Koldtbord oppskrifter hos Matoppskrift.no


Her har du ett tilfeldig utvalg av oppskrifter på Koldtbord hvor de 25 mest populære med bilde vises først, selvfølgelig om det finnes noen med bilde.
Viser inntil 250 oppskrifter av gangen

Følgende info vises her:

  • Navn på oppskriften: Kan sorteres med å klikke på overskrift.
  • Poeng: Beregnet ut fra deres egne vurderinger. Kan sorteres med å klikke på overskrift slik at man kan sortere ut de mest populære.
  • Bilde: Viser om oppskriften har bilde. kan ikke sorteres.
  • Kcal: Viser utregnet kalorier i Kcal på oppskriften. Kun når oppskriften har dette utregnet. Kan sorteres med å klikke på overskrift.
  • Protein, fett og karbohydrater i gram per 100 gram av den ferdige oppskriften. Kan sorteres med å klikke på overskrift.
  • Antydet arbeidstid. Dette er veldig individuelt. Kan sorteres.
  • Pris i kr pr 100 gram av ferdig oppskrift. Kan sorteres.

Noen gode oppskrifter med bilde


Prøv også Laksemousse.
Prøv også Mousse fra havet.
Prøv også Egg- og skalldyrskabaret 2.
Prøv også Fisk og godsaker i aspik.
Prøv også Eggesalat 3.
Prøv også Laksepaté.
Prøv også Melon- og skinkeseilbåt.
Prøv også Fat med kyllingvinger og kyllingboller.
Prøv også Karbonader til koldtbord.
Prøv også Deviled eggs(fylte egg).
Prøv også Asparges og parmesanost i spekeskinke.
Prøv også Rødvinssild.
Prøv også Rekerand.
Prøv også Salat med bønner, paprika og sukkererter.
Prøv også Skalldyrsanretning.
Prøv også Nyttårspaier.
Prøv også Kyllinglår med bacon.
Prøv også Kyllingpakker.
Prøv også Marinert kyllingbryst på lun salatseng.
Prøv også Fiken i spekeskinke.
Prøv også Klassisk leverpostei.
Prøv også Leverpostei med urter.
Prøv også Leverpostei med syltet pepper.
Prøv også Leverpostei med bacon.
Prøv også Røkt kalkun på koldtbordet.







