Pomerans

Fakta om ingrediensen.

Bitterappelsin kalles også pomerans eller Sevilla appelsin. Skallet er tykt og grovt med et skjær av grønt eller gult.

Bruksområde for Pomerans.

Bitterappelsiner blir ofte hermetisert eller kokt til marmelade, syltetøy, gelè, sirup og sauser. Uttrekk av bladene sies å stimulere fordøyelsen og motvirke spasmer. Av bitterappelsinens blomster blir det laget neroliolje og appelsinblomstvann. Appelsinsmaken på Cointreau, Curaá‡áao og Grand Marnier kommer fra bitterappelsinens skall. Brukes og tørket i baking.
Innlagt/oppdatert dato
11.08.2006
Hovedgruppe
Frukt og fruktprodukter
Undergruppe
Frukt rå
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4 poeng satt av 4 brukere.
Besøk
8862
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 405 kilojoule
Kcal 96.8 kilokalorier
Protein 1.5 gram
Karbo 14.4 gram
Sukker gram
Kostfiber 10.6 gram
Fett 0.2 gram
Mettet fett gram

Notat



Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Pomerans som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Pepperkakehus4346,89,245,8659,193,72
Brytebrød i langpanne4217,22,785,2241,171,53
Hjemmelagd brød med øl4.5235,671,384,947,052,91
Krydrede tyttebær3121,80,350,4823,927,83
Honningkake 14.5314,364,384,7463,244,91
Skansens pepperkaker4.5388,8114,955,8956,93,08
Brunkaker4436,2519,755,8457,334,21
Julebrød glutenfrie2.3228,573,622,0843,949,5
Gløgg alkoholfri3.557,341,920,948,751,91
Vørterbrød3.5232,963,045,4943,622,58
Brennevinsgløgg2271,782,531,318,9529,79
Krydderbrennevin2201,770,080,192,6832,45
Irsk julekake2227,150,914,7248,995,44
Glühwein 3272,760,020,15610,27
Terninger3368,3316,615,648,455,76

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Pomerans med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Eple, type Ingrid Marie, rå206490011
Banan, rå352830,31,118,1
Cashew_eple221,75530,40,1511
Maracuya184430,42,65,8
Epleblomsten Epler av forskjellige slag – også ØKOLOGISKE198470,10,310
Appelsinsaft rå18844,930,20,710,4
Tangerin221,75530,310,8113,3
Satsuma176420,20,69,3
Nettmelon126300,10,66,6
Pære, norsk, rå182430,10,48
Pepino1092600,4
Appelsin, rå157370,10,97,2
Papaya, rå164390,30,57,8
Gul kiwi247590,61,211,2
Plomme, rå186440,10,59,3

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.