Oppskrifter med Innmat som hovedingrediens hos Matoppskrift.no


Her har du ett tilfeldig utvalg av oppskrifter fra Innmat hvor de 25 mest populære med bilde vises først, selvfølgelig om det finnes noen med bilde.
Viser inntil 250 oppskrifter av gangen

Følgende info vises her:

  • Navn på oppskriften: Kan sorteres med å klikke på overskrift.
  • Poeng: Beregnet ut fra deres egne vurderinger. Kan sorteres med å klikke på overskrift slik at man kan sortere ut de mest populære.
  • Bilde: Viser om oppskriften har bilde. kan ikke sorteres.
  • Kcal: Viser utregnet kalorier i Kcal på oppskriften. Kun når oppskriften har dette utregnet. Kan sorteres med å klikke på overskrift.
  • Protein, fett og karbohydrater i gram per 100 gram av den ferdige oppskriften. Kan sorteres med å klikke på overskrift.
  • Antydet arbeidstid. Dette er veldig individuelt. Kan sorteres.
  • Pris i kr pr 100 gram av ferdig oppskrift. Kan sorteres.

Noen gode oppskrifter med bilde


Prøv også Leverpostei fra Sem.
Prøv også Leverpostei 7.
Prøv også Udyrets livrett.
Prøv også Hvitløk og pepperpatè.
Prøv også Paté med ribbe og tørket sopp.
Prøv også Leverpostei 9.
Prøv også Julepostei med medister.
Prøv også Grillet kalvelever med glasert løk og potetpuré med hvitløk.
Prøv også Grillet kalvelever.
Prøv også Leverpostei 1.
Prøv også Bakt leverpostei med rødkål, rosiner og portvinsvinaigrette.
Prøv også Leverpostei med bacon.
Prøv også Leverpostei med syltet pepper.
Prøv også Leverpostei med urter.
Prøv også Klassisk leverpostei.
Prøv også Julepostei 3.
Prøv også Julepostei 2.
Prøv også Julepostei.