De beste Koldtbord oppskriftene


NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Syltede grønne tomater 14.21.3579.819.40.10.40
Tunfisksalat 43.53.82159.62.711.10.11.6
Laksemousse4.912.062121.617.40.27.4Oppskriften har bilde
Sursild2.84.61141.48.48.10.51.8
Rømmesild4.411.2182.42.314.905
Gammeldags sursild3.54.73128.98.96.90.91.5
Farmors sherrypudding4.79.11322.217.225.1016.5
Mousse fra havet3.412.26209.61.717.20.16.1Oppskriften har bilde
Aspik med reker2.77.4770.60.20.500.1
Egg- og skalldyrskabaret 24.48.5482.43.62.80.40.8Oppskriften har bilde
Gravet sild med sennepssaus med dill5.24.3181.93.915.40.22
Skinke i aspik56.5379.11.73.40.90.9
Purresild4.86.67145.24.99.40.42.1
Fisk og godsaker i aspik2.217.9598.80.11.700.4Oppskriften har bilde
Eggesalat 33.67.2280.51.727.10.38.8Oppskriften har bilde
Røkelaks-anretning4.25.4447326.239.30.56.9
Kryddersild 32.88.2319416.911.20.41.9
Fransk landpaté med løkkompott og salat4.27.23273.55.223.60.61.3
Laksepaté3.49.57216.40.717.60.26.9Oppskriften har bilde
Aspic med egg44.2990.45.13.71.31.2
Torskerognkaviar59.69306.20.927.2016.9
Skogsopp-paté4.710.111985.216.42.36.3
Bringebærsild4.78.74102.88.74.91.30.9
Melon- og skinkeseilbåt4.78.6283.66.22.80.61Oppskriften har bilde
Fat med kyllingvinger og kyllingboller4.77.06173.21.511.80.42.5Oppskriften har bilde
Fransk eggerøre med trøffelolje3.54.77269.46.823.10.412.6
Karbonader til koldtbord2.66.42127.53.68.80.62.2Oppskriften har bilde
Sitronsild3.24.34123.19.86.10.81.4
Hvitløkspekket hjorterull4.319.89140.40.66.60.10.4
Appetitt-sild3.35.85105.911.64.30.80.8
Fransk harepostei3.322.86150.80.27.10.12
Deviled eggs(fylte egg)3.36.61237.81.321.40.23.2Oppskriften har bilde
Sursild 634.45146.28.58.40.51.9
Kaviar- og rekemousse4.510.06169.32150.19.8
Røkelaks med eggerøre4.512.59258.40.722.40.110.6
Dansk smørbrød med leverpostei4.53.52216.63.618.80.41.4
2 gode sildekrukker4.58.18124.512.35.50.81.2
Paprikasild 133.64111.3192.70.10.5
Akevittsild4.512125.23.28.10.21.6
Sild i dill4.53.47120.412.74.911.1
Sursild 24.55.35143.85.49.20.42.1
Gravet sild med majonessaus45.46188.8117.20.23.8
Kaviar av ørret414.83177.12.89.501.3
Kryddersild i tomatsaus48.61169.812.59.90.41.8
Karrisild48.191954.217.30.93.2
Italiensk salat2.75.42248.65.122.82.61.9
Asparges og parmesanost i spekeskinke425.94302.60.920.20.412.3Oppskriften har bilde
Paprikasild 344.9916399.60.32.2
Spekeskinke og appelsiner3.518.174251.4381.68.7
Rødvinssild3.59.94163.211.98.40.31.5Oppskriften har bilde
Fileter av makrell3.58.0879.51.42.50.50.6
Dansk leverpostei i form37.51332.22.831.20.36.7
Hvitløksild39.1187.91.916.80.45.4
Kryddersild34.32143.36.49.90.22.1
Rullesylte311.57365.90.434.60.213
Skomakerlaks37.81201.97.214.60.63
Rekerand314.46164.82.213.60.18.7Oppskriften har bilde
Ris mel kjeks(melk. egg og glutenfrie)36.92516.654.431.50.44.5
Salat med bønner. paprika og sukkererter34.4984.2120.94.10.1Oppskriften har bilde
Tysk svinesylte2.56.79145.10.26.70.12.3
Ovnsbakt leverpostei23.83185.87.212.90.40.8
Fiskekabaret 2211.3983.601.100.1
Tysk pølsepostei25.23271.21219.90.66.1
Hvitløkspekket elgrull224141.80.66.60.10.4
Laks i aspic20.9419.40.40.600.1
Skalldyrsanretning217.2795.40.20.800.1Oppskriften har bilde
Nyttårspaier35.74319.312.926.20.715.7Oppskriften har bilde
Kyllinglår med bacon37.58224.8017.205Oppskriften har bilde
Kyllingpakker36.21203.82.513.80.53.9Oppskriften har bilde
Ostefat med smak30
Ostefylt paprika36.64218.22170.910.8
Juleskinke 3312.16370.60.834.20.112.4
Marinert kyllingbryst på lun salatseng311.39157.40.3800.5Oppskriften har bilde
Samisk kvarv fra Lyngen30
Egg- og kyllingkanapeer30
Laksefarsert kalkunfilet38.12120.45.25.40.62.9
Spekeskinke med fiken318.02115.97.941.71.4
Porsjonskabaret33.270.10.24.60.11.3
Sennepssild 436.6293.50.426.70.23.8
Broiler- og skinke-kabaret33.92113.41.38.60.14.4
Leverpostei fra Akershus34.55215.65.816.40.22.6
Leverpostei med griselever33.83216.25.116.70.22.7
