Hjerte, rå

Fakta om ingrediensen.

Hjerte av forskjellige dyr ble brukt mye før i matlaging.

NÆRINGSINNHOLD
100 gr inneholder.
DataMengdeEnhet
Kj450Kj
Kcal107Kcal
Protein18gr
Karbo0gr
Sukker0gr
Kostfiber0gr
Fett3,9gr
Mettet fett1,9gr

Innlagt/oppdatert dato
13.06.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Innmat
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1863
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6






Kilde til Næringsdata
Skriv inn mengde i gram.
gr inneholder.






Bruksområde for Hjerte, rå.

Kjøttet er fint som stekt i skiver i stekepanna med salt og pepper.

Kommenter med hjelp av Facebook


Andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Gåselever blokk 2 skiver1823435,694572
Lam nyrer rå40697,032,9515,750,82
Blodpudding154236920,414,230,5
Svin hjerte rått493117,824,3617,271,33
Reinsdyr marg3270781,5383,46,90
Andelever569135,994,6418,743,53
Lever, svin, rå5041203,421,40,8
Reinsdyr hjerte rå456108,98319,50
Svin nyre rå41899,93,2516,460
Svin hjerne rå531126,99,2110,280


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!