Gå til forsiden av matoppskrift.no



Oppskrifter med spekemat.


Fakta om produktet.

Er lår av svin, som er saltet og tørket. Spekeskinke finnes både som røkt og urøkt. Spekeskinke kan kjøpes benfritt, og pæreskinke er et eksempel på benfri spekeskinke.

Noen gode oppskrifter med bilde


Prøv også Pastasalat med spekeskinke 2.
Prøv også Fenalårrull med gresskar.
Prøv også Fenalår med mandelpoteter.
Prøv også Frisk chorizotallerken.
Prøv også Potet- og skinkespyd.
Prøv også Mandarinsalat med spekeskinke.
Prøv også Solsikkebrød med spekeskinke.
Prøv også Indrefilet surret i spekeskinke.
Prøv også Spagetti carbonara.
Prøv også Bruschetta med stekt Birkebeinerskinke.
Prøv også Bønne - og potetsalat.
Prøv også Spekeskinke med syltet sopp.
Prøv også Hvitløksgratinert spekeskinke og reker.
Prøv også Kokt og ovnsbakt fenalår med nykålstuing og kokte poteter.
Prøv også Flatbrødtrio.
Prøv også Spekeskinke med salat og bakt tomat.
Prøv også Beinsuppe.
Prøv også Spekeskinke med sopp og persilleolje.
Prøv også Ricottafiken.
Prøv også Pasta Formaggio.
Prøv også Spekeskinke med tomatvinaigrette, pesto og balsamicosirup.
Prøv også Pastasalat med spekeskinke.
Prøv også Grov baguett med ridderost og spekeskinke.
Prøv også Spekemat med sellerisuppe.
Prøv også Birkebeinerskinke med melon og parmesan.






De mest populære oppskriftene med spekemat

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Sprø asparges med fjelltørket fenalår av lam fra bjorli fjellmat4.814.99237.919.212.71.43.1
Hvitløksgratinert spekeskinke og reker4.819.16235.51.417.5010.4Oppskriften har bilde
Buljong med friske grønnsaker og røkt lammelår4.51.6547.43.41.710.5
Marianne´s Pizza4.54.9495.13.271.22.2
Fenalår fra Kåfjord4.40
Carpaccio med fenalår. ruccola og parmesanost420.51180.71.513.21.25.6Oppskriften har bilde
Pastasalat med spekeskinke 2413.53273.217.115.924.3Oppskriften har bilde
Spagetti carbonara420.92304.319.214.21.34.7Oppskriften har bilde
Beinsuppe42.52107.29.84.31.31.9Oppskriften har bilde
Indrefilet surret i spekeskinke3.7896.75.34.111Oppskriften har bilde
Spekeskinke og appelsiner3.518.174251.4381.68.7
Salat med egg og spekeskinke3.58.71132.77.113Oppskriften har bilde
Fenalårrull med gresskar322.62175.1112.90.43.8Oppskriften har bilde
Spekeskinke med vannmelon og mynte312.041294.470.43.8Oppskriften har bilde
Solsikkebrød med knust fiken og spekeskinke318.84197.115.37.32.22.9Oppskriften har bilde
Spekeskinkesmørbrød39.27157.69.88.20.92.3Oppskriften har bilde
Spekeskinkesnitter38.8256.63.32.91.10.7Oppskriften har bilde
Toast A La Parma39.54129.28.15.51.22.8
Salat med fenalår og jordbær313.14110.23.77.61.12.6Oppskriften har bilde
Blinis med fenalår. rogn og reker311.1920014.111.30.54.8Oppskriften har bilde
Pizza Capricciosa 237.76155.2164.71.21.9
Carbonara chorizo310.34298.317.320.7110.9Oppskriften har bilde
Ravioli med ristet fenalår311.54230.213.8142.47.5Oppskriften har bilde
Baguette med setersalsa38.86232.133.362.22.2Oppskriften har bilde
Spekematanretning til 10328.64341.7126010.3Oppskriften har bilde
Kokt spekeskinke fra Y. Rendal30
Spekeskinke med nykål og poteter35.31124.29.66.91.54Oppskriften har bilde
Spekeskinke med salat og bakt tomat316.4217.31.415.50.66.8Oppskriften har bilde
Spekeskinke med syltet sopp315.84101.81.84.41.31.5Oppskriften har bilde
Pasta med spekeskinke og gorgonsola310.41218.91910.415.2Oppskriften har bilde
Kokt og ovnsbakt fenalår med nykålstuing og kokte poteter318.47185.23.113.51.36.8Oppskriften har bilde
Setersalsa38.9122433.84.82.21.4Oppskriften har bilde
Fenalår med kantareller til juletapas323.1145.91.69.61.34.5Oppskriften har bilde
Fenalår med asparges til juletapas313.92147.75.69.812.6Oppskriften har bilde
Godbit av spekeskinke314.89261.621.213.324.6Oppskriften har bilde
Spekeskinkekurver med kikerter318.92185.96.29.51.92.5Oppskriften har bilde
Skinke med sherrystekt aubergine(Tapas)37.02103.59.44.32.10.6
Spekeskinke med carpaccio318.7261.70.920.91.15.4
Spekeskinke med fiken318.02115.97.941.71.4
Rømmegrøt med skinke312.43243.81316.10.57.4
Skinke med urtekrem317.29171.916.270.63.4
Skinke og melon med sennepsvinaigrette35.0567.463.31.10.6
Spekeskinke i pitabrød38.01153.2184.82.21.1
Spekeskinkebiffer321.6332.517.718.30.88.3
Strandaskinke med varme venner330.12230.7011.504.1Oppskriften har bilde
Spekeskinke og pasta312.98178.515.66.41.32.8Oppskriften har bilde
Pastasalat 1314.37342.61624.11.65.7
Bønne - og potetsalat310.13121.710.85.711.5Oppskriften har bilde
Spekeskinke med melonsalat310.4989.25.53.50.71.5
Spagetti med spekeskinke320.92304.319.214.21.34.7Oppskriften har bilde

