Oppskrifter på desserter, iskrem og annet søtt til selskap.


En oversikt over våre desserter til selskap og fest. Her finnes aktuelle artikler, oppskrifter, oppskriftsøk og deres egne favoritter innen desserter, dessertpaier og terter, sorbeter og iskrem.

Artikler som vises tilpasses automatisk sesong og høytid.



Gode oppskrifter med bilde


Prøv også Tiramisu med kirsebær.
Prøv også Oak Tree Cottage Lemon Slice.
Prøv også Fritert banan og ananas.
Prøv også Tiramisu 6.
Prøv også Sjokoladeparfait med bringebær.
Prøv også Epledessert med havregryn og kesam.
Prøv også Geléprinsesser.
Prøv også Fruktterte på nøttebunn.
Prøv også Blåbæriskake ny.
Prøv også Peach Melba.
Prøv også Markmousse.
Prøv også Dessertostepai.
Prøv også Kalvedans (råmelkspudding).
Prøv også Melonsorbet.
Prøv også Creme Brulee.








De mest populære fest desserter

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Kald jordbærsuppe5.54.32239.936.59.90.76.2Oppskriften har bilde
Bringebærmousse5.58.69218.918.315.11.79.8
Sherryfromasj5.48.2295.612.224.1015.2
Panna cotta med bringebærsaus5.48.03282.618.222.2114.6Oppskriften har bilde
Sjokoladefondant varm5.35.44431.740.226.91.816Oppskriften har bilde
Hvit dravle5.20
Blåbæriskake ny5.28.07165.232.32.61.51.4Oppskriften har bilde
Pavlova 25.14.64203.928.490.85.8Oppskriften har bilde
Bær med søt laurbærsaus54.19179.1285.60.22.4
Kokoskrem52.69165.515.59.615.9
Søkkrike bypiker fra Sandefjord55.95349.224.225.62.511.5
Lettvint sjokolademousse55.91299.722.320.41.211.8
Fritert banan og ananas4.91.2216828.641.40.6Oppskriften har bilde
Sitronfromasj4.93.36168.925.44.50.31.3
Gammeldags Måneskinnspudding4.84.6236.513.618.20.211.1
Mørk hemmelighet4.85.49260.719.218.51.211.1
Stekte epler4.82.33100.412.94.91.93Oppskriften har bilde
Sjokoladefromasj4.88.05366.723.127.40.816.5Oppskriften har bilde
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)4.74.26142.116.55.31.11.3
Hoffdessert4.78.84382.533.425.31.514.1Oppskriften har bilde
Sjokolademousse 14.78.86317.822.321.61.212.9Oppskriften har bilde
Sjokolademousse 84.75.93299.430.216.11.48.6
Eksotisk fruktsalat4.63.24126.123.92.61.60.2Oppskriften har bilde
Sjokoladefondant4.69.98529.435.1401.825.2Oppskriften har bilde
Peach Melba4.63.3582.313.22.511.3Oppskriften har bilde
Pærer Belle-Hélène4.62.32174.927.26.714.2Oppskriften har bilde
Bringebærparfait 34.56.61246.512.220.60.912.5
Appelsiner som i Transvaal4.53.3410614.74.41.52.8
Appelsindessert4.52.26144.3282.21.10.6
Ananas og sitron soufflé4.54.54214.911.917.10.210.7
Vermicelli-pudding4.52.8538.28.90.20.10.2
Multekrem spesial4.512.826517.820.42.113.2Oppskriften har bilde
Krydderpærer i sider4.56.6450.510.40.13.50
Multer med fløte4.519.86206.33.619.8312.7
Bestemors karamellpudding4.54.7423423.313.807.7
Konjakkstenger med kaffelikørkrem4.57.04427.635.929.71.219.1
Italiensk krempudding4.55.4208.88.616.40.810.1
Pernilles sjokoladepudding4.54.48266.518.119.50.712.2
Rabarbra med marengs4.53.3170.737.21.21.90.1
Russisk ostedessert (Pashka)4.57.34308.922.220.32.19.1
Sjokolademousse 44.510.38336.918.2251.215.1Oppskriften har bilde
Mangodessert4.55.69144.215.28.51.45.6Oppskriften har bilde
Rabarbra med kokos4.56.25163.521.37.13.45.1
Glaserte epler med calvados4.53.6199.613.23.91.62.4
Flamberte bananer4.59.52161.823.121.21.2
Epler i karamellsaus4.51.84107.219.12.711.6
Appelsin med safranyoghurt4.53.9765.411.51.11.50.5
Lime- og Litchisalat4.55.45101.422.90.41.50.1
Appelsinris4.53.77148.811.810.30.76.6Oppskriften har bilde
Mokkafromasj4.53.16182.625.560.62.1


