Gå til forsiden av matoppskrift.no



Talg

Fakta om ingrediensen.

Talg er laget av fett fra okse eller sau. Mye brukt før i matlaging og enkelte oppskrifter spør etter det, feks den engelske Christmas pudding. Nå forer vi feks småfugler med det. Kan erstattes med smult eller evt margarin

Kilde til Næringsdata
Innlagt/oppdatert dato
07.05.2009
Hovedgruppe
Margarin smør og matolje
Undergruppe
Matolje fett og frityrfett
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
4207
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6





NÆRINGSINNHOLD
100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 3600 kilojoule
Kcal 860.4 kilokalorier
Protein 5 gram
Karbo 0 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 95 gram
Mettet fett 47.3 gram

Notat



Kommenter med hjelp av Facebook


Noen anbefalte oppskrifter som bruker Talg som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Inderøysodd fra Gjørv Gård4.1168,4612,0612,91,918,61
Blodpudding3.7244,3813,7612,0717,725,23
Komla med dott3.8161,315,673,4922,891,67
Surpølse 1. fra Tolga og Tynset5.489,552,959,236,235,29
Gammeldagse kjøttkaker3.3241,9820,6810,942,987,81
Hitraball4.8127,098,339,743,238,74
Plumpudding3.2348,8514,214,4146,798,87
Dampepølse4180,8212,117,730,211,44
Fleskepølse3.2406,5538,8913,790,2711,84
Rogalandskomla4134,114,092,8620,511,74
Innheradssodd 24168,4612,0612,91,918,6
Reinsdyrkarbonader 23.3135,117,3310,066,8810,34
Kjøtt farse3.3276,2423,0416,250,9511,69
Hjernepølse4.5167,0310,497,3910,142,96
Sildeball 54.5212,8815,749,497,854,68

Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Talg med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!