Matfett, Flott

Bilde av Matfett, Flott.

Fakta om ingrediensen.

Matfett brukes ofte som en fellesbetegnelse for de forskjellige fettyper som brukes i matlaging.

Innlagt/oppdatert dato
13.06.2016
Hovedgruppe
Margarin smør og matolje
Undergruppe
Matolje fett og frityrfett
Kilde til Næringsdata
Produsent
Mills
Fotograf
Mills Mediebank
Karakter (Snitt)
3,24 poeng satt av 17 brukere.
Besøk
16160
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 3700 kilojoule
Kcal 900 kilokalorier
Protein 0 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 100 gram
Mettet fett 50 gram




Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Matfett som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Bosniske cufte (Bosniske kjøttboller)4.8189,9113,1911,785,916,6
Røsti fra Telemark5.4115,835,771,5713,641,83
Rosetter4604,4462,62,267,94,77
Engelske scones3430,0818,568,8855,582,39
Fullkornsbrød (limpor)4.3221,082,669,4835,641,75
Brytebrød i langpanne4217,22,785,2241,171,53
Kraft av rype og skogsfugl3.311,391,010,090,380,43
Skinkeboller med pølser4.5181,8711,969,38,465,99
Plukkfiskkaker fra Kåfjord3126,327,289,065,894,91
Beinløse fugler3123,579,596,832,433,92
Farseret kalvemørbrad med trøffelsky, potetpannekaker samt grønnsaker366,682,975,23,446,6
Maisgrøt (Baby)1.773,894,710,337,491,16
Grønnsakpai3132,028,182,9510,823,25
Myssmørgrøt 2376,42,981,4910,370,68
Farsert kalvemørbrad3187,1311,7117,910,4621,59

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Matfett, Flott med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.