Søk alle oppskrifter

Registrer deg for nyhetsbrev

Skriv mail adresse her:  

Oppskrifter med kjøttdeig.


Fakta om produktet.

Kjøttdeig og karbonadedeig er utvilsom de mest anvendelige kjøttråvarene som finnes. De har et utrolig stort bruksområde i alt fra klassiske norske kjøttkaker til de mer eksotiske retter, og egner seg til å lage god mat raskt. Har du kjøttdeig eller karbonadedeig i kjøleskapet er middagen reddet.
Kjøttdeig er laget av malt storfekjøtt som delvis er skåret fritt for sener og fett. Kjøttdeig inneholder maks 14% fett og den er tilsatt 1% salt og inntil 5% is eller isvann.
Karbonadedeig er "luksusutgaven" av kjøttdeig. Den er laget av grovmalt storfekjøtt som er skåret fritt for sener og fett og den inneholder maks 6% fett. Dette betyr igjen at karbonadedeig inneholder mer kjøtt og blir igjen mer rik på de viktige næringsstoffene som finnes i kjøtt.
Medisterdeig er "juleutgaven" av kjøttdeig. Den er laget av svinekjøtt blandet med flesk og storfekjøtt. Medisterdeig kan inneholde inntil 25 % fett.

Farser
En farse er ferdig spedd deig hvor salt, krydder, stivelse og væske er rørt inn.
Kjøttfarse lages av storfekjøtt, men kan være tilsatt svinekjøtt og fett av storfe eller svin. Farse er spedd kjøttdeig tilsatt salt, krydder, stivelse og melk eller vann. Farsen kan brukes til f.eks kjøttkaker, kjøttpudding og kjøttboller.
Medisterfarse lages av svinekjøtt tilsatt storfekjøtt og fett av storfe eller svin. Medisterfarse kan inneholde inntil 25% fett.

Bruksområde.

Fra kjøttakaker til taco. Brukes i veldig mye. Medisterfarse brukes til medisterkaker, kjøttpudding og kålruletter. Medisterdeig brukes til medisterkaker og medisterpølser.

De beste oppskriftene med bilde


Prøv også Kjøttkaker i brun saus.
Kjøttkaker i brun saus
Her er det enkelt servert med poteter og gulrot.
99,85 Kcal pr 100 g.
3,77 Kr pr 100 g.
Prøv også Taco.
Taco

102,03 Kcal pr 100 g.
6,01 Kr pr 100 g.
Prøv også Taco skjell.
Taco skjell

142,52 Kcal pr 100 g.
5,69 Kr pr 100 g.
Prøv også Empanadas (Chile).
Empanadas (Chile)

270,05 Kcal pr 100 g.
3,74 Kr pr 100 g.
Prøv også Spaghetti Bolognese.
Spaghetti Bolognese

202,04 Kcal pr 100 g.
5,13 Kr pr 100 g.
Prøv også Tacosuppe 1.
Tacosuppe 1
Nydelig og varm suppe for kalde kvelder
48,05 Kcal pr 100 g.
1,99 Kr pr 100 g.
Prøv også Piroger med kjøttfyll.
Piroger med kjøttfyll

200,17 Kcal pr 100 g.
3,71 Kr pr 100 g.
Prøv også Spaghetti med kjøttsaus.
Spaghetti med kjøttsaus

144,91 Kcal pr 100 g.
3,62 Kr pr 100 g.
Prøv også Lasagne 2.
Lasagne 2

116,73 Kcal pr 100 g.
3,51 Kr pr 100 g.


