Hjerte, rå

Fakta om ingrediensen.

Hjerte av forskjellige dyr ble brukt mye før i matlaging.

NÆRINGSINNHOLD
100 gr inneholder.
DataMengdeEnhet
Kj450Kj
Kcal107Kcal
Protein18gr
Karbo0gr
Sukker0gr
Kostfiber0gr
Fett3,9gr
Mettet fett1,9gr

Innlagt/oppdatert dato
13.06.2016
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Innmat
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1880
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6






Kilde til Næringsdata
Skriv inn mengde i gram.
gr inneholder.






Bruksområde for Hjerte, rå.

Kjøttet er fint som stekt i skiver i stekepanna med salt og pepper.

Kommenter med hjelp av Facebook


Andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Andelevermousse m/armagnac1798429,724462
Gåselever fersk1922459,354780
Lam nyrer rå40697,032,9515,750,82
Elg lever rå544130,012,1225,4
Kalv hjerne rå493117,828,2110,320
Gåselever556132,884,2816,376,32
Gilde svinelever504120,453,4210
Lungemos, kjøpt5001207,113,40,5
Lam hjerte rå510121,895,6816,470,21
Svin nyre rå41899,93,2516,460


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!