Noen gode oppskrifter med bilde


Prøv også Potetlefser.
Prøv også Potetlefser fra Hedmark.
Prøv også Brød og korns potetkaker.
Prøv også Bakerlandslagets flatbrød.
Prøv også Bløtlefser fra Løvøy.






De mest populære oppskriftene på lefser og flatbrød

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Snekalefse fra Hornindal5.41.32261.553.412.80.1
Sunnfjordlefse 25.13.19376.436.523.4112.6
Møsbrømlefse med duppe5.12.8222.837.54.42.31.9
Lefsekling 252.05269.432.612.21.47.5
Bløtlefser fra Løvøy51.98209.343.22.801.4Oppskriften har bilde
Lefser fra Møre52.38346.641.217.31.310.8
Tinn-lefsa med poteter52.11156.514.89.71.46.2
Potetflatbrød51.46105.421.60.42.40.1
Flatbrød fra Dalsbygda55.49329.838.61558.8
Potetlefser fra Hedmark51.4137.128.40.42.30Oppskriften har bilde
Suldalslefse51.55249.241.45.81.71.8
Mørlefser fra Frosta51.67288.747.76.924
Vestlandslefse4.92.51293.447.87.61.84.3
Mine mørlefser4.83.8423224.114.108.9Oppskriften har bilde
Lefser 24.83.7426.549.822.71.714.2Oppskriften har bilde
Lefse fra Rogaland4.81.85274.137.410.71.46.6
Lefser fra Malangen4.84.0237041.621.40.413.8
Lefse fra Troms4.82.07253.540.76.91.44.2
Mjukbrød (lefse)4.71.38159.932.90.52.30.1
Tynnlefse4.72.55233.19.220.80.813.4
Vestlandslefser (Dynkelefser)4.71.67235.438.85.42.91.8
Lefsekling fra Telemark4.61.53225.836.45.41.61.8
Lefser4.53.11351.640.4190.911.9
Hjemmelaget Tjukklefse4.52.08327.14911.31.56.8
Snekalefse4.51.32261.553.412.80.1
Klinelefse4.51.38199.5410.72.40.1
Eftalefse4.51.54149.625.82.82.20.9
Potetlefse 54.52.07280.439.510.81.56.5
Sunnfjordlefse4.52.8137347.118.519.6
Jølsterlefse4.53.31375.431.525.31.216.1
Lefse fra Fon4.51.7233.334.67.41.82
Lefsekling fra Lærdal4.53.8348719.145029.1
Lefser fra Oppdal4.52.47140.614.18.31.25.4
Bestemors lefser4.53.7842649.722.71.814.2
Nordlandslefser 44.52.89275.520.220.105
Potetlefser fra Frosta4.50
Lefser fra Sogn4.53.76459.327.236.60.921.9
Lefser fra Nordfjord4.51.47224.840.73.42.11.8
Lefse fra Romsdal4.51.82249.6444.42.42.4
Spekulasi fra Bjørnåldal4.51.6329261.81.61.80.7
Skvettebrød4.50
Namdalsklenning4.51.6618028.23.72.81.4
Klinga fra Orkdal4.51.88146.619.561.13.4
Potetlefser fra Oppdal4.51.49116.924.60.32.60Oppskriften har bilde
Flatbrød av skjåkmel4.51.41134.126.30.53.80.1
Eidsberglefse4.52.11199.934.93.511.5
Lemse 2 fra Tolga4.51.79254.934.59.82.16
Sunnfjordslefsa4.53.25406.633.728.50.718.3
Krinalefsa (Dina)4.52.591629.312.207.6
Kling lefser4.51.64258.3407.21.84.3Oppskriften har bilde

Se alle oppskriftene




Aktuelle artikler.

Lefse til jul og høytid

Lefse til jul og høytid

Mens flatbrødet var vårt hverdagsbrød, hørte lefser til de store anledninger, og til jul var det vanlig med lefse til måltidene. Det var mange variasjoner av disse og hver bygd hadde sine spesialiteter. Navnet lefse hadde og mange variasjoner som lepsa, lemse osv.....

Les mer om denne saken...
Ny familiefavoritt endelig i Norge

Ny familiefavoritt endelig i Norge

Leksands knekke er tynt, sprøtt og laget av fullkorn. Nå kommer seks forskjellige varianter i dagligvarebutikkene. Knekkebrødet kan du også bruke som pizzabunn.....

Les mer om denne saken...
Lefser til jul!

Lefser til jul!

Lefser til jul ble mye brukt før i tiden. Men det er fortsatt mange som lager lefser, og jeg ser at mange av mine lefseoppskrifter er mye brukt.
Og nå er det greie små takker å få kjøpt, så da skal det ikke være redskapen det kommer an på. Det trenger heller ikke være kunnskapen, for det ....

Les mer om denne saken...
Festflatbrød lovbeskyttes

Festflatbrød lovbeskyttes

Det nord-trønderske festflatbrødet Skjenning er det fjerde norske matproduktet som lovbeskyttes.....

Les mer om denne saken...
Potelefse, krotakake og tynnbrød.

Potelefse, krotakake og tynnbrød.

Potelefse, krotakake og tynnbrød er kjente og gamle bakverk som fortsatt lages mange steder i vårt vidstrakte land. Og lokalt er det mange variasjoner på disse oppskriftene.....

Les mer om denne saken...
Flatbrødet, til jul og hverdag

Flatbrødet, til jul og hverdag

Kunsten å bake flatbrød går mer og mer i glemmeboken. En gang var det selve matbrødet her til lands, men slik er det ikke lenger. Men det er lange tradisjoner i flatbrød og selve bakinga er en kunst som gikk i arv gjennom generasjonene.Jeg har samlet mange oppskrifter på flatbrød og de varierer like....

Les mer om denne saken...


Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!