Oppskrifter på sauser.


Her finnes artikler og oppskrifter på forskjellige sauser. Søk etter oppskrifter og se andre brukeres favoritter. Jeg har ikke tatt med dressinger, dip, kraft ol.




Noen gode oppskrifter med bilde


Prøv også Portvinsaus med valnøtter.
Prøv også Sennepssaus 6.
Prøv også Sjokolade- og tomatsaus.
Prøv også Guacamole med vårløk.
Prøv også Hvit saus (hvit grunnsaus).
Prøv også Frukt-saus.
Prøv også Kjøttsaus med rødvin.
Prøv også Julesaus.
Prøv også Rød paprikasaus til grønnsaker.
Prøv også Amerikansk grillsaus 2.
Prøv også Urtevaniljesaus.
Prøv også Urtesaus.
Prøv også Fløtesaus 3.
Prøv også Vaniljesaus (Crème Anglaise).
Prøv også BBQ-saus.
Prøv også Fløtesaus til kalkun.
Prøv også Pizzaiola saus.
Prøv også Fiskesaus med paprika.
Prøv også Choronsaus 2.
Prøv også Smørsaus 2.
Prøv også Persillesaus.
Prøv også Kremet appelsinsaus.
Prøv også John Olav`s fiskesaus.
Prøv også Pizza saus til stor pizzabunn.
Prøv også Sweet and sour saus.






De mest populære oppskriftene på sauser

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Kremet appelsinsaus5.34.59156.54150.29.4Oppskriften har bilde
Pesto-saus med persille5.224.37561.12574.310.5
Rødvinsaus5.26.46121.73.88.20.45.3
Gorgonzola saus med sjampinjong58.6264.12.425.4015.1
Dillsaus 254.4148.49.10.40.60
Portvinsaus/madeirasaus56.89113.42.88.40.25.4Oppskriften har bilde
Domada (Domoda) peanøtt stuing51.48103.42.88.30.92
Løksaus til kjøttsuppe51.3573.65.35.20.63.3
John Olav`s fiskesaus4.86.62340.82.935.50.222.8Oppskriften har bilde
God saus til fisk!4.81.8853.13.92.50.71.6
Sweet and sour saus4.73.7580.519.400.30Oppskriften har bilde
Peppersaus 24.72.75171.58.514.21.19.1Oppskriften har bilde
Løk- og karrisaus4.72.2396.54.18.21.13
Italiensk kjøttdeigsaus4.75.4495.92.6611.6
Pastasaus4.72.9482.810.72.40.91.5Oppskriften har bilde
Sursøt løksaus4.61.0360.64.54.20.52.6
Jordbærsaus4.64.1873.617.20.11.10
Vegetarisk saus med pasta4.62.73132.422.81.82.90.2Oppskriften har bilde
Vaniljesaus u/melk4.61.13115.420.4300.8
Pastasaus med hermetiske tomater4.52.0975.645.910
Pizza saus til stor pizzabunn4.55.7491.56.74.31.21.7Oppskriften har bilde
Kreolsk saus4.54.0768.23.65.11.63.2
Italiensk kjøttsaus4.55.81107.62.47.212.9
Brun soppsaus4.53.8489.54.66.714.2
Paprika- og tomatsaus4.53.8253.83.33.81.60.6
Spinatsaus med ost og skinke4.56.93112.21.77.514.6
Whiskysaus 24.56.74192.6615.70.710.3
Hvit saus - grunnoppskrift med Afi-Nutrin4.516.49475.54129.40.86.4
Bearnaisesaus 24.57.143691.6380.223.4Oppskriften har bilde
Blåmuggostsaus4.59.83395.91.840.3026.1Oppskriften har bilde
Hvitvinssaus med variasjon4.55.11119.41.510.60.16.9
Multesaus til is4.528.26145.125.10.73.80.1
Kirsebærsaus4.514.49117.728.90.100
Kirsebærsaus 24.57.02140.433.70.10.60
Saus Bolognese4.55.79132.52.49.90.74.3Oppskriften har bilde
Tartarsaus4.54.28528.51.556.50.50.7
Ostesaus med ulik smak4.53.1117.66.26.40.14
Diett sjokoladesaus4.53.42131.113.86.61.13.1
Fersk mango og myntesaus(0.B)4.55.6280.37.351.40.7
Ingefærsaus dessertsaus4.53.07115.412.650.21.7
Ansjossaus til bakt potet4.511.4268.35.225.50.314.8
Gorgonzolasaus til bakt potet4.513.64344.7232.40.418.3
Hvitløksaus til bakt potet4.57.33519.12.855.70.211.9
Hovmestersaus4.54.68588.315.5580.28.1
Karamellsaus4.52.44189.327.57.805.1
Kjøttdeigsaus(spagettisaus)4.44.77104.72.87.212.4
Enkel vaniljesaus4.42.2985.49.82.901.2
Gulrotsaus4.31.8554.443.61.70.4
Brun saus til vilt. kalv og lam4.36.45209.214.316.2010Oppskriften har bilde
Gammeldags vaniljesaus4.35.33231.314.418010.4

Se alle oppskriftene




Aktuelle artikler.

Lag gode dressinger av magre meieriprodukter

Lag gode dressinger av magre meieriprodukter

Det er like mange næringsstoffer i de magre som i de originale meieriproduktene. Magre meieriprodukter inneholder like mye vitaminer og mineraler som originalproduktene.....

Les mer om denne saken...
Heinz fyller 140 år – feirer med retroflaske

Heinz fyller 140 år – feirer med retroflaske

I 1869 startet Henry J. Heinz virksomheten som satte ketchup på hvermannsens bord. Originaloppskriften brukes fortsatt den dag i dag, og det er ytterst få som kjenner til den spesielle sammensetningen. 140-årsjubilanten feires med en jubileumsflaske i glass, med en etikett fra slutten av 1800-tallet....

Les mer om denne saken...
Surrer med sausen

Surrer med sausen

Nordmenn spiser ofte varm saus til middag, men vi lager den sjelden helt selv, viser en ny undersøkelse. Stadig oftere tyr vi til posesauser. Er den tradisjonelle sausekunnskapen i ferd med å gå i glemmeboken?....

Les mer om denne saken...
Slipp grillen løs!

Slipp grillen løs!

Det er vår, sola skinner, og gillen skal frem fra boden. Om man griller fisk, kjøtt eller grønnsaker er en god saus prikken over den berømte bokstaven. Her kommer noen gode tips for saus og tilbehør til hyggelige måltider med kull, tennvæske og et håp om varme fra solstråler.....

Les mer om denne saken...
Rømmesauser, enkelt og godt

Rømmesauser, enkelt og godt

Det skal ikke så mye til for å gjøre sausen fyldig og god, en klatt rømme og så er det iorden sier reklamen på TV. Og det er faktisk noe idet.....

Les mer om denne saken...
Sauseguide

Sauseguide

Det beste er sausen Sausen har reddet mange måltider, men da er det viktig at sausen virkelig gjør susen. Les om hvordan du lager de beste sausene og hvordan du unngår tabbene.....

Les mer om denne saken...


Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!