Oppskrifter på hovedretter til selskap og fest


En oversikt over våre hovedretter til selskap og fest. Her finnes aktuelle artikler, oppskrifter, oppskriftsøk og deres egne favoritter innen ovnsretter, panneretter, grillretter og kokte retter.

Artikler som vises tilpasses automatisk sesong og høytid.

Noen gode oppskrifter med bilde


Prøv også Fylt kamel.
Prøv også Butter Chicken.
Prøv også Biff Wellington - Innbakt oksefilet.
Prøv også Helstekt indrefilet av svin.
Prøv også Spansk Paella.
Prøv også Indisk kylling tandoori.
Prøv også Grillet kylling med eksotiske poteter.
Prøv også Ovnstekt laksefilet i fløtesaus.
Prøv også Hjortestek med fløtesaus.
Prøv også Stekt kalkun.
Prøv også Lammecarre med ovnsbakte grønnsaker.
Prøv også Helstekt Kalkunfilet.
Prøv også Reinsdyrstek 3.
Prøv også Spenstige lammeskanker.
Prøv også Helkokt ørret i ovn.
Prøv også Karbonader til fest.
Prøv også Lutefisk Larousse Gastronomique 2006.
Prøv også Bakt lange med grønnsaker.
Prøv også Aubergin- og kjøttform - Sjeik il Mihshee.
Prøv også Roastbiff 2.
Prøv også Sei i form med hvitløk og grønnsaker.
Prøv også Knoker på tysk.
Prøv også Mortensgås 1.
Prøv også Ovnsbakt Norsk Kveite med fransk tilbehør.
Prøv også Steinbit med sopp og basilikumsaus.







De mest populære fest hovedretter

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Butter Chicken5.46.751393.39.90.76.3Oppskriften har bilde
Skogssopp i butterdeig5.24.9567.33.340.22.6Oppskriften har bilde
Fylte duer5.211.13156.42.511.30.25.7
Karbonader til fest5.16.04144.7162.91.11Oppskriften har bilde
Kalvelever i fløtesaus53.87219.44.216.90.210.1
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk56.5968.84.72.30.80.8
Elgbiff 2519.871180.75.40.43.2
Laks i karri54.99153.96.711.31.37Oppskriften har bilde
Villsvin i viltsaus527.92137.33.45.60.12.2
Beef Pebre517.57130.11.36.10.41.4Oppskriften har bilde
Flambert kyllingfilet512.59175.71.610.406.6
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp4.921.03172.32.711.40.46.2
Fresende mongolsk lam4.89.76375.112.832.40.51.3
Jegerbiff av rådyr4.825.42143.21.77.30.14.6
Pepperstek av hval4.812.622111.9160.77.4Oppskriften har bilde
Harefilet med soppstuing og greske poteter4.724.44108.20.740.90.6
Vaktler i trøffelsaus4.717.63181.9114.60.26.4
Stekt due4.78.95151.6212.40.13.8
Duebryst med skogsopp4.713.26137.97.47.413.5
Pannestekte andebryst med mangosalsa4.729.25115.92.35.60.61.6
Elgbiff fra Oppland4.620.33150.407.504.4
Svinespekket villsvinstek4.617.5487.12.63.40.91.2
Spansk Paella4.65.69122.612.43.90.50.6Oppskriften har bilde
Guinnessbraiserte lammeskanker4.57.06112.55.15.90.62.7Oppskriften har bilde
Red Curry Beef4.510.3298.93.85.61.34.6Oppskriften har bilde
Indrefilet med kiwi og papaya4.58.01119.79.24.90.92.1Oppskriften har bilde
Pannestekt skrei med tomat og løk4.56.1196.73.95.50.82.7Oppskriften har bilde
Hare med pølse. bønner og morkelkrem4.515.16108.23.55.211.6
Skinnstekt uer med riskaker4.54.4795.66.84.60.52.1Oppskriften har bilde
Balsamicostekt kylling med potetsalat4.56.7580.66.21.50.80.1Oppskriften har bilde
Lammemedaljonger Provience4.58.52131.611.44.80.91.5Oppskriften har bilde
Helsteiket hvalkjøtt4.518.6119.702.100.4
Hvalbiff med løk4.50
Andebryst med hvitløksaus4.531.162410.618.60.73.2
Glasert rypebryst4.513.94186.10.913.607.3
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus4.510.96162.64.88.81.12.2Oppskriften har bilde
Grønnsakspaella4.53.6280.210.73.11.30.5
Rugde med rugdebrød4.55.17375.417.431.80.810.8
Harefilet på seng av pasta og broccoli4.52.1658.44.93.20.61.1
Harefilé i fløtesaus4.55.87325.44.4330.321.7
Saltimbocca4.529.42172.70.98.10.94.7
Kyllingfilet med appelsinsaus4.59.1296.82.12.40.21.2Oppskriften har bilde
Mandelstekt seifilet med hvitløk og Snøfrisk4.56.02224.75.618.91.510.3
Villsvinskinke4.519.5972.311.60.40.5
Marinert svinefilet4.510.37174.10.610.30.31.4
Laksebiff med sopp- og løksaus4.511.62192.14.5130.45.6
Souvas med kantarellsaus4.516.25140.41.210.40.85.4
Tunfiskboller4.52.33147.511.66.40.63.1
Bresert tiur4.511.45121.618.90.12.3
Stekt kanin4.39.16120.42.780.64.9