De beste Innmat oppskriftene


NavnPoengPrisKcalKarboFettKostfiberMettet FettBilde
Lungemos4.30
Blodpannekaker4.12.86124.920.30.50.90
Blodpudding3.75.23244.417.713.80.76.6
Blodklubb fra Oppland3.50
Levergryte4.75.52127.73.38.20.44.6
Kalvelever i fløtesaus53.92216.82.917.20.110.2
Leverkaker 24.84.69117.16.14.80.61.9
Finker3.80
Levergryte med kremsaus og bacon4.45.81225.53.619.70.611.8
Julens leverpostei5.25.73168.54.311.10.55.5
Leverstuing av rein5.24.58125.78.67.41.22.8
Mårpølse30
Blodklubb3.45.5570.40.20.20.10
Fransk landpaté med løkkompott og salat4.27.41273.25.223.60.61.3
Stekt storfelever i skiver4.24.58123.63.53.201.1
Grov dansk leverpostei4.75.9368.7234.80.30.9
Innmatpølse4.33.1101.36.630.20.8
Stekt lammelever i skiver med eple og løk eller pe4.33.48127.224.101.3
Blodpannekake m/saus3.20
Stekt lever46.68132.82.47.30.13.6
Leverpostei fra Sem3.34.69146.558.30.23.8Oppskriften har bilde
Leverpanne av lam med bacon og sopp3.34.28135.83.18.90.12.6
Levergryte med sopp og løk3.33.79112.84.76.30.51.6
Surpølse fra Røros 23.311.27116.35.61.910
Hakkpøls fra Sparbu4.52.22186.635.31.230.5
Blodsveler4.52.4968.48.40.900.6
Italiensk panne av lammelever4.53.18114.93.86.60.81.6
Risrand med nyrestuing4.52.1788.8102.80.61.4
Hjernepølse4.52.9616710.110.51.24
Blodpannekaker 234.72160.212.46.20.43
Nyresuppe med agurk (Rassoljnik)4.54.27135.869.30.95.5
Leverpanne4.53.36132.916.630.71.4
Leverpostei 24.56.982135.814.40.75
Helstekte hjortehjerter4.54.67146.30.810.30.46.3
Leverhakk4.57.57114.48.250.82.5
Blodpudding fra Åsnes4.50
Dansk smørbrød med leverpostei4.53.532163.318.90.41.4
Spekepølsa av innmat fra Ringsaker411.82383.5036.6013.8
Blodpølse fra Hanna Eliassen44.5187.515.68.31.23.8
Leverpostei 745.34237.86.219.60.57.4Oppskriften har bilde
Levergryte 545.13125.23.46.40.32.4
Blodpannekaker fra Tolga2.70
Levergryte med hodekål. gulrot og purre42.44104.52.86.411.5
Rødvinsmarinert okselever3.55.06141.64.77.50.64.3
Blodpudding 23.53.59144.513.95.21.61
Grisemage1.84.97383.40.736.30.20.6
Blodpudding stekt3.56.61272.123.814.82.95.4
Stuet lammehjerne3.53.42155.63.213.60.25.3
Udyrets livrett3.52.2295.410.13.40.81.2Oppskriften har bilde
Blodklubb (flatklubb) fra Ringsaker3.56.0376.90.10.20.10
Blodklubb m/ duppe fra Folldal3.50
Blodpudding fra Rogaland33.28164.813.98.20.84
Stekt lammelever med hvitløk og sitron37.17142.918.11.82.20.4
Nyreragu 234.59105.124.60.42.2
Dansk leverpostei i form37.56331.82.331.40.36.8
Dansk levergryte34.4699.28512.8
Blodkurv av sau30
Stekt lever med løk(0.B.AB)37.23206.28.212.31.22.2
Innmatkaker35.14294.66.124.50.40.6
Blodpannekaker 31.74.7961.600.200
Julepostei med bacon2.512.34201.93.414.50.77.6
Blodpølse fra Sokndal2.55.32211.413.610.31.14.9
Blinis med stenbitrogn2.55.23171.918.17.80.84.3
Blodpølse fra Jølster2.53.93167.48.710.41.25.1
Kalvebrissel27.5465.803.902.3
Leverbiff av Hanna Eliassen23.2791.73.72.300.9
Blodpølse med tomat og hvitløk24.912562.223.40.59.8
Blodpudding 324.72198.113.6120.86.7
Ovnsbakt morr25.15177.21.512.90.26
Innmat kaker24.59139.4660.21.8
Kalvenyrer med sopp25.25144.61.510.80.14.8
Ovnsbakt leverpostei23.84185.46.912.90.40.8
Blod-baller20
Stuet kalvehjerne22.59154.23.213.40.25.2
Ovnsstekt reinsdyrhjerte216.71130.506.202.6
Lever som vilt34.91147.83.410.403.4
Leverbiff med rosmarinduft 232.3788.39.21.91.20.8
Rumenske paprikanyrer33.4581.32.60.50.4
Nyreragu34.16108.50.55.40.11
Leverpudding av svin32.13112.913.14.10.61.4
Lever med pasta33.55173.621.35.921.6
Lever som biff32.86122.410.74.60.92.5
Blodlapper33.55144.412.65.23.11
Grillstekt lever34.8291.45.43.10.51.2
Helstekt storfelever i gryte32.999.92.95.20.12.1
Levergryte med løk og tomater32.9683.24.2411
