Gå til forsiden av matoppskrift.no



Oppskrifter med svinekjøtt og villsvin.


Fakta om produktet.

Det saftige, møre svinekjøttet har en mild egensmak, og er derfor lett å variere med krydder og tilbehør. Det lyse svinekjøttet er et godt bevis på at ikke alt som er magert, er kjedelig - og at ikke alt som er godt, er usunt. Renskåret svinekjøtt inneholder bare 2-4% fett, og halvparten av dette er umettet fett -som er godt for hjertet. Det skilles mellom slaktegris, purker og råner. Råner kan ha sterk smak i kjøttet. Purkene kan få mange unger. Jøder og muslimer har restriksjoner mot svinekjøtt.

Bruksområde.

Stekes, grilles. Mange retter lages av svinekjøtt.

Noen gode oppskrifter med bilde


Prøv også Panerte koteletter med stuede grønnsaker.
Prøv også Skinkestek med saus.
Prøv også Texmexspyd.
Prøv også Helstekt ytrefilet av svin med plommesaus.
Prøv også Fresh Lumpia på Filippinsk vis.
Prøv også Stekte svinekoteletter.
Prøv også Grillet flintstek.
Prøv også Grillspyd med svinefilet,  fersken og purre.
Prøv også Ciderbraiserte koteletter med rotfrukter - lavkalori.
Prøv også Svin Tikka med epler og spinat.
Prøv også Hurry Curry.
Prøv også Buklistsylte.
Prøv også Marinert Grillfilet og mandelpotetpuré.
Prøv også Toast med ost og skinke.
Prøv også Thailandsk wok.
Prøv også Skinkebiff med grillet ananassalat.
Prøv også Wienertoast.
Prøv også Brasserte koteletter med spansk vri.
Prøv også Eksotiske kotelettbiffer.
Prøv også Ventesnadder.
Prøv også Grillet skinkebiff med kikert- og bønnesalat.
Prøv også Svingod vindaloo.
Prøv også Strandaskinke med sorte oliven og kokte egg.
Prøv også Ribbesandwich med fiken og brente mandler.
Prøv også Ytrefilet med chilikål.






