Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:






You are here.:: Main page :: Recipe :: Dried mutton ribs (pinnekjøtt) ::

Dried mutton ribs (pinnekjøtt)

Source: Matprat.no The recipe had 23113 readers! 23113 readers Oppskriften tar ca 60 min + å lage 60 min + --- Share the recipe on: Share the recipe with your friends on facebook Share the recipe with your friends on nettby Share the recipe on digg Share the recipe on twitter

INGREDIENT:

1.4 kg (3 pounds) dried mutton ribs
Dried mutton ribs (pinnekjøtt)

Facts and tip in Norwegian:

Pinnekjøtt – eller lammeribbe- er den vanligste julematen på Vestlandet, og har tatt opp konkurransen som den mest populære julematen over hele landet. Den unike smaken kommer fra de gamle konserveringsmetodene salting og tørking.

DIRECTION:

Separate the ribs and place in cold water overnight. Put a grate or birch twigs at the bottom of a casserole and cover in water. Put the ribs in and steam at medium heat until the meat loosens from the bone.
Serve with mashed swedes, boiled potatoes, French mustard and red whortleberry jam.

Date: 08.12.2013
Serve/makes: 4
Nationell, traditionell
Photo: Matprat.no

Norwegian version: Back too the Norwegian version

Vote on the recipe from 1 to 6. 1 2 3 4 5 6





Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Reker Torsk Laks

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638,
4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen