Tabell som viser de forskjellige vitamin C verdier


Velg forbokstav for matvare

   2    7    A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z    Ø    Å    


Sorter med å klikke på overskrift.
Og ved å klikke på matvarenavnet kommer du rett til mer informasjon i Matvareguiden.
PS: Alle verdier er pr 100 gram spiselig matvare.
Kilder til verdier i matvareguiden er bla disse i tillegg til mange produsenter:

Mattilsynet, Sosial og helsedirektoratet og Universitetet i Oslo. Matvaretabellen 2014
Den danske fødevarebanken
Det svenske livsmedel databasen
Canadian nutrient files
USDA sin nutrient database


NavnC vitamin(mg)
Lakris, søt0
Lakriskonfekt0
Laks, filet, gravet0
Laks, filet, ovnsstekt0
Laks, filet, stekt i panne0
Laks, oppdrett, rå0
Laks, oppdrett, skiver, kokt0
Laks, oppdrett, skiver, stekt i fett0
Laks, røkt (røkelaks)0
Laks, vill, kokt0
Laks, vill, rå0
Laksepålegg, 70 % laks, i beger, type Stabbur-Laks0
Lam0
Lam hjerne rå16
Lam hjerte rå5
Lam kjøttdeig0
Lam nyrer rå11
Lam, bogstek, rå0
Lam, flatbiff, rå0
Lam, fårikålkjøtt, rå0
Lam, grytekjøtt, rå0
Lam, indrefilet, rå0
Lam, kotelett og sadel, kjøtt med fettrand0
Lam, kotelett og sadel, kjøtt uten fettrand, rå0
Lam, kotelett, stekt0
Lam, lår med mørbrad, rå0
Lam, lår, stek, rå0
Lam, lårsteik med mørbrad, ovnsstekt0
Lam, ribbe, side med ben, rå0
Lam, sadel, rå0
Lam, ytrefilet, rå0
Lammefrikassé7
Lammerull0
Lammeskank0
Landbrød, halvstekt type, stekt0
Landlord Appelsinjuice30
Lange Brune Ris, økologisk, Green Valley0
Lange, rå0
Languster0
Larios Gin0
Lasagne med kjøttdeig4
Lasagne med kjøttdeig, fryst, kjøpt1
Laurbær0
Laurbærblad, tørket0
Lefse potet0
Lemon curd19.28
Leskedrikk, kunstig søtet, drikkeferdig0
Lettmelk, 0,7 % fett, D-vitamin beriket0
Lettmelk, 1,0 % fett0
Lettmelk, 1,2 % fett0
Lettmelk, 1,2 % fett, laktosefri0
Lettmelk, ekstra lett, med vit D, 0,5 % fett0
Lettmelk, ekstra lett, med vit D, uspesifisert0
Lettmelk, laktoseredusert, 1,2 % fett0
Lettmelk, langtidsholdbar, 1,5 % fett0
Lettmelk, uspesifisert0
Lettrømme, 20 % fett0
Lettøl, lett, 2,5 vol-% alkohol0
Lever, kylling, rå28
Lever, lam, rå20
Lever, rein, rå11
Lever, storfe, rå25
Lever, svin, rå15
Lever, torsk, kokt0
Lever, torsk, rå0
Leverpostei5
Leverpostei, 3 % fett0
Leverpostei, hermetisk0
Leverpostei, med mindre fett5
Leverpølse av svin0
Licor 430
Likør 21%0
Likør, 17 vol-% alkohol, fløtebasert0
Likør, 35 vol-% alkohol0
Likør, søt, 21 vol-% alkohol0
Lillehammer Stabbursmat Fenalår0
Lillehammer Stabbursmat Fårikålkjøtt0
Lillehammer Stabbursmat Kalv (hel skrott ca 100 kg)0
Lillehammer Stabbursmat Lam (ca 20 kg)0
Lillehammer Stabbursmat Pinnekjøtt0
Lillehammer Stabbursmat Ribbe0
Lillehammer Stabbursmat Spekeskinker0
Lillehammer Stabbursmat Utegående gris (helskrott ca 80 kg)0
Lillehammer Stabbursmat Økologisk lam (ca 18 kg)0
Limburger0
Lime Juice Hermetisk6.4
Lime Juice rå30
Lime skall129
Lime, rå29
Limonade2.4
Linfrø knuste0
Linfrø, hele1
Linfrø, økologisk, Green Valley0
Linfrøolje0
Linguine fersk0
Linguine tørr0
Linsemel6.8
Linser6.2
Linser Røde_tørre6.2
Linser, grønne og brune, kokte med salt0
Linser, grønne og brune, tørre0
Linser, grønne, hermetiske0
Linser, kokte1.5
Linser, røde, hermetiske0
Litchi, rå71
Lo Salt0
Lodde0
Loff, hvitt brød, formstekt, kjøpt0
Loff, hvitt brød, halvstekt type, stekt0
Loff, hvitt brød, kjøpt0
Loff, hvitt brød, sk melk0
Loff, hvitt brød, spiral, kjøpt0
Loff, hvitt brød, vann0
Loganbær15.3
Lollo salat3
Lompe, potetlefse, potetlompe, kjøpt13
Lomre, rå0
London Dry Gin0
London Gin0
Loquat, Japansk Mispel1
Lotusrot44
Lungemos, kjøpt0
Lupini4.8
Lutefisk, kokt0
Lutefisk, tørr vare, rå0
Lynum Entrecote okse0
Lynum Flatbiff okse0
Lynum Kjøttdeig0
Lynum Ribbe0
Lynum Skinkesteik, nettet0
Lynum Spekeskinke0
Lynum Ytrefilet okse0
Lyr, rå0
Lys lapskaus, storfekjøtt 10% fett5
Lysing0
Løk, kokt4
Løk, norsk, rå6
Løk, stekt1.8
Løk, tørket75
Løkpulver14.7
Løpstikke13
Løvetann35
Løyrom14


Forklaringer

Les her om nærmere forklaringer på mengdeutregning av de forskjellige næringsstoffer
  1. Vitamin C Viktig for celler og vev, samt for opptak av jern Frukt, bær, grønnsaker, poteter.


Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!