelk0.060.110.20.0550.3
Riskaker med salt, økologisk, Green Valley0.10.17.20.8100
Riskaker uten salt, økologisk, Green Valley0.10.17.20.8100
Riskaker, lettsaltet0.050.034.30.61200
Riskaker, usaltet0.050.034.30.61200
Riskrem hjemmelagd0.030.090.230.024.590.13
Rislunsj med jordbær, Piano0.030.130.30.0230.5
Rismel brunt0.440.086.340.7316
Rismel, risstivelse0.080.031.90.240
Risnudler kokte vermicelli0.0100.07030
Risnudler tørre vermicelli0.1500.20.0520
Risotto0.040.271.520.136.680.11
Roastbiff, skiver0.050.1680.2951.3
Rogn0.240.741.80.168010
Rogn, torsk, hermetisk, stekt i fett0.760.250.50.31129.7
Rogn, torsk, kokt0.280.610.90.111711.1
Rogn, torsk, presset, hermetisk0.780.260.50.321210
Rogn, torsk, rå0.250.550.80.11510
Rognebær0.040.070.40.07100
Rognleverpostei, Svolvær-/Lofotpostei0.150.251.50.07669.6
Rom00.01000
Romersalat, romanosalat0.030.060.40.08890
Romkrem, Piano0.030.120.10.110
Ronrico White Rum00.01000
Roquefort0.030.410.60.1450.4
Rosenkål, fryst0.110.070.60.141360
Rosenkål, norsk, rå0.110.070.60.141590
Rosiner0.110.120.80.1750
Rosiner, Californiske, økologisk, Green Valley0.120.050.60.25100
Rosmarin frisk0.040.150.90.341090
Rosmarin tørket0.510.4311.743070
Royal Blue, ost0.050.250.90.1391.3
Ruccola0000970
Ruccolasalat, rå0.040.090.30.07970
Rug0.50.180.70.18310
Rugbrød, fint, kjøpt0.180.111.10.12250
Rugbrød, grovt, kjøpt0.350.130.90.11390
Rugmel, sammalt0.50.180.70.18310
Rugmel, siktet0.330.120.50.09230
Rullekake, med smørkrem av margarin0.10.20.30.06290.9
Rullekake, med smørkrem, kjøpt0.060.160.40.0850.2
Rullekake, med syltetøy0.10.180.30.06290.7
Rundstykke fint, halvstekt type, stekt0.140.080.80.05430
Rundstykke fint, kjøpt0.250.061.50.07380
Rundstykke fint, sk melk0.260.141.50.09430.2
Rundstykke fint, vann0.240.071.40.07410
Rundstykke grovt, halvstekt type, stekt0.220.131.90.07350
Rundstykke grovt, vann0.320.0830.1480
Rundstykke mellomgrovt, vann0.270.072.20.08420
Rundstykke, baguette, finbakstmel0.20.061.10.07380
Rundstykke, grovt, kjøpt0.220.041.80.07200
Rundstykke, mellomgrovt, sk melk0.30.142.30.1470.2
Rundstykker grovt, sk melk0.340.1530.12500.2
Rye Whisky000.05000
Rype0.450.54120.6250.8
Rype, bryst uten skinn, ovnstekt0.560.68150.79311
Rype, bryst, uten skinn, rå0.420.96.50.63250.8
Rød kepaløk, rødløk0.050.020.20.08180
Rød vodka000000
Rødbete, norsk, rå0.020.010.20.04680
Rødbeter kokte0.020.040.330.0680
Rødbeter, syltede000.10220
Rødbetesalat0.020.040.090.0419.460.02
Rødkål, rå0.0600.40.17460
Rødspette filet, kavringpanert, stekt i fett0.140.152.70.2181.1
Rødspette filet, kokt0.120.1340.27131.6
Rødspette filet, melpanert, stekt i fett0.120.123.60.25121.4
Rødspette, filet, kavringpanert, rå0.140.162.80.21191.1
Rødspette, fylt, forfritert, fryst0.130.071.90.1363.9
Rødspette, panert, forfritert, fylt, ovnstekt uten fett0.140.0720.1464.1
Rødspette, panert, forfritert, fylt, stekt i fett0.130.071.80.1363.8
Rødspette, rå0.090.13.10.21101.2
Rødvin00.020.10.0310
Rødvin, uspesifisert00.020.10.0310
Rømme0.030.1400.0240.2
Rømmedressing med urter0.040.130.10.02100.2
Rømmegrøt0.080.150.30.0470.3
Rørosmeieriet syrnet mjølk skogsblåbær19
Rørosmeieriet Tjukkmjølk19120
Rørsukker, økologisk, Green Valley000000
Røye, melpanert, stekt i fett0.120.037.10.693111.5
Røye, rå0.090.026.10.62610
Røye, stekt uten fett/grillet0.110.027.20.713111.8
Rådyr0.230.486.30.4466.3
Råmelk0.050.150.10110.6
Råsukker00.030000
Tine Rømmekolle0.040.120.10.04100.2


Forklaringer

Les her om nærmere forklaringer på mengdeutregning av de forskjellige næringsstoffer
  1. Folat Folsyre + derivater av folsyre. Reduserer risikoen for nevralrørsdefekter hos fostre Finnes i grønne grønnsaker, sitrusfrukter, brød og kornvarer . Måles i mikrogram
  2. Niacin B3 Vitamin B3. Nikotinsyre + nikotinamid . Måles i milligram
  3. Niacin EKV. Niacinekvivalenter er summen av naturlig forekommende niacin og niacin som blir omdannet i kroppen fra aminosyren tryptofan. Niacin + 1/60 tryptofan. Måles i milligram
  4. Vitamin B2 Måles i milligram
  5. Vitamin B1 Innhold i milligram.
  6. Vitamin B6 Pyridoksin + pyridoksal + pyridoksamin. Innhold i milligram.
  7. Vitamin B12 Kobalamin. Innhold i mikrogram


Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!