Linfrø, hele

Fakta om ingrediensen.

Linfrø heter hørfrø på dansk. Her er det regnet med karbohydrater. Frøene går gjennom like hele og tas ikke opp i kroppen.

Innlagt/oppdatert dato
13.06.2016
Hovedgruppe
Belgvekster nøtter sopp
Undergruppe
Nøtter mandler og frø
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3,69 poeng satt av 13 brukere.
Besøk
18466
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 2116 kilojoule
Kcal 513 kilokalorier
Protein 18.3 gram
Karbo 1.6 gram
Sukker 1.6 gram
Kostfiber 27.3 gram
Fett 42.2 gram
Mettet fett 3.7 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Linfrø som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Ingers rugbrød5.3174,562,847,1625,860,98
Mimmis knekkebrød5233,9613,587,1917,372,14
Müslirundstykker5.3214,747,066,7128,312,07
Hjemmelagde knekkebrød5.2226,7512,617,2816,583,46
Brød uten gjær og melk4.5177,293,856,327,081,08
Brød 2 l uten gjær4.5177,593,856,1827,331,08
Grove knekkebrød5213,5910,597,2819,211,41
Helkornbrød til brødbakemaskin5252,178,718,3331,261,89
God Morgen Norges grovbrød med mye fiber4.8202,644,348,6828,11,93
Dr Lindbergs solsikkerugbrød4341,548,910,1949,352,83
Geir Olsens Grete Roede-brød5241,785,868,2335,731,43
Grovbrød med sesamfrø5254,876,59937,341,81
Proteinbrød5287,6221,8812,047,524,84
Bokhvetebrød4.7205,075,316,4430,783,61
Jorunns brød på speltmel3.5205,336,93825,12,2

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Linfrø, hele med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.