Gå til forsiden av matoppskrift.no



Oppskrifter på selskaps og festmat


Her vil du finne masse råd og tips om mat og drikke til alle festlige lag. Jeg kommer inn på skikk og bruk, mat og vin, servering og borddekning mm. Artikler vil legges inn etterhvert som de er tilgjengelige..
Og de mest populære oppskriftene på festmat finner dere her, de mest populære med bilde og de som har fått høyest score av dere.





Gode oppskrifter med bilde


Prøv også Red Curry Beef.
Prøv også Festsuppe.
Prøv også Kremet rekesuppe med vårløkolje.
Prøv også Gammeldags brødpudding med rom og rosiner.
Prøv også Vannbakkelskrans ny.
Prøv også Kveite -steaksandwich.
Prøv også Roastbiffsalat 7.
Prøv også Marsipan uten mandler.
Prøv også Fest med fiskeboller.
Prøv også Klar bidos.
Prøv også Ovnsbakt torsk med bacon og snittebønnestuing.
Prøv også Sprøstekt brisling med paprikasalat.
Prøv også Carpaccio med fenalår, ruccola og parmesanost.
Prøv også Gravet og stekt kalkunfilet.
Prøv også Sjokoladefondant til 8.
Prøv også Ovnsbakt torsk med skalldyrsaus.
Prøv også Svømmebasseng-kake med gelé.
Prøv også Ostekake med mangosaus.
Prøv også Mikkelsmessegrøt 2.
Prøv også Oak Tree Cottage Lemon Slice.
Prøv også Grillet entrecote med rødbeter og blåmuggost.
Prøv også Krabbesalat 4.
Prøv også Stekt laks 2.
Prøv også Pulled pork med coleslaw.
Prøv også Festkake med vaniljekrem og sjokolade.







De mest populære festoppskriftene

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Grillet kylling med eksotiske poteter5.641727.710.50.94.9Oppskriften har bilde
Kald jordbærsuppe5.54.32239.936.59.90.76.2Oppskriften har bilde
Bringebærmousse5.58.69218.918.315.11.79.8
Barn av regnbuen - kake5.54.4251.62315.81.18.3Oppskriften har bilde
Ristet breiflabb med rødbet- og appelsinsaus5.412.581025.25.80.53.7
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-sen5.43.4970.710.61.420.2
Sherryfromasj5.48.2295.612.224.1015.2
Panna cotta med bringebærsaus5.48.03282.618.222.2114.6Oppskriften har bilde
Ørret fylt med spinat og bacon5.411.34167.31.413.30.96.1
Sechuankylling (kinesisk)5.47.28105.711.51.70.80.4Oppskriften har bilde
Lutefisk Larousse Gastronomique 20065.45.6498.34.45.41.22.8Oppskriften har bilde
Jack & Coke5.412.5590.98.2000
Deilig kyllingsuppe5.44.54851.660.53.7Oppskriften har bilde
Laks med chili. hvitløk og bacon5.48.08125.13.67.60.52.6
Elefantgryte5.42.0648.39.60.120
Elggryte 35.48.23685.61.80.90.5
Butter Chicken5.36.751393.39.90.76.3Oppskriften har bilde
Hjortefilet med glaserte epler5.36.8792.37.640.91.6
Vaniljeis 15.36.14277.16.526.2015.6
Generisk rødvin5.30
Fylt kamel5.31.0414.50.20.70.20.1Oppskriften har bilde
Szechuan kylling5.39.87269.27.820.414Oppskriften har bilde
Arni Kleftiko5.37.11130.85.87.814.3
Kokosbollekake5.34.8397.557.916.1213.9Oppskriften har bilde
Saftig sjokoladekake 55.32.84315.642.913.61.28.3Oppskriften har bilde
Sunndals graut (Sunndalsgrøt)5.33.45259.112.1220.214.2Oppskriften har bilde
Sjokoladefondant varm5.35.44431.740.226.91.816Oppskriften har bilde
Skogssopp i butterdeig5.24.9567.33.340.22.6Oppskriften har bilde
Flaming B 52 shot5.240.91328.631.35.300Oppskriften har bilde
Blåbæriskake ny5.28.07165.232.32.61.51.4Oppskriften har bilde
Hvit dravle5.20
Kamikaze drink5.218.25133.213.6000
Pinsekake5.25.79343.624.224.71.911
Hummersuppe5.211.28176.17.8130.46.2
Kremsuppe på storfugl eller rype5.27.77140.4512.51.28Oppskriften har bilde
Skogsgryte5.26.5781.66.32.80.81.6Oppskriften har bilde
Oksehalesuppe 25.22.5875.916.30.42.5
Stekte krabbekaker med tartarsaus5.210.12246.49.518.30.64.1
Fylte duer5.211.13156.42.511.30.25.7
Dovregubbens drøm5.24.63291.42817.51.310.7Oppskriften har bilde
Challot5.21.324946.332.30.3
Not Just Water5.214.05109.711.40.10.30
Heitevegger med fyll5.22.03274.243.37.524.3
Kransekake 15.24.64429.847.420.85.31.6Oppskriften har bilde
Fjellstuens viltgryte5.29.19134.25.48.80.55.3Oppskriften har bilde
Blue Lagoon Cocktail5.231.26185.29.7000Oppskriften har bilde
Kamikaze Shot5.135.19235.717.6000Oppskriften har bilde
Afrikansk gryte5.14.7449.632.71.30.7Oppskriften har bilde
Bærsorbet5.110.42128.728.70.32.80
Karbonader til fest5.16.04144.7162.91.11Oppskriften har bilde


