Talg

Fakta om ingrediensen.

Talg er laget av fett fra okse eller sau. Mye brukt før i matlaging og enkelte oppskrifter spør etter det, feks den engelske Christmas pudding. Nå forer vi feks småfugler med det. Kan erstattes med smult eller evt margarin

NÆRINGSINNHOLD
100 gr inneholder.
DataMengdeEnhet
Kj3600Kj
Kcal860,4Kcal
Protein5gr
Karbo0gr
Fett95gr
Mettet fett47,3gr

Notat
Innlagt/oppdatert dato
07.05.2009
Hovedgruppe
Margarin smør og matolje
Undergruppe
Matolje fett og frityrfett
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
3731
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6






Kilde til Næringsdata
Skriv inn mengde i gram.
gr inneholder.






Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker denne ingrediensen

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.
OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Inderøysodd fra Gjørv Gård4.1168,4612,0612,91,918,61
Blodpudding3.7244,3813,7612,0717,725,23
Komla med dott3.8161,315,673,4922,891,67
Surpølse 1. fra Tolga og Tynset5.489,552,959,236,235,29
Gammeldagse kjøttkaker3.3241,9820,6810,942,987,81
Hitraball4.8127,098,339,743,238,74
Dampepølse4180,8212,117,730,211,44
Plumpudding3.8348,8514,214,4146,798,87
Fleskepølse3.2406,5538,8913,790,2711,84
Rogalandskomla4134,114,092,8620,511,74
Innheradssodd 24168,4612,0612,91,918,6
Kjøtt farse3.3276,2423,0416,250,9511,69
Hjernepølse4.5167,0310,497,3910,142,96
Sildeball 54.5212,8815,749,497,854,68
Ball4.597,20,722,3219,341,49

Andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!