Fenalår og poteter313.93244.76.620.70.53.9
Fiken i spekeskinke316.93105.78.73.41.81.1Oppskriften har bilde
Gratinert spekeskinke med asparges38.82136.458.60.64.9
Klassisk leverpostei37.96184.72.612.40.16Oppskriften har bilde
Leverpostei med urter39.07184.42.512.30.45.9Oppskriften har bilde
Leverpostei med syltet pepper37.76183.92.412.406Oppskriften har bilde
Leverpostei med bacon38.14193.62.213.606.3Oppskriften har bilde
Whiskygravet torskefilet310.9692.13.6100.1
Leverpostei fra Fagernes35.99183.11.811.90.24.1
Røkt kalkun på koldtbordet30Oppskriften har bilde
Tomatsalat med krutonger35.74163.37.713.31.71.5Oppskriften har bilde
Aprikosfylt kalkunrull39.24936.230.50.9Oppskriften har bilde
Gåseleverfylt kalkunrull318.97136.90.36.50.12Oppskriften har bilde
Kyllingleverpaté med fiken39.62265.79.320.40.911.6Oppskriften har bilde
Stekt squash som tilbehør34.9981.52.271.40.1Oppskriften har bilde
Mager leverpostei ( med svinekjøtt)33.3692.35.31.80.20.5
Kalkunfilet med waldorfsalat36.68175.7613.613.5Oppskriften har bilde
Spekemat med eggerøre 139.42158.62.811.20.23.6Oppskriften har bilde
Marinerte vårgrønnsaker35.9284.74.16.42.30.9
Fylte egg til buffet35.272571020.40.34.6Oppskriften har bilde
Aspargessuppe med butterdeigsnipper33.6777.74.25.30.51.4Oppskriften har bilde
Kylling med kald dillsaus311.78166.52.110.60.46.5Oppskriften har bilde
Rekeruller med pepperrotkrem39.07167.28.68.80.94.7Oppskriften har bilde
Laksepaté 336.71161.73.411.90.55.1Oppskriften har bilde
Sildedelikatesser38.9166.92130.13.2Oppskriften har bilde
Laksemousse 2311.18229.210.8150.57.6Oppskriften har bilde
Italiensk salat 436.33314.93.831.51.32.5
Krabbesalat 339.66294.81.726.70.72.6
Makrellsalat 337.88419.26.840.40.84
Purre- og Ålterrin med karrikrem311.19173.63.1151.56.8
Skinke med asparges316.42761.53.51.10
Paté til koldtbord36.34157.71.99.403.9
Glassmestersild 535.56152.111.97.70.91.7
Sild i dill 236.78138.610.67.20.41.6
Sherrysild 337.78290.31.625.60.15
Kryddersild med akevitt313.93150.62.39.50.21.8
Hvitsild310.39121.949.314.6
Koriandersild35.37119.612.25.11.11.1
Karrisild 235.73191.9415.81.17
Sitrussild39.83190.81.916.40.43
Capresetårn med kaspolsaus39.39158.51.710.80.96.6Oppskriften har bilde
Silltårta39.46212.69.815.51.78Oppskriften har bilde
Paté med laks og røykt kolje38.05167.61.313.20.66.2Oppskriften har bilde
Lakseterrin 336.82223.511.414.60.75.9Oppskriften har bilde
Marinert laks i tre varianter38.86209.2316.50.82.8Oppskriften har bilde
Karrisild 1310.771721.314.40.43Oppskriften har bilde
Posteianretning39.0574.57.62.21.20.3Oppskriften har bilde
Italiensk Buffé - Affettati Misti322.25208.51.411.404.2
Laksesylte på ingefær-crème frâiche33.88921.97.10.63.1
Sildekoldtbord36.421873.713.10.32.9Oppskriften har bilde
Waldorfssalat til julebordet34.57176.86.215.22.21.3
Rødbetsalat til jul32.85116.87.98.22.10.7
Gravet kjøtt av storfe317.8165.64.98.40.22.4Oppskriften har bilde
Gravet kjøtt av vilt eller får338.62134.38.330.20.8Oppskriften har bilde
Reinsdyrpaté med tyttebær310.69163.30.710.80.24.6Oppskriften har bilde
Reinsdyrpaté med einebær37.3312.84.827.60.33.3Oppskriften har bilde
Urtebaguetter 233.75247.339.85.72.32.1Oppskriften har bilde
Squash- og gulrotspagetti34.0667.63.25.11.40.7Oppskriften har bilde
Krydrede kjøttboller med apetina310.32179.19.28.30.54.4Oppskriften har bilde
Laksekabaret37.19113.30.26.70.11.2
Røkt makrell som kuvertanretning310.07194.92.914.70.64.1
Kantarellsylte312.6887.81.36.610.6
Kjellands sursild38.541168.35.80.61.1
Kryddersildrulade med rødbeter38.59102.74.16.71.41.1
Paprikasild33.1116.813.44.50.81
Hjortepaté316.29138.82.86.40.52.6
Delikatessekjøttboller36.07182.94.313.90.55.4
Lammeleverpostei34.61168.45.4110.63
Reinsdyrpostei38.98121.95.76.20.52.6
Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé311.28149.83.39.20.24.8
Rullesylte 2310.65327.31.330.50.511.5