Aktuelle artikler.

Gode middagsforslag til påske

Gode middagsforslag til påske

I disse dager rett før påskedagene, flommer postkassene over av gode tilbud på påskemat. Og flere gode ingredienser til påskens festmiddager.....

Les mer om denne saken...
Noen solide påskeretter i siste liten

Noen solide påskeretter i siste liten

Her er ett knippe typiske påskeretter i siste liten før helligdagene setter inn.
Kos dere om dere er til fjells eller hjemme, eller et helt annet sted!
Lykke til og God Påske.....

Les mer om denne saken...
Hyttemat i påsken

Hyttemat i påsken

For dere som reiser på hytten i påsken, er det en fordel å ikke måtte bruke for lang tid med matlaging. Men nå har mange hytter ett velutrustet kjøkken, så enkelte kulinariske gleder kan man unne seg. Og det kan jo være koslig å invitere venner eller naboer på ett eksklusivt måltid.....

Les mer om denne saken...
Den store festen for opp til 12 personer

Den store festen for opp til 12 personer

Mine forslag til den store festmenyen på årets siste dag. Du må gange eller dele alt etter antall personer.
Jeg har laget 3 forslag hvor en med kalkun som hovedrett, en med vilt og en med fisk.....

Les mer om denne saken...
Forslag til nyttårsmeny fra Knut

Forslag til nyttårsmeny fra Knut

Her er ett par forslag til nyttårsmeny. Dette er retter som ikke tar så lang tid, men samtidig ser elegante ut og smaker godt. De fleste passer for 4 personer, men kan selvfølgelig ganges opp eller deles ned. Jeg bruker og råvarer som finnes i de fleste butikker.....

Les mer om denne saken...
Den enkle og raske nyttårsaften menyen(eller i romjulen)

Den enkle og raske nyttårsaften menyen(eller i romjulen)

Det er vel mange som ikke har lyst eller anledning til den store festmiddagen på nyttårsaften. Og som kanskje venter gjester, men ikke vet hva man skal servere. Kanskje noe som er enkelt og rimelig da kan være tingen. Jeg vet at en vellykket nyttårsmiddag ikke alltid kommer an på menyen, men gjesten....

Les mer om denne saken...
Den store festen for 2-4 personer

Den store festen for 2-4 personer

Her er 3 forslag til meny på nyttårsaften til 2-4 personer.....

Les mer om denne saken...
God mat til påske

God mat til påske

Påske og god mat hører sammen, og mange legger ned litt ekstra tid når de lager påskematen. Lam er tradisjonelt en rett som serveres i påskehøytiden, men det finnes også andre retter som egner seg til påskebordet.....

Les mer om denne saken...
Klippfisk og sild er påskemat

Klippfisk og sild er påskemat

Det er ikke bare egg og lam som hører påsken til. Nest etter jula, er påsken den tiden da vi spiser mest sild.
Til jul spiser vi tre ganger så mye sild som ellers i året, men også påsken er høytid for ulike sildepålegg.....

Les mer om denne saken...
Valentinesdagen 14 februar

Valentinesdagen 14 februar

Markering av Valentinesdagen blir mer og mer vanlig i Norge også, og det ser ut til at man må forholde seg til denne dagen - enten man vil eller ikke. At feiringen i dag er preget av handelsstanden, får så være, men legenden om St. Valentin forblir like spennende.......

Les mer om denne saken...


Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!