Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sprengte duer med urter og pepperrot




Oppskriften inneholder 137 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkduer
4stkpurrer
4stkgulrøtter
5dlkremfløte
sitronsaft
revet pepperrot etter ønske
sukker
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
olje til pensling
bønnkarse


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sprengte duer med urter og pepperrot!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136.83911.70Kcal
Protein8.5556.97gram
Karbohydrat2.4916.59gram
Kostfiber1.208.00gram
Fett10.0366.83gram
Mettet fett5.4436.25gram
Salt0.130.88gram
Pris på oppskriftenKr 10.33Kr 68.83Kroner
Hele oppskriften veier2 665 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

De ferdigstelte duene gnis ut- og innvendig med en blanding av like deler salt og sukker ca 1 døgn før den skal serveres. Settes kaldt.

Sett ovnen på 200 C. Skyll duene i kaldt vann og klapp dem tørre med kjøkkenpapir. Pensle duene med olje og pakk dem inn i aluminiumsfolie.

Stek duene i 15-20 minutter. Ta dem ut og la dem hvile i ca 15 minutter.

Skrell og stell grønnsakene. Skjær dem i mindre biter og legg dem i litt kokende, lettsaltet vann. Kok grønnsakene noen få minutter til de er så vidt møre. Husk at purrene blir raskere ferdig.

Bland sitronsaft i fløten og pisk den til en lett krem. Smak til med pepperrot, salt og nykvernet pepper.

Skjær duekjøttet i tynne skiver.

Porsjonsanrett skiver av duekjøtt, eller halve duer, med grønnsaker og pepperrotsaus. Pynt med revet pepperrot og brønnkarse og server kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8018)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.