Oppskrifter med fløte.


Fakta om fløte.

Fløte er den fettrike delen av melken. I dag har vi en rekke fløteprodukter som er laget for å dekke et bredt spekter av behov i matlagingen og til drikke. Derfor lages det fløte med fettinnhold fra 10 % og opp til 38 % (kremfløte). Kremfløte er det produktet man får når melken separeres til fløte og skummet melk. Deretter standardiseres fettinnholdet, til de forskjellige fløtetypene og fløten pasteuriseres og kjøles ned.

Bruksområde.

Brukes mye i frankrike og alle land . Brukes i sauser, supper, dessert, omelett, bakverk, iskrem. Og pisket som pynt eller del av matretten.

Noen gode oppskrifter med bilde


Prøv også Vannbakkels med råkrem og bær.
Prøv også Sennepsaus 6.
Prøv også Påskespeilegg.
Prøv også Rullekake med banan-sjokoladefyll.
Prøv også Kremkake-lettvint.
Prøv også Vannbakkels med bringebærfromasj.
Prøv også Panna Cotta - Emilia Romagna.
Prøv også Bløtkake med friske bær.
Prøv også Panna cotta med kaffe og stekte plommer.
Prøv også Sherrypudding 1.
Prøv også Fløtekarameller.
Prøv også Mangoiskrem.
Prøv også Kvæfjordkake 3.
Prøv også Fløterand med urter, plomme- og kvedesorbet og tørkede epleskiver..
Prøv også Snøfriskparfait.
Prøv også Dronning Maud fromasj 2.
Prøv også Sjokoladeiskake med kokos.
Prøv også Vanilje- og jordbæris med brunt sukker.
Prøv også Crêpes suzette 5.
Prøv også Vinnerkaken.






De mest populære oppskriftene med fløte

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Barn av regnbuen - kake5.54.4251.62315.81.18.3Oppskriften har bilde
Panna cotta med bringebærsaus5.58.04283.118.222.3114.6Oppskriften har bilde
Sherryfromasj5.48.2295.612.224.1015.2
Barnas 17. mai - kake5.43.2627436.411.41.53.3Oppskriften har bilde
Vaniljeis 15.36.16276.86.626.2015.7
Fløtekarameller5.34.07394.251.320.6013.5Oppskriften har bilde
Riskrem 15.24.9716811.612.30.76.7Oppskriften har bilde
Kvæfjordkaka originalen 25.23.99321.333.318.21.29.4Oppskriften har bilde
Dronning maud-fromasj5.27.67358.520.727.80.617Oppskriften har bilde
Tilslørte bondepiker5.24.731135.817.51.110.8
Dronning Maud dessert5.17.02348.714.729.8018.5Oppskriften har bilde
Pavlova 25.14.66204.628.590.85.8Oppskriften har bilde
Kvæfjordkake orginalen5.14.35364.432.123.61.112.5Oppskriften har bilde
Islandskake55.235730.623.92.315.7
Jønnbrød54.17311.118.824.30.915.8
Frisk fromasjkake52.95110.813.85.10.53.4
Sjokolademousse55.11280.718.320.21.912.8
Hjemmelaget is med friske bær57.31268.815.920.80.612.9
Fløte is55.36344.814.830.1018.7
Skrivarbrød fra Lesja53.6195.92.919.5012.8
En himmelriks munnfull59.71308.320.721.30.612.2
Sjokoladerullekake54.25237.918.815.91.29.8Oppskriften har bilde
Daimkake 3510.05429.824.935.10.922.2
Fløtekarameller 353.98393.547.822.1014.4Oppskriften har bilde
Mokkafromasj 256.04322.924.822.5113.8
Daim Iskake56.4638128.926.61.713.1Oppskriften har bilde
Sitronfromage fra Freia55.11222.912.216.609.5
Dronning Maud - pudding4.95.76288.3626.6016.2Oppskriften har bilde
Spaghetti med fløtesaus. skinke og sopp4.95.79208.620.7101.56Oppskriften har bilde
Crème Brûlée lett4.94.93200.810.615.108Oppskriften har bilde
Gammeldags Måneskinnspudding4.84.6236.513.618.20.211.1
John Olav`s fiskesaus4.86.95347.93.7360.323.1Oppskriften har bilde
Cuba-kake4.86.3361.828.9250.913.1
17.Mai Pavlova4.84.59211.825.111.10.47.3Oppskriften har bilde
Iskrem hjemmelagd4.85.56347.126.223.81.312.4
Mørk hemmelighet4.85.49260.719.218.51.211.1
Sjokoladefromasj4.88.1367.423.427.40.816.6Oppskriften har bilde
Fromasjkake4.73.9191.611.314.909.8
Hoffdessert4.78.84382.633.425.31.514.1Oppskriften har bilde
Farmors sherrypudding4.79.11322.217.225.1016.5
Krokanfromasj4.64.53344.229.723.60.714
Schwarzwald kake4.67.6929423.719.50.812.1Oppskriften har bilde
Pernilles sjokoladepudding4.54.48266.518.119.50.712.2
Italiensk krempudding4.55.35208.78.716.40.810.1
Skilpaddekake4.57.91391.73624.51.713.2
Fin Fanakake4.59.2133228.921.20.812.5
Munker 24.54.27330.226.821.61.113.5
Bananiskake4.54.81291.520.620.71.48.9
Vannbakkels med jordbær og krem4.54.14227.113.917.30.810.7
Spansk Iskrem4.53.76283.232.51609.6Oppskriften har bilde

Se alle oppskriftene





Aktuelle artikler.

Mai er kremdager

Mai er kremdager

Når noe skal feires eller markeres ønsker vi å kose oss litt ekstra. Og det er vel ingen høytidsdag uten en flott kremkake eller en iskake på kaffebordet. Hverken fridager eller kremen varer evig, så vi vil gi deg noen tips slik at du får det beste ut av din kremkake.....

Les mer om denne saken...
Eksotiske desserter som vi alle blir mer og mer vant med.

Eksotiske desserter som vi alle blir mer og mer vant med.

Ettersom vi går mer og mer ut på restaurant, begynner fler og fler å få ett forhold til Creme Brulee, Sjokoladefondant, Pannacotta, Tiramisu mfl....

Les mer om denne saken...
Påskens desserter

Påskens desserter

Påsken er og gode desserter etter gode middager. Jeg har plukket ut 3 påskedesserter fra mat.no som er fine å bruke i påskeuken.....

Les mer om denne saken...
Snøhvite desserter

Snøhvite desserter

Ingen ting er så viktig som avslutningen på et vellykket måltid, altså desserten. Nå i disse juletider med mye tradisjonell mat er det ikke lett å komme utenom desserter som riskrem, karamellpudding, fruktsalat og multekrem. Men noen synes det er hyggelig å eksperimentere litt med mat selv om det er....

Les mer om denne saken...




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.