Se alle oppskriftene




Aktuelle artikler.

Fenalår vil likestilles med Parma-skinke

Fenalår vil likestilles med Parma-skinke

Nå er søknaden til EU for å få Fenalår fra Norge inn i den europeiske mateliten, og beskyttet som nasjonal matskatt på linje med Parma-skinke og Pata Negra-skinke sendt.....

Les mer om denne saken...
Fenalårets franske eventyr

Fenalårets franske eventyr

19. juni ble en historisk dag da verdens første kontrakt for eksport av norsk fenalår til franske delikatessebutikker og gourmetrestauranter ble signert i Paris.....

Les mer om denne saken...
Tre norske matskatter får Beskyttet betegnelse

Tre norske matskatter får Beskyttet betegnelse

Fenalår fra Norge, Høgfjellslam fra Nord-Gudbrandsdal og Lofotlam representerer noe helt unikt i norsk matkultur. Derfor mottar de i dag merket Beskyttet betegnelse, sier landbruks- og matminister Trygve Slagsvold Vedum.....

Les mer om denne saken...
Kurv frå Valdres er den første spekepølsa som beskyttes i Norge

Kurv frå Valdres er den første spekepølsa som beskyttes i Norge

Å tørke kurv har lange tradisjoner i Valdres. Nå beskyttes metodene gjennom merkeordningen Beskyttede betegnelser. Ingen skal kunne selge lettvinte etterligninger av det tradisjonsrike spekematproduktet lenger.....

Les mer om denne saken...
Lynkurs i salting og speking, fenalår og spekeskinke

Lynkurs i salting og speking, fenalår og spekeskinke

I gamle dager ble all spekemat laget hjemme på gårdene rundt om i landet. Mye har forandret seg og få tar seg tid til denslags sysler i dagens samfunn. Moderne bedrifter har overtatt og spekematen kjøpes ferdig i butikkene. Noen synes imidlertid at det er spennende og morsomt å gjøre det selv, og de....

Les mer om denne saken...
Sommertopp for spekemat

Sommertopp for spekemat

Vi spiser stadig mer spekemat, og sommeren er toppsesong. – To tredjedeler av hele årsproduksjonen går unna nå i ferietiden. Spekemat er lettvint og populær sommermat, sier fabrikksjef Per Steinar Sviggum i Nortura Sogndal.....

Les mer om denne saken...


Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!