De mest populære oppskriftene med kjøttdeig

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Kremostsuppe5.44.78107.31.68.60.64.7Oppskriften har bilde
Lasagne 55.34.62125.97.670.63.4Oppskriften har bilde
Tacosuppe 15.21.99483.22.60.60.9Oppskriften har bilde
Karbonader til fest5.15.92153.816.13.51.11.4Oppskriften har bilde
Calzone 15.14.21124.68.46.51.12.5Oppskriften har bilde
Dansk hakkebøff5.18.791990.113.80.15.7Oppskriften har bilde
Pasta med karbonade og grønnsaker55.23108.110.22.41.81
Nachos 156.93200.51511.92.15.6
Baconburger59.8165.911104.1Oppskriften har bilde
Empanadas (Chile)53.7427028.6131.73.4Oppskriften har bilde
Sjømannsgryte53.0895.78.34.61.12.3
Tante Maries kjøttpudding55.75168.13.6120.54.6
Tacopai55.68247.414.816.60.77
Spagetti med kjøttboller og pesto58.87251.518.411.61.25.2
Piroger med kjøttfyll4.93.71200.221.68.11.24.4Oppskriften har bilde
Enchilladas4.95.77182.215.792.24.6Oppskriften har bilde
Kålruletter 54.83.5289.33.54.81.72
Den beste! Amerikansk fyll / stuffing til kalkun4.85.22181.76.213.40.87.2
Lasagne 24.83.51116.75.57.30.63.1Oppskriften har bilde
Hotte kjøttkaker4.84.72159.117.85.70.22.4Oppskriften har bilde
Tafta Kofta fra De Forente Arabiske Emirater4.84.4382.85.730.61.2Oppskriften har bilde
Kjøttdeiggryte med fløte4.84.99158.516.26.61.43.3
Kjøttsaus til pasta eller ris4.85.31138.33.1110.75.7
Nachos 24.76.98189.415.310.11.54.5Oppskriften har bilde
Kjøttdeigsaus(spagettisaus)4.74.77109.32.87.512.6
Mamma`s spagetti med fyldig kjøttsaus4.73.96219.723.89.31.55Oppskriften har bilde
Taco skjell4.75.69142.58.38.81.24.8Oppskriften har bilde
Karrigryte4.75.03103.64.25.90.62.4Oppskriften har bilde
Fylte pannekaker 24.73.79116.17.66.20.73Oppskriften har bilde
Taco enkel4.7Oppskriften har bilde
Thai vårruller4.76.8175.422.46.11.32Oppskriften har bilde
Bønnegryte med kjøtt (Chili con Carne)4.73.9293.38.23.631Oppskriften har bilde
Italiensk kjøttdeigsaus4.75.4499.62.66.311.7
Tapasboller4.77.881721.8130.54.6Oppskriften har bilde
Kjøttsaus Pizzaiola4.74.48123.82.39.20.82.1Oppskriften har bilde
Spaghetti Bolognese4.65.1320226.75.62.41.7Oppskriften har bilde
Spaghetti med kjøttboller og pesto4.610.09357.516.825.21.46.1Oppskriften har bilde
Kålruletter 24.61.3643.21.83.20.21.8Oppskriften har bilde
Mors kjøttkaker med brun saus4.63.891005.25.30.32.2Oppskriften har bilde
Enkel lasagne4.65.99183.49.411.706.2Oppskriften har bilde
Mexikansk chiligryte4.64.22128.69.162.51.6Oppskriften har bilde
Kjøttkaker i brun saus4.63.7799.83.560.12.7Oppskriften har bilde
Tyrkisk kebab4.67.06130.11.88.80.83.3
Trine`s kjøttdeigform4.55.86152.41.510.50.55.2
Hakkebøf dansk4.58.791990.113.80.15.7
Amerikansk karrigryte4.54.99103.44.15.90.62.4Oppskriften har bilde
Pizza saus til stor pizzabunn4.55.7495.36.74.51.21.8Oppskriften har bilde
Vårrullar 14.53.8152.37.49.61.71.9
Chili con carne 14.54.38947.14.12.51.3Oppskriften har bilde
Empañadas 34.5Oppskriften har bilde

Se alle oppskriftene



Aktuelle artikler.

Mors kjøttkaker holder ennå stand.

Mors kjøttkaker holder ennå stand.

Kjøttkaker har i mange år vært en av grunnstenene i det norske kjøkken. Men i den senerer tid er det kommet mange varianter av disse og vi har begynt å eksperimentere mer med disse kakene. Selv om kjøttdieg fortsatt er hovedingrediensen, så er det atskillige variasjoner i det som blandes inn og tilb....

Les mer om denne saken...
Kanonvekst for kjøttboller

Kanonvekst for kjøttboller

Ferske kjøttboller, burgere og strimlet kjøtt er vinnere på norske middagsbord for tiden, viser nye tall. – Folk velger stadig oftere varer som kombinerer ønsket om å lage ordentlig middagsmat med behovet for å gjøre det raskt og lettvint, sier informasjonssjef Eli Strand i Nortura, morselskapet ti....

Les mer om denne saken...
Bytt kjøttdeig, lev sunnere

Bytt kjøttdeig, lev sunnere

Ett av de viktigste grepene vi kan ta for å redusere fettinntaket fra kjøtt, er å bytte tradisjonell kjøttdeig med magrere varianter. Nå gjør mange nettopp det.
Det er den store middagsfavoritten i Norge. Minst én gang i uka, eller 60 ganger i året, bruker vi kjøttdeig til middag. I fjor handle....

Les mer om denne saken...
Rask ungdomsmat

Rask ungdomsmat

Jeg som mange andre har en ungdom hjemme i kosten, og med de fordeler og ulemper det medfører. Og når tradisjonelle spisetider og måltidstyper ikke passer kan det være lurt å bevege seg inn på de unges premisser når det gjelder mat, og man ser at de faktisk i mange tilfeller har gode vaner og ....

Les mer om denne saken...
Ny rekord for mager kjøttdeig

Ny rekord for mager kjøttdeig

Norske middagsspisere har satt ny rekord i forbruk av kjøttdeig. De magre variantene og ekte karbonadedeig øker aller mest.
– Forbruket av ferske deiger og farser havnet på 27,5 millioner kilo ifjor. Det er opp 2,4 prosent i forhold til 2009, som også var et rekordår, sier Eli Strand, informasj....

Les mer om denne saken...
6 enkle hverdagsretter med kjøttdeig

6 enkle hverdagsretter med kjøttdeig

Kjøttdeig er en av de råvarene som flest bruker og som er anvendelig til mange forskjellige retter. Her viser jeg 6 enkle hverdagsretter som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk.....

Les mer om denne saken...

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427