Nyresauté 236.76115.71.27.80.61.8
Stekt lammelever i skiver med bacon. kapers og rød33.63172.51.99.805.1
Italiensk panne av storfelever33.67113.34.46.20.81.5
Leverbiff av rein313.48182.96.69.50.25
Fylte reinsdyrhjerter 2314.33113.63.740.62.2
Leverpanne av storfe med bacon og sopp34.72134.33.78.60.12.5
Leverpudding av storfe32.28113.713.54.10.61.4
Malt leverbiff32.5778.49.22.21.40.6
Stekt storfelever i skiver med bacon. kapers og rø34.65169.13.3904.9
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller p34.71208.53.11408.2
Blodpølse 334.38185.416.381.33.6
Leversnitzel35.4167.699.90.83
Leverpostei fra Akershus34.55215.65.816.40.22.6
Surpølse fra Akershus35.0613816.20.42.70
Kamshode30
Leverkake34.68176.611.110.314.7
Blodpudding med brød35.59231.816.712.20.65.9
Leverpølse 231.93154.424.11.61.80.5
Sekkjepysje mauk34.6146.118.60.52.50.1
Leverpostei fra Jæren33.38230.6718.50.40.8
Lakakurv33.24111.37.52.50.40.7
Julepostei 238.54185.12.812.405.8Oppskriften har bilde
Leverkaker fra Sogn34.06139.76.66.20.52.2
Leverklubb32.2368.43.41.90.10.9
Leverpølse 330
Leverpostei med griselever33.83216.25.116.70.22.7
Nissens leverpostei36.38214.8316.30.27.6
Klassisk leverpostei37.96184.72.612.40.16Oppskriften har bilde
Leverpostei med urter39.07184.42.512.30.45.9Oppskriften har bilde
Leverpostei med syltet pepper37.76183.92.412.406Oppskriften har bilde
Leverpostei med bacon38.14193.62.213.606.3Oppskriften har bilde
Julemousse310.77311.45.527.40.113.9
Leverpostei fra Fagernes36.01182.21.4120.24.1
Blodpudding med skjåkgryn35.14260.729.8101.82.9
Blodpølse med skjåkmel34.31185.711.69.91.54.8
Blodpannekaker med skjåkmel30
Blodpudding med skjåkgryn 232.76122.418.50.82.60.1
Farsert tunge fra Åsnes315.48184.32.613.406.1
Blodpølse (påsåpølse) fra Brøttum30
Blodpølse fra Tufsingdal34.11186.214.39.71.24.8
Blodpølse fra Folldal30
Julepostei 337.861475.38.10.32.9Oppskriften har bilde
Julepølse fra Utvik32.3762.913.40.11.40
Lever- og kjøttpostei35.34218.92.916.80.12.8
Fransk postei316.041362.15.60.10.9
Kyllingleverpaté med madeira311.6296.62.725.80.216.1
Leverpostei34.3132.75.670.31.6
Lever-risotto34.9129.810.45.60.83.2
Leverstuing med ris32.2488.612.41.30.30.5
Nyrestuing med ris33.59195.819.27.80.34.3
Gåseleverpostei326.04234.42.221.9013.7
Juleleverpostei35.06221.23.119.10.34.1
Dansk leverpostei34.31245.63.420.50.40.8
Leverpostei med ansjos35.83210.86.5160.43.4
Leversauté36.2599.82.26.10.11.4
Kalvehjerter i viltsaus33.9782.51.64.80.52.1
Kalvelever34.79143.29.36.32.32.2
Kalvelever med løk og salvie37.03150.33.38.30.43.1
Levermedaljonger33.07125.729.90.75.8
Rødvinsmarinert kalvelever37.18144.54.28.10.64.4
Grillet kalvelever og hvitløkspuré32.7178.95.14.50.72.6
Levergryte 433.6999.944.80.62.2
Ovnstekt lever34.52121.83.73.101.1
Stekt lammelever i skiver33.48127.224.101.3
Levergryte 333.52160.81.98.602.2
Lammeleverpostei34.61167.95.211.10.63
Kalvelever med spaghetti34.59208.420.88.91.75.1
Helstekt kalvelever i gryte34.52105.32.660.12.3
Nyresauté34.4279.24.42.40.60.9
Ovnsstekt kalvelever316.09306.80.2280.99.8
Stekt kalvelever i skiver med bacon. kapers og rød33.17153.80.19.704.9
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pe33.33194.20.114.708.2
Stekt kalvelever i skiver33.17153.80.19.704.9
Leverpostei 335.93181.21.112.60.24.8
Klubb av blod33.56259.432.29.24.14.2
Reinsdyr hjernekaker31.28319.167.11.22.50.2
Leverkaker33.09220.29.617.410.2
Blodkurv37.671640.110.503.9
Leverpølse33.97120.10.99.403.5
Blodklubb med melk33.87334.627.319.64.30.3
Blodpølse36.29206.70.115.707.7
Kurv (Leverpølse)33.92201.99.612.30.95.8
Fylte reinsdyrhjerter39.8100.45.340.62
Julepostei35.3320.64.728.50.34.8Oppskriften har bilde
Blodpølse fra Fyresdal36.83179.2012.504.8