Aktuelle artikler.

Forslag til nattmat

Forslag til nattmat

Når rakettene er sendt opp og man er kommet inn i varmen igjen, kan det smake godt med noe varmt og salt. En enkel servering med suppe ol, passer godt nå.....

Les mer om denne saken...
Fest med kalkun

Fest med kalkun

Vi gir deg tipsene til hvordan du får et vellykket måltid med kalkun.
Hovedregelen sier at du bør beregne 500 g kalkun per person. Er mange av gjestene unge voksne med god matlyst, bør man legge på til 600 g per person. Med andre ord trenger du en kalkun på 6 kilo til et selskap med 10 personer....

Les mer om denne saken...
Den store festen for opp til 12 personer

Den store festen for opp til 12 personer

Mine forslag til den store festmenyen på årets siste dag. Du må gange eller dele alt etter antall personer.
Jeg har laget 3 forslag hvor en med kalkun som hovedrett, en med vilt og en med fisk.....

Les mer om denne saken...
Nyttårskoldtbordet

Nyttårskoldtbordet

Man kan gjøre det lettvint på nyttårsfesten ved å bruke ett koldtbord når man skal ha mange gjester. Dette går det selvfølgelig å få ferdig fra ett cateringselskap eller restaurant, men man kan og lage det selv.
En ide kan være ett spleisebord hvor flere av gjestene tar med seg mat. Her må man....

Les mer om denne saken...
Den store og lille nyttårsfesten

Den store og lille nyttårsfesten

Nå er det snart duket for den store festen og får man gjester kan det være lurt å planlegge menyen litt i forveien. Men og andre ting er det greit å ha gjort unna slik at festen og maten er i boks i god tid før selve kvelden. I tillegg til mat er det flere ting som det kan være lurt å sjekke før gje....

Les mer om denne saken...
Den store festen for 2-4 personer

Den store festen for 2-4 personer

Her er 3 forslag til meny på nyttårsaften til 2-4 personer.....

Les mer om denne saken...
Juletapas med rester i romjula

Juletapas med rester i romjula

Juleskinke med chiliappelsin, vossakorv med marinert artiskokk, lefseruller, julequesedilla eller glasert tapasribbe… Sulten? Juletapas gir rom for både deilig mat, hyggelig fest og ro på kjøkkenet.....

Les mer om denne saken...
Julemiddagen, julens høydepunkt.

Julemiddagen, julens høydepunkt.

Om en bruker fisk eller kjøtt til middag julaften, er dette ofte det mest tradisjonsbundne måltidet i jula. Det skal være ribbe, pinnekjøtt, torsk eller andre kjente retter.....

Les mer om denne saken...
Den perfekte svineribben

Den perfekte svineribben

Ved siden av pinnekjøtt er svineribbe en av de mest brukte middager på julaften her i landet. Og den evigvarende diskusjonen om hvordan man skal få sprø svor kommer nok i år også.....

Les mer om denne saken...
Godt tilbehør til julematen

Godt tilbehør til julematen

Tilbehøret er ofte like viktig som selve selve hovedretten til en julemiddag. Og det er tradisjon over mange av tilbehørene som vi bruker. Tilbehør som lefser har jeg omtalt i egen artikkel, og øl, likør og akevitt har og egne artikler.....

Les mer om denne saken...


Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!