Farsert hummersalat inneholder
76 Kalorier,
2 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Farsert hummersalat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Farsert hummersalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 1,3 poeng fra 6 lesere
Lesere:
6875 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Farsert hummersalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 75.91 | 458.01 | Kcal |
Protein | 3.77 | 22.75 | gram |
Karbohydrat | 1.72 | 10.38 | gram |
Kostfiber | 0.23 | 1.39 | gram |
Fett | 5.64 | 34.03 | gram |
Mettet fett | 3.28 | 19.79 | gram |
Alkohol | 0.39 % | | | |
Salt | 0.46 | 2.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.99 | Kr 36.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 413 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 200 C. Smelt smøret. Rør inn hvetemelet og spe med kokende melk eller fiskekraft. Kok opp.
Rør det hakkede hummerkjøttet inn i sausen sammen med det sammenpiskede egget og sitronsaften. Smak til med salt.
Hummerfarsen pakkes forsiktig inn i forvellet salatblad som legges forsiktig i en smurt form med kraft. Dekk formen med aluminiumsfolie og varm opp i ovnen i ca 20 minutter.
Kok inn fiskekraft, fløte og hvitvin til det halve, avkjøles litt før smøret røres inn.
Den farserte hummersalaten serveres varm sammen med sausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Det norske kjøkken
(Intern: 6685)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-13
Oppdatert dato:2003-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift