Gå til forsiden av matoppskrift.no

Meld på nyhetsbrev
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vi elsker kyllingwok

Oppdatertdato: 2018-01-29 Publisert: Tema: Kylling Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no


Kinesisk sechuankylling
Kyllingwok er en av våre mest populære retter og er blitt en av de mest vanlige måtene å tilberede kylling på. Dette gjelder for alle men visstnok skal kvinner være mer begeistret for denne metoden. Jeg kan skrive under på det da min kone ofte er i gang med kylling i woken.
Woking av kylling er ikke bare utbredt i Norge men i hele verden, og i særlig Asia er woking den mest utbredte tilberedningsmetoden for kylling med grønnsaker, en saus og ris ved siden av.
Her får du alt fra de knallsterke thai og indonesiske wokkene til de mer aromatiske og søte kinesiske variantene. Men i alle fall er dette en perfekt metode for kylling og med grønnsaker er dette og sunt.
Og her i Norge er dette jo blitt veldig populært.

Her under får dere noen av de mest populære wokkene med kylling, flere varianter og våre egne favoritter. Enkel og rask mat rett og slett!

PS
De poeng som står på oppskriften er det som dere selv klikker inn på en oppskrift. Pr i dag 29.01.2018 har litt under halvparten av oppskriftene fått poeng. Og de mest pop har opp mot 600 stemmer fra dere.

PS2
Dette er en lang artikkel. Om dere skriver denne ut vil det bli masse sider. Klikk da heller inn på den enkelte oppskrift og skriv ut derfra



Sechuankylling (kinesisk)


Prøv også Sechuankylling (kinesisk).

Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 27.07.2014
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Kylling.no
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

5 kyllingfileter
olje til steking
2 paprika
1/2 squash
ca. 6 sjampinjonger
2 gulrøtter
1 løk
100 g sukkererter eller grønne bønner
1/2 purre
1 dl cashewnøtter (kan sløyfes)

Sechuansaus:
3 dl hønsebuljong
1/2 dl soyasaus
2 ss ketjap manis (søt soyasaus)
1 ss sambal oelek (chilipasta)
1 ss revet ingefær
1 hakket hvitløkbåt
1 ss potetmel til jevning
salt og sukker etter smak


En sikker vinner i woken. Vi lagde og en annnen variant av denne, som vi legger ut neste uke. Greit når en først er igang med å wokke, så deler vi opp og prøve forskjellige grønnsaker og saus i 2 forskjellige porsjoner i wokken.


Fremgangsmåte

Skjær kyllingfiletene i biter og grønnsakene i litt store biter. Varm olje i en wok eller en egnet panne. Stek kjøttet mens det stadig vendes rundt. Når kjøttet er hvitt tilsettes grønnsakene. Fres alt sammen et par minutter. Hell over hønsebuljong. Tilsett soyasaus, ketjap manis, revet ingefær, hvitløk og chilipasta.
Jevn med potetmel utrørt i kaldt vann eller maisenna. Smak eventuelt til med salt og sukker. Dryss cashewnøtter over retten før servering. Serveres med ris.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 103,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,37.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Grillet kylling med wokgrønnsaker i sursøt saus


Prøv også Grillet kylling med wokgrønnsaker i sursøt saus.

Antall porsjoner = 2
Dato lagt inn eller oppdatert 01.03.2009
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Kylling.no
Bildet er tatt av Kylling.no

Ingredienser

1/2 grillet kylling
1 rødløk i båter
2 gulrøtter i skiver
1 persillerot
1/2 bunt asparges
1 gul paprika i biter

Sursøt saus:
1 1/2 dl hønsebuljong (utblandet)
1 ss maisenna
3 ss sukker
3 ss soyasaus
1 1/2 ss eddik
3 ss tomatpuré



Fremgangsmåte

Bland sammen ingrediensene til sausen og kok i en liten kjele for seg selv. Smak til med eventuelt mer sukker eller eddik.

Rens grillkyllingen for skinn og ben, og skjær kjøttet i passe store wokbiter. Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett først grønnsakene og deretter kyllingkjøttet. Stek et par minutter til grønnsakene er møre og kjøttet er varm. Server straks.

Tips:
Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker. I stedet for å koke den sursøte sausen i egen kjele kan den også helles over woken og koke opp der før servering.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 100,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,68.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Kyllingwok med purre og sur-søt saus


Prøv også Kyllingwok med purre og sur-søt saus.

Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 18.08.2013
Denne retten tar ca 25 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Kylling.no
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

3 kyllingfileter
1 ts salt
1/4 ts hvit pepper
1/2 purre
1 gulrot
et stykke sellerirot
150 g ferske sjampinjonger
2 dl bønnespirer

Sur-søt saus:
4 ss sukker
4 ss soyasaus
1 ss tørr hvitvin (kan sløyfes)
2 ss eddik, gjerne vineddik
2-3 ss tomatpuré
1 1/2 dl hønsebuljong (terning + vann)
1 ss maizena


Kylling i wok er enkelt og godt. Prøv da vel. En gjenganger hjemme hos oss.


Fremgangsmåte

Skjær kyllingfiletene i tynne strimler. Kutt grønnsakene og soppen i tynne skiver eller strimler. Varm olje i en wokpanne eller annen stor panne Start med kyllingkjøttet og stek til det er jevnt hvitt. Dryss salt og pepper over.
Ha først i gulrøtter og selleri, deretter sopp og bønnespirene helt til slutt. Bland sammen alle ingrediensene til den sur-søte sausen og hell det i pannen. Kok opp og retten er klar til servering. Server med ris.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 122,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,77.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++





Her er lignende, anbefalte og gode oppskrifter fra forskjellige kilder

Prøv også Ris med stekt kylling med sitrongress,ingefær og c.

Ris med stekt kylling med sitrongress,ingefær og c


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 08.08.2013
Denne retten tar ca 20 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Verdensmagasinet
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

12 ss olje
2 middels store løk,grovhakkede
5 cm frisk ingefær,finrevet
3 stilker sitrongress (kun den hvite delen,finhakket)
2 ts grønn chili,hakket
1/2 kg kyllingkjøtt (gjerne lår i fine tynne skiver)
2 ts sukker
1 ss fiskesaus (kan bruke østerssaus)
finhakