Oppskrifter med kalv og storfekjøtt.


Fakta om produktet.

Storfe er et samlebegrep for okse, ku og kalv. Biffkjøtt er en generell betegnelse på de møre delene: indrefilet, ytrefilet, mørbrad, flatbiff og entrecôte. Resten av storfekjøttet er passer perfekt til mer langsomme og smaksrike retter kokt i store gryter. Kokt kjøtt er mørt, sunt og magert og full fremmarsj i nye mattrender. Storfekjøtt blir også brukt til kjøttdeig, påleggsproduksjon eller andre ferdige kjøttprodukter.

Bruksområde.

Stekes, kokes, grilles osv.

Noen gode oppskrifter med bilde


Prøv også Grillet biff med bacon.
Prøv også Gulasjsuppe.
Prøv også Helstekt indrefilet av storfe.
Prøv også Oksefilet med saus Bourgogne, pastinakkrem og glas.
Prøv også Hawaii-koteletter.
Prøv også ABBF - Alle Barns Biff Favoritt.
Prøv også Ferskt kjøtt og suppe 1.
Prøv også Entrecote på grillen.
Prøv også Biff med varm nudelsalat.
Prøv også Pasta med biff og laks.
Prøv også Kare kare.
Prøv også Biff med bacon 2.
Prøv også Bulgogi koreansk marinert biff.
Prøv også Biffspyd med purreløkskrem.
Prøv også Oksebringe med linser.
Prøv også Grilled Argentinian Beef.
Prøv også Gresk salat med biffstrimler.
Prøv også Red Curry Beef med biffstrimler.
Prøv også Biff stroganoff 1.
Prøv også Kjøttgryte fra Burgund.
Prøv også Helstekt indrefilet med hasselback poteter og kremet sopp.
Prøv også Biff Wellington - Innbakt oksefilet.
Prøv også Oksestek med pepperrot-krem.
Prøv også Roastbiff 2.
Prøv også Brennsnute.






De mest populære oppskriftene med kalv og storfekjøtt

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Kalvesuss5.510.4963.40.21.90.10.9
Helstekt indrefilet med oksehale- og jordskokkragu5.36.81122.82.69.80.63.1Oppskriften har bilde
Sarma (Tyrkiske vindruebladruller)5.28.85332.62.631.70.84.7
Oksefilet Wellington5.214.31119.86.271.22.8Oppskriften har bilde
Oksehalesuppe 25.22.5875.916.30.42.5
Stifado5.113.8792.51.22.20.61
Chili gryte 255.76103.89.542.41.5
Kjøttsuppe med peppersmak52.8858.22.14.10.61.8
Beef Pebre517.57130.11.36.10.41.4Oppskriften har bilde
Biff og båndspagetti511.43210.82.7180.211.3Oppskriften har bilde
Biff stroganoff 458.4136.717.92.30.50.8
Prærieøsters (friterte oksetestikler)50
Tacochips med sterk kjøttsaus59.81248.818.613.82.53.8
Osso Bucco 2520.95102.32.94.211.8Oppskriften har bilde
Bekri meze58.87208.61.417.70.64.5
Pabellon Criollo fra Venezuela55.38110.612.43.11.50.7Oppskriften har bilde
Biff i krydret basilikum og østerssaus59.0992.812.60.90.60.3
Mayas mørbradtallerken510.591242.2815
Biff4.99.21975.73.81.31Oppskriften har bilde
Løvbiff4.912.51216.6616.40.98.4
Bosniske cufte (Bosniske kjøttboller)4.86.6189.95.913.20.26
Kjøttsaus fra Somalia4.86.2778.410.90.610.2
Marokkanske kjøttboller4.86.187.112.20.71.60.2Oppskriften har bilde
Sterk gulasjsuppe4.82.2426.92.90.40.80.2
Sosekjøtt - kjøtt i mørke4.85.55101.95.750.51.3Oppskriften har bilde
Thailandsk oksehalesuppe4.83.861032.28.20.43.1Oppskriften har bilde
Ferskt kjøtt og suppe 14.84.1842.21.910.50.4Oppskriften har bilde
Ungarsk gulasj 24.86.48623.620.60.3
Kalvestek fra Sardinia4.815.484.61.53.80.80.8Oppskriften har bilde
Chili con carne med oksekjøtt4.84.7767.44.331.70.8Oppskriften har bilde
Bergensk sursteik4.79.01143.91.210.20.35.5
Biff stroganoff 14.77.1154.68.3100.46.4Oppskriften har bilde
Biff Wellington - Innbakt oksefilet4.78.71132.67.97.20.53.2Oppskriften har bilde
Biff Stroganoff 34.78.55143.46.99.30.84.2Oppskriften har bilde
Culottestek4.710.97146.27.480.83.5
Thai salat med hakket oksekjøtt4.77.9648.44.40.510.2
Helgrillet ytrefilet m/grønnsaker4.717.2796.11.22.90.71.5Oppskriften har bilde
Entrecôte med fløtegratinerte poteter4.77.41106.984.70.92.2Oppskriften har bilde
Biff i curry4.713.45228.8517.419.6Oppskriften har bilde
Bergen surstek4.77.1587.32.23.602
Vigramør4.611.63489.80.249.80.10.4
Biff av indrefilet med pannestekt asparges og øste4.612.37993.75.90.73Oppskriften har bilde
Roastbiff 24.614.132001.515.20.29.5Oppskriften har bilde
Kjøtt i mørke4.65.9379.95.62.80.61.4
Fersk suppe med sursøt saus4.67.2477.62.52.61.21.3Oppskriften har bilde
Trøndersodd4.68.821767.110.20.74.4
Fersk kjøtt og suppe4.64.5274.42.24.60.92.2Oppskriften har bilde
Fersk suppe4.57.1119.43.17.51.53.6
Suss4.50
Kjøttsuppe fra Møre4.57.5371.91.24.40.12.7Oppskriften har bilde