Mager leverpostei33.95159.14.79.80.52.3
Leverpudding av svin32.13112.913.14.10.61.4
Edelfiskanretning317.9514529.70.53.5
Saltet elgrull38.2954.24.310.40.4
Leverpostei av elg36.81200.95.813.60.67.6
Saltet elgrull i ovn39.6543.21.90.50.60.1
Abborkaviar317.99148.41.65.30.11.2
Gåseleverpostei325.93235.22.521.8013.7
Dansk leverpostei34.31245.83.520.50.40.8
Skånsk løksild34.91160.36.710.10.22.3
Spekemat37.13335.42.935022
Tomatrand34.82730.41.10.1
Marinert sopp i eddiklake33.589.420.70.110
Gravet sild34.46279.81518.803.9
Sennepsgravet sild34.08183.3514.80.22.2
Dill- og timiansild33.27107.919.92.10.10.4
Einebærsild36.65150.118.65.901.1
Marinerte sildefileter36.13142.818.15.501
Kryddersild med fersken310.73265.10.925.40.15.4
Tomatsild 437.94170.515.49.10.41.6Oppskriften har bilde
Balsamicosild35.12165.5157.90.41.8
Sild i eddikmarinade36.13142.818.15.501
Glassmestersild 235.2158.69.29.10.52
Røkesild som kuvertanretning310.77153.24.610.20.94.3
Sennepssild36.1254.43.121.70.27.5
Sherrysild310.0514011.15.90.41.1
Kaviar av rognkjeks 2314.83177.12.89.501.3
Kaviar av sik314.83177.12.89.501.3
Kalkun-kabaret30.456.50.20.400.1
Kyllingleverpostei 239.54219.70.818.30.38.4
Kyllingleverpaté 1313.16272.20.722.90.214
Hvitløkgravet sild32.83130.71.611.504.4
Torskekabaret35.9347.30.20.900.2
Ørretpostei med gressløksaus313.23236.81.3200.49.6
Svensk sherrysild39.26140.57.48.90.51.6
Trendsild312.31121.367.11.31.4
Urtesild38.61326.21.831.10.27.4
Løksild33.9164.710.210.40.52.2
Syltet sild med hakket rødløk33.51155.97.310.60.62.2
Eplesild35.38150.611.280.31.8
Ande- og kalveterrin med pistasienøtter319.47220.71.815.41.35.9
Ansjospostei (Anchoïade)38.397.21.54.81.20.3
Fransk paté36.83249.314.116.10.77.6
Fransk postei316.041362.15.60.10.9
Fuglepostei35.84447.44.945.90.67.5
Fylt svinepostei37.451377.65.31.22.5
Dillfylte silderulader35.3814911.37.80.41.8
Eddiksild33.97156.56.710.90.62.2
Egg med tunfiskmajones34.35259.40.424.304.4
Fasanpostei310.511132.56.10.22.9
Bestemors senneps-sild33.05198.36.5160.12
Broiler og skinke-kabaret33.88113.21.38.60.14.4
Bruschetta 3314.88214.76.514.21.33.1Oppskriften har bilde
Krydderskinke317.482200.316.40.25.6
Kyllingleverpaté med madeira311.6296.62.725.80.216.1
Kyllingpaté313.13175.40.310.70.13.6
Hønsepostei33.6873.20.72.900.6
Glassmestersild33.92204.610.413.80.42.9
Kalvesylte38.5251.10.31.50.10.7
Kjøttbrød (Meat Loaf)37.2171.62.812.30.44.6
Kjøttkabaret35.32190.31.113.80.45.2
Kjøttpaté à la Lyon38.67202.54.214.80.47
Kjøttpostei fra Tours (Rillettes)311.06357.60.234.30.113
Kjøttpostei med sjampinjonger34.68137.610.36.30.53.7
Kjøttrullade35.5178.112.910.61.13.9
Paté311.01279.41.724.80.53.6
Polsk kalvepostei312.27164.9110.90.44.2
Pynting av paté30
Reinsdyrpatè37.44312.94.827.60.33.3
Sursild - 235.35143.85.49.20.42.1
Svine- og broilerkjøtt i aspic34.72140.70.46.80.11.9
Svinepostei35.753220.530.40.314.6
Tomatsild 237.84181.91610.10.51.2Oppskriften har bilde
Østersposteier314.69280.525.416.40.82.5
Sennepssaus 337.61431.921.637.30.75
Fransk fiskepostei37.15182.15.612.70.55.8
Kjøttpostei med krydderurter316.9136.60.36.40.31.1
Kjøtt i gelé35.12131.40.55.90.21.9
Sildesalat35.89957.74.61.20.9
Lever- og kjøttpostei35.28220.63.916.60.22.8
Sennepsgravet strømming34.11221.55.418.50.22.4
Sennepssild 639.33169.82.91406.2Oppskriften har bilde
Sherrysild 2310.04155.82.212.20.41.7
Sherrysild - 2310.0514011.15.90.41.1
Sild på russisk38.15178.3713.80.42.1
Silderulader i løk og eddik34.02138.12.610.80.42.2
Skinke i persille-gelé35.4342.20.21.10.10.4
Landpostei39.63167.71.410.10.31.8
Leverpostei34.271356.36.90.31.5
Leverpostei-sufflé326.56218.66.8180.28.8
Linsepaté34.83303.3430.9100
Løksalat34.86273.11.926.30.43.1
Marinert ansjos318.42194.19.213.80.61.9
Marinert sild37.73233.72.521.10.72.3
Midtsommersild33.23200.37.415.50.82
Mors kjøttpostei38.15218.13.817.80.88
Oksepostei312.72821.22.10.41.1



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!