Pai med brisler og sjampinjong (Aunt Nelly´s Mushr35.32215.718.81212.8
Buljong med leverboller31.4338.13.31.40.40.4
Pasta med lever33.55173.621.35.921.6
Spaghettirand med lever32.99129.111.85.10.81.7
Blodpudding 435.94202.513.19.90.54.6
Kyllingleverpaté310.26136.91.480.34.3
Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini34.2687.65.551.52.5
Kalvenyrer i hvitvin (Rognoni di Vitello al vino b34.83101.52.15.20.52.8
Stekt kalvelever på portugisisk37.07196.20.614.90.15.4
Kalvehjerte med grønnsaker32.8658.92.21.80.50.5
Kalvenyre i fløtesaus310.482.83.62.621.3
Levergryte 234.311163.5713.8
Orientalsk leverragu33.46125.12.780.74.1
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker31.9769.32.93.31.20.8
Gryte med lammehjerte og grønnsaker32.6373.12.94.81.21.1
Gryte med svinehjerte og grønnsaker32.2171.43.33.41.20.8
Høkerpanne33.2591.98.63.71.11.3
Lever med paprika i wok32.9412915.83.71.10.8
Leverpostei 436.1190.24.612.60.25.3
Lammelever terrine32.9874.21.63.10.30.6
Paté til koldtbord36.34157.71.99.403.9
Levergryte med paprika32.2564.24.22.21.10.3
Foie Gras terrine med lettsaltet agurk og bringebær vinaigrette332.696.53.61.11.20.4
Varm rett med rogn312.58216.31.415.908.1
Leverpostei 136.42142.32.77.50.22.8Oppskriften har bilde
Grillet kalvelever32.7178.95.14.50.72.6Oppskriften har bilde
Leverbiff34.56134.23.44.702.1
Julepaté38.081682.710.40.24.6
Leverpostei 634.22325.23.4310.40.9
Leverpostei i mikroen37.23149.65.27.40.32.8
Innmatkaker fra Oksfjordhamn33.54170.56.39.10.44
Milde leverkaker33.04100.68.83.31.11.1
Levergryte 632.4372.39.50.91.10.3
Foie gras på kirsebærkompott326.7576.311.21.20.70.4
Leverpostei med sopp/bacon35.61224.72.619.30.22.1
Bakt leverpostei med rødkål. rosiner og portvinsvinaigrette35.04197.38.7140.83.5Oppskriften har bilde
Fettfattig leverpate35.49111.21.52.20.4
Fettfattig leverpostei35.75114.89.940.91.2
Mager landpostei311.45147.41.27.90.23.5
Mager leverpostei ( med svinekjøtt)33.3692.25.31.80.20.5
Verdens beste leverpostei34.68217.73.118.50.34
Lever som vilt fra Hanna Eliassen34.98153.93.41103.8
Blodklubb(Malegakku) fra Kåfjord34.4306.318.620.72.310.1
Blodpannekaker fra Oksfjord35.86157.56.27.30.63.5
Blodpudding fra Hanna Eliassen35.87571.248.238.61.717.9
Blodpølse fra Sunnfjord30
Leverskav på samisk vis314.85138.33.35.402.2
Marit Hætta Turis leverplukk30
Kaker av innmathakk310.6100.19.11.70.70.8
Leverpostei 536.29272.73.423.50.22.9
Blodpølse/varramartti fra Kåfjord34.28182.826.70.94.50.1
Klubbrød fra Havnes32.88233.735.95.24.62.8
Tørket vom fra Oksfjord30
Blodpannekake med poteter fra Hanna Eliassen33.58149.718.43.91.71.8
Fettklubb fra Fagernes30
Flatklubb fra Fagernes. Furnes og Ringsaker30
Fettklubb fra Solør30
Flatklubb fra Solør30
Spekepølse av innmat fra Tolga314.95177.40.29.603.8
Leverpølse fra Tolga30
Innmatkaker fra Tolga31.619617.21.22.20.3
Leverkake av rein34.73115.812.54.20.21.6
Blodkleppmelk32.87114.318.70.900.2
Blodklubb fra Troms34.4306.318.620.72.310.1
Blodkaker eller klubber med fett i36.0777.20.10.20.10
Blodklubb å la Signe Minde32.93122.818.80.920.1
Blodklubb (Komsa) å la Ella Nilsen33.23262.822.114.65.96.9
Blodklubb av rein33.49181.529.60.63.60.1
Grillet kalvelever med glasert løk og potetpuré med hvitløk34.058164.412.3Oppskriften har bilde
Dansk leverpostei med bacon34.34259.45.121.90.43.9
Julepostei med medister35.19208.54.914.80.32.7Oppskriften har bilde
Leverpostei 834.34259.45.121.90.43.9
Leverpostei 937.26209.54.415.80.31Oppskriften har bilde
Paté med ribbe og tørket sopp39.92180.5311.50.44.6Oppskriften har bilde
Hvitløk og pepperpatè36.36155.71.99.303.8Oppskriften har bilde





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.