Se alle oppskriftene




Aktuelle artikler.

Saken er biff

Saken er biff

En saftig biff, bare ordet får det til rumle i mang en mage, men biff kan være så mangt. Helt fra de enkle, raske biffene man finner i kjøledisken til en rimelig pris, til en forseggjort Chàteaubriand laget av den fineste indrefilet.....

Les mer om denne saken...
Den perfekte biff med hjemmelaget béarnaise saus

Den perfekte biff med hjemmelaget béarnaise saus

Godtlevert.no viser deg hvordan du steker den perfekte biff med hjemmelaget béarnaise saus.....

Les mer om denne saken...
Det som teller er døtrenes prestasjon

Det som teller er døtrenes prestasjon

Sverre Bjørnstad leder et av verdens ledende miljø innen avl og utvikling av storfe. Han er opptatt av at det avles på helse og fruktbarhet for å få friske og produktive dyr.....

Les mer om denne saken...
Mindre storfekjøtt

Mindre storfekjøtt

De siste årene har den norske produksjonen av storfekjøtt sunket, mens forbruket har økt. Dette bidro til sterk vekst i importen av storfekjøtt i både 2011 og 2012. For 1. kvartal i år har importen gått noe ned i forhold til samme periode i fjor, og var på 4276 tonn. I 1. kvartal ble det importert o....

Les mer om denne saken...
Raseskille i kjøttdisken

Raseskille i kjøttdisken

Hvilken rase kommer kjøttet i butikken fra, og hvor mørt er det egentlig? Nå får du vite det.
– Norske forbrukere vil ha bedre kjøtt. Derfor har vi nå utviklet en helt ny serie med langtidsmørnet kjøtt fra utvalgte norske kjøttfe, sier informasjonssjef Eli Strand i Nortura.....

Les mer om denne saken...
Biffhøgskole

Biffhøgskole

Biff er alltid godt, men det er viktig å kunne steke en perfekt biff. Det er mange som har blitt skuffet når de tar første biten av en nystekt biff, og det kan ha flere årsaker. Vi presenterer en biffhøgskole for deg, slik at du kan overraske med en deilig biffmiddag.....

Les mer om denne saken...


Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!