Aktuelle artikler.

Eksotiske desserter som vi alle blir mer og mer vant med.

Eksotiske desserter som vi alle blir mer og mer vant med.

Ettersom vi går mer og mer ut på restaurant, begynner fler og fler å få ett forhold til Creme Brulee, Sjokoladefondant, Pannacotta, Tiramisu mfl....

Les mer om denne saken...
5000 tonn påskeappelsiner

5000 tonn påskeappelsiner

Vi spiser 25 prosent flere appelsiner nå enn for ti år siden. Og vi er mer kravstore: Påskeappelsinen skal være stor, saftig, søt og lett å skrelle.
– Se for deg en tre kilometer lang kolonne med trailere fullastet med appelsiner. Da har du forbruket vårt i påsken, det dobbelte av ellers i åre....

Les mer om denne saken...
Tre musserende sommerfristelser

Tre musserende sommerfristelser

Musserende vin gir sødme og syrlighet til sommerlige ingredienser som jordbær, rabarbra og bringebær. Jostein Medhus, kaptein i Det Norske Kokkelandslaget og mat og drikkefaglig rådgiver ved Kulinarisk Akademi, har utarbeidet tre ulike oppskrifter på sommerfristelser med henholdsvis Martini Asti, M....

Les mer om denne saken...
Påskens desserter

Påskens desserter

Påsken er og gode desserter etter gode middager. Jeg har plukket ut 3 påskedesserter fra mat.no som er fine å bruke i påskeuken.....

Les mer om denne saken...
Den søte avslutningen

Den søte avslutningen

En søt avslutning hører med etter et godt måltid, enten vi har nytt et herremåltid innendørs eller rundt grillen i hagen. Man har gjerne en egen mage for søtt. Og nå som det bugner av bær av alle slag, er det lett å la seg friste. Suppler med litt frukt, og desserten er i boks.....

Les mer om denne saken...
Gode fruktdesserter nå på nyåret

Gode fruktdesserter nå på nyåret

Frukt er sunt og godt, og selv om det er midt på vinteren er det ett godt utvalg i fruktdiskene. Og en fruktdessert frisker opp etter en feks tung middag.....

Les mer om denne saken...
Nordmenn elsker appelsiner - spesielt i påsken

Nordmenn elsker appelsiner - spesielt i påsken

Vi er en av verdens mest appelsinspisende nasjoner. Ved siden av eple og banan er appelsin den frukten vi spiser mest av i Norge. I påskemåneden spiser hver av oss i snitt 1 kg appelsiner, dobbelt så mange som ellers i året.....

Les mer om denne saken...
Påskeappelsinen: God som alltid

Påskeappelsinen: God som alltid

Det handler om tradisjon. Det handler om å huske den gode smaken og å oppleve den i øyeblikket. Den sitter i påskeappelsinen. Tilgangen på appelsiner er god, kvaliteten er god og i påsken har vi for vane å fråtse i appelsiner. Totalt konsumerer vi som nasjon ca. 34.000 tonn appelsiner i året. Vi er ....

Les mer om denne saken...
Snøhvite desserter

Snøhvite desserter

Ingen ting er så viktig som avslutningen på et vellykket måltid, altså desserten. Nå i disse juletider med mye tradisjonell mat er det ikke lett å komme utenom desserter som riskrem, karamellpudding, fruktsalat og multekrem. Men noen synes det er hyggelig å eksperimentere litt med mat selv om det er....

Les mer om denne saken...


Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!