De mest populære oppskriftene med svinekjøtt og villsvin

NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Sylte i lefse med sennep5.611.3226.5268.12.32.7Oppskriften har bilde
Strimlet surprise5.45.51107.4103.921.4Oppskriften har bilde
Grynpølse fra Hedmark5.49.73371.513.829.12.310.9
Fleskasos5.44.56131.76.49.20.53.8
Spanske spyd på ris5.28.69207.920.76.80.61.1Oppskriften har bilde
Julekrydret ribbe5.26.453160.528.20.310.6Oppskriften har bilde
Thaigryte med strimlet svinekjøtt5.14.91149.499.61.46.9Oppskriften har bilde
Ribbesylte56.93347.70.632.20.212.1Oppskriften har bilde
Suppegryte med asiatisk smak53.12371.11.40.70.4Oppskriften har bilde
Skinke i aspik56.5379.11.73.40.90.9
Wok von Arnstein50Oppskriften har bilde
Makaronigrateng 257.44192.80.214.20.17.5Oppskriften har bilde
Villsvin i viltsaus527.92137.33.45.60.12.2
Sluring fra innherred50
Spinatsuppe med svin og pochert egg55.19106.61.29.20.45.4Oppskriften har bilde
Marinert flintstek med grillede grønnsaker55.411301.39.30.73.2Oppskriften har bilde
Butterdeig og skinkefirkanter59.96252.513.216.30.45.8Oppskriften har bilde
Vepro-knedlo-zelo fra Tsjekkia52.41118.513.64.61.21.5Oppskriften har bilde
Hjemmelaget medisterpølse4.97.16116.53.55.60.30.4
Svinekjøtt i wok4.84.86110.213.32.510.2Oppskriften har bilde
Juleribbe med sprø svor4.84.61246.64.121.40.68Oppskriften har bilde
Flesk og duppe 34.87.08200.14.216.30.16.5Oppskriften har bilde
Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus4.86.99122.813.13.20.80.9Oppskriften har bilde
Hvitløksgratinert spekeskinke og reker4.819.16235.51.417.5010.4Oppskriften har bilde
Ungarsk paprikagryte4.87.3987.113.60.41.4Oppskriften har bilde
Cevapi (serbisk pølse)4.79.8392.711.50.40.4Oppskriften har bilde
Hjemmelagde wienerpølser4.77.89222.40.116.506.1
Snitzel4.76.9100.69.12.61.60.9Oppskriften har bilde
Franske koteletter4.74.31532.412.10.65.9Oppskriften har bilde
Juleribbe4.76.51367.8034.8013.1Oppskriften har bilde
Fleske pannekaker 44.74.45181.78.313.40.86.2
Favorittpasta4.77.95170.88.8110.85.8Oppskriften har bilde
Grønnsakssuppe med strimlet svinekjøtt4.72.3949.52.82.811.1Oppskriften har bilde
Solbærskinke - lavkalori4.73.2978.45.4200.6Oppskriften har bilde
Pasta med svinekjøtt og tomatsaus4.74.43938.72.81.20.2Oppskriften har bilde
Pig and curry4.74.37221.517.113.50.75.3Oppskriften har bilde
Steikjels4.76.02206.95.516.80.26.5
Flesk og duppe 44.77.48207.65.116.40.26.3
Stekt svinekam med sprød svor4.74.72129.50.710.60.23.5
Fleskestek dansk4.77.18207.60.417.505.8
Grisesodd (fersk suppe) m/ melboller fra Åmot4.70
Calzone 34.74.64182.5225.81.72.4Oppskriften har bilde
Melon- og skinkeseilbåt4.78.6283.66.22.80.61Oppskriften har bilde
Spaghetti med egg. bacon og fløte4.76.3828926.514.91.65.9
Bacon and eggs4.77.49207.20.217.205.6Oppskriften har bilde
Syltelabber i lefserull4.70
Tacoboller med grønnsaker4.65.6142.93.810.21.93.9
Ribberull4.66.48326.62.328.40.610.3
Ramen nudelsuppe4.64.91100.213.31.40.30.4Oppskriften har bilde
Knoker på tysk4.63.56119.93.35.60.51.8Oppskriften har bilde

Se alle oppskriftene




Aktuelle artikler.

Den perfekte svineribben

Den perfekte svineribben

Ved siden av pinnekjøtt er svineribbe en av de mest brukte middager på julaften her i landet. Og den evigvarende diskusjonen om hvordan man skal få sprø svor kommer nok i år også.....

Les mer om denne saken...
Sylte og rull til julefrokosten

Sylte og rull til julefrokosten

Hva er vel en jul uten en skikkelig julefrokost, eller ett skikkelig koldtbord til lunsj? Vi husker vel alle de solide frokostene som serveres i julen, og som får oss til å glemme norvegia og appelsinmarmelade, de frokostene da selv barn spiser noe annet enn nugatti.....

Les mer om denne saken...
Nydelige grillspyd med svinekjøtt

Nydelige grillspyd med svinekjøtt

Nå som grillsesongen er på hell, så er det igjen tid for oppskrifter på nydelige grillretter. Her hjemme har vi flere ganger prøvd å lage grillspyd, med litt varierende resultat. Men det er noen oppskrifter og tips som går igjen som vellykkede.....

Les mer om denne saken...
Flintstek, saftig grillsnadder.

Flintstek, saftig grillsnadder.

I grillsesongen som nå er begynt er en av mine store favoritter flintstek. Vi har funnet ut at disse, og gjerne fedigmarinerte, er saftige, rimelige og har masse smak. Og samtidig er det jo så enkelt å bare legge de direkte på grillen. Og jeg vet at vi ikke er alene om å like disse.....

Les mer om denne saken...
Sylta går ikke i glemmeboka

Sylta går ikke i glemmeboka

Julepålegget er en gammel mattradisjon som nekter å dø. Hele åtte av ti nordmenn bruker sylte eller rull i jula. Og overraskende nok lager faktisk 40 prosent av oss vår egen rull eller sylte.....

Les mer om denne saken...
Når kaloriene teller

Når kaloriene teller

Stadig flere er opptatt av at maten skal være mager - enten man teller kalorier eller er opptatt av et sunt kosthold. Renskåret svinekjøtt er en av de magreste råvarene du får tak i.....

Les mer om denne saken...


Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!