Konservering oppskrifter hos Matoppskrift.no


Her har du ett tilfeldig utvalg av oppskrifter på Konservering hvor de 25 mest populære med bilde vises først, selvfølgelig om det finnes noen med bilde.
Viser inntil 250 oppskrifter av gangen

Følgende info vises her:

  • Navn på oppskriften: Kan sorteres med å klikke på overskrift.
  • Poeng: Beregnet ut fra deres egne vurderinger. Kan sorteres med å klikke på overskrift slik at man kan sortere ut de mest populære.
  • Bilde: Viser om oppskriften har bilde. kan ikke sorteres.
  • Kcal: Viser utregnet kalorier i Kcal på oppskriften. Kun når oppskriften har dette utregnet. Kan sorteres med å klikke på overskrift.
  • Protein, fett og karbohydrater i gram per 100 gram av den ferdige oppskriften. Kan sorteres med å klikke på overskrift.
  • Antydet arbeidstid. Dette er veldig individuelt. Kan sorteres.
  • Pris i kr pr 100 gram av ferdig oppskrift. Kan sorteres.

Noen gode oppskrifter med bilde


Prøv også Bløtetid for tørket sopp.
Prøv også Ansjos av brisling.
Prøv også Tørking av cherrytomater.
Prøv også Tomatsild 4.
Prøv også Søt agurkpickles.
Prøv også Syltede rødbeter 3.
Prøv også Syltet sopp.
Prøv også Tørking av krydderurter.






NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Seilaks4.62.29453.90.90.50.2
Tørking av sopp4.80
Forvelling av grønnsaker40
Spekesild3.80
Boknasild40
Rømmesild4.411.2182.42.314.905
Fenalår fra Kåfjord4.40
Utvanning av spekesild3.40
Surpølse 1. fra Tolga og Tynset5.45.2989.66.230.61.5
Tettemelk3.30
Purresild4.86.67145.24.99.40.42.1
Bløtetid for tørket sopp3.80Oppskriften har bilde
Mårpølse30
Forvelling av sopp3.40
Frysing av sopp4.20
Ansjos av brisling511.08234.515.615.50.33.4Oppskriften har bilde
Surlaks53.73173.128.24.30.10.8
Løk- og eplechutney52.93139.933.50.21.20
Bringebærsild4.78.74102.88.74.91.30.9
Sitronsild3.24.34123.19.86.10.81.4
Hjemmelagd Chorizo pølse312.31163.80.810.80.33.7
Surpølse fra Tylldal4.50
Akevittsild4.512125.23.28.10.21.6
Sursild 24.55.35143.85.49.20.42.1
Sild i dill4.53.47120.412.74.911.1
Spekepølse fra Marie Braastad4.523.27268.8520.70.21.1
Blodpølse av rein33.04175.3290.91.40.2
Spekepølsa av innmat fra Ringsaker411.82383.5036.6013.8
Blodpølse fra Hanna Eliassen44.5187.515.68.31.23.8
Karrisild48.191954.217.30.93.2
Kryddersild i tomatsaus48.61169.812.59.90.41.8
Rullepølse fra Folldal40
Spekepølse 1422.67253.31.719.902.4
Frysing av bær2.70
Surpølse fra Os3.51.91327.965.41.210.70.2
Do Thua. preserverte grønnsaker3.510.2565.913.20.10.80
Tørking av cherrytomater37.3117.72.50.21.50Oppskriften har bilde
Rakfisk fra Hodalen30
Surpølse 2 fra Ø. Rendal36.577.95.61.10.90
Spekepølser fra Troms2.50
Confit de canard20
Kjøttpølse av rein218.56235.70.218.60.17.3
Fru Maries rakfisk20
Sursyltede rødbeter23.2493.120.50.31.80
Rakfisk på grinalsk vis fra Elverum20
Ansjos24.97272.718.3170.13.5
Sursild 336.14188.60.914.103.2
Eplesild35.38150.611.280.31.8
Svensk sherrysild39.26140.57.48.90.51.6
Trendsild312.31121.367.11.31.4
Urtesild38.61326.21.831.10.27.4
Løksild33.9164.710.210.40.52.2
Tørkete grønnsaker30
Dill- og timiansild33.27107.919.92.10.10.4
Einebærsild36.65150.118.65.901.1
Marinerte sildefileter36.13142.818.15.501
Mormors julesild36.93126.55.78.90.83.2
Balsamicosild35.12165.5157.90.41.8
Tomatsild 437.94170.515.49.10.41.6Oppskriften har bilde
Rakfisk fra Vingelen30
Gjedde. tørket30
Blodpølse fra Folldal30
Leverpølse fra Tolga30
Surpølse 2. fra Tolga og Tynset32.12255.649.11.77.60.7
Surpølse fra Ø. Rendal31.9327.365.41.110.70.2
Spekepølse 2324.152761.822.20.11
Spekepølse 3323.79194.32.6120.14.3
Kurv (påskekurv) fra Øiset33.118827.14.94.11.9
Magapølse fra Brøttum30
Syltet sild med hakket rødløk33.51155.97.310.60.62.2
Kjellands sursild38.541168.35.80.61.1
Paprikasild33.1116.813.44.50.81
Sild i eddikmarinade36.13142.818.15.501
Glassmestersild 235.2158.69.29.10.52
Røresild312.32181.13.214.203.6
Sennepssild36.1254.43.121.70.27.5
Sherrysild310.0514011.15.90.41.1
Innlagt sild36.1613110.47.50.83.2
Dillsyltet sopp37.1318.51.20.21.40
Dypfryst sopp30
Slangeagurk med dill32.4686.320.10.20.60
Soltørkede tomater33.463.64.24.61.40.6
Surlaks fra Hordaland33.55138.2233.20.40.6
Syltet julelaks36.19152.819.15.40.51
Skarpe risker30
Sopp fra Verona311.56298.91.231.81.54.5
Rødløksmarmelade 235.5282.38.52.91.31.8
Blandet paprikasalat33.0144.89.40.21.70.1
Søt agurkpickles34.0552.911.50.30.80Oppskriften har bilde
Eplechutney 333.890.418.11.11.70.1
Syltede agurker 232.0834.17.40.20.40
Blodpølse/varramartti fra Kåfjord34.28182.826.70.94.50.1
Den gode pickles33.7326.10.11.40
Spekepølse av innmat fra Tolga314.95177.40.29.603.8
Heimelaga vossakorv310.96215.44.515.30.16.1
Ekte kjøtpølse (Jolepølse)38.82215015.706
Skoltesamenes lutefisk30
Reinsdyrspekepølse a la Masi319.2191.14.311.20.11.2
Reinkorv314.45191.62.713.505.1
Eplechutney 133.5274.115.30.81.70
Syltet gresskar 135.1391.422.200.20
Syltede rødbeter 234.0342.87.70.41.80
Sursyltede portulakkstilker 13536.58.40.10.20
Søtsyltede portulakkstilker35.64140.434.5000
Syltet kinareddik310.2565.913.20.10.80
Kjøttpølser fra Hanna Eliassen312.87162.81.78.803.9
Rabarbra pickles33.05261.664.900.40
Tørking av frukt og bær30
Syltede rødbeter 332.0865.514.80.11.10Oppskriften har bilde
Syltet sopp37.9667.813.40.31.30Oppskriften har bilde
Tørking av krydderurter333.262.38.82.100Oppskriften har bilde



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!