Julens pålegg med bilde


Prøv også Buklistsylte 2.
Prøv også Karrisild til jul.
Prøv også Hodesylte 2.
Prøv også Sennepssild med eple og rosiner.
Prøv også Julepostei med medister.
Prøv også Leverpostei 7.
Prøv også Sennepssild med honning.
Prøv også Akevittsild 2.
Prøv også Sherrysild 4.
Prøv også Kalkunsylte.
Prøv også Oksetunge.
Prøv også Sennepssild med løyrom.
Prøv også Sild i sennep- og løyromsaus.
Prøv også Lammerull til jul.
Prøv også Sylteflesk 3.
Prøv også Kryddersild med hvitløk og timian 1.
Prøv også Ribbesylte.
Prøv også Sennepssild 3.
Prøv også Tomatsild 3.
Prøv også Hvitløkssild.
Prøv også Sherrysild 1.
Prøv også Julepostei 3.
Prøv også Julepostei 2.
Prøv også Tomatsild 6.
Prøv også Sylterull med salvie eller timian.






Det mest populære julepålegget

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Julens leverpostei5.25.68170.55110.55.5
Ribbesylte56.93347.70.632.20.212.1Oppskriften har bilde
Ribberull56.48326.62.328.40.610.3
Grov dansk leverpostei4.75.87368.62.634.60.30.9
Sursild hjemmelagd4.74.9420416.311.70.62.4Oppskriften har bilde
Sylterull med salvie eller timian4.55.971810.816.90.26.4Oppskriften har bilde
Sylterull4.512.1377.70.435.60.213.4Oppskriften har bilde
Sylteflesk4.56.8753.26.61.25.10.4
Urtespekket. fersk lammerull4.59.5227.5118.50.47.9
Buklistsylte 24.41.8158.305.602.1Oppskriften har bilde
Kabaret med fiskepudding og reker4.25.3175.44.3210.7
Oksetunge4.15.52430.32.90.11.2Oppskriften har bilde
Hodesylte 248.45132351.31.7Oppskriften har bilde
Klassisk lammerull44.6572.41.44.40.12Oppskriften har bilde
Kokt tunge48.27178.32.416.20.52.2Oppskriften har bilde
Okserull 2411.66260.8121.50.31.1Oppskriften har bilde
Lammerull til jul411.51182.50.8120.15.4Oppskriften har bilde
Leverpostei 745.22241.18.119.10.67.2Oppskriften har bilde
Sylteflesk 342.9994.50903.4Oppskriften har bilde
Sylte av knoker3.82.0466.20.13.501.1
Buklistsylte - Grunnoppskrift3.72.4476.40.17.20.12.7Oppskriften har bilde
Herlig rullepølse3.724.24167.716.97.2114
Buklistsylte3.72.9894.50903.4Oppskriften har bilde
Tradisjonsrik sylte3.725.06187.117.52.17.80.7Oppskriften har bilde
Persesylte3.613.95125.20.54.60.21.8
Gammeldags sylte3.520.74120.30.33.70.21.7
Tomatsild 33.59.81175.39.211.50.31.7Oppskriften har bilde
Appetittsild3.410.13138.64.59.40.21.8
Juleskinke3.316.6219.2016.405.6
Leverpostei fra Sem3.34.68147.25.38.20.23.8Oppskriften har bilde
Julepostei 337.74150.96.580.42.8Oppskriften har bilde
Juleleverpostei35.03221.93.5190.34.1
Leverpostei 335.93181.21.112.60.24.8
Lammerull 4310.21110.813.30.31.40.2Oppskriften har bilde
Julepostei 238.54185.12.812.405.8Oppskriften har bilde
Kalvesylte fra Jølster3333.55.80.22.20
Sylte 236.14142.60.36.50.12.2
Sursild 535.79173.53.312.20.22.7Oppskriften har bilde
Sennepssild 235.132702.723.70.55
Julesylte av hvitt kjøtt34.7321.30.324.10.16.5Oppskriften har bilde
Julepostei35.27320.1528.40.34.8Oppskriften har bilde
Tomatmarinert sherrysild311.1157.94.810.70.11.8
Culinarios kryddersild38.36123.56.27.60.31.4
Leverpostei 536.24273.54.223.20.22.9
Sylterull av hvitt kjøtt35.18329.21.226.20.38.1
Julemousse310.823115.527.30.113.8
Portvinsild36.911755.711.70.42.3
Skalldyrkabaret33.9556.83.61.51.10.1
Kylling i aspik37.21122.412.30.20.7
Kyllingmousse36.74191.41.914.60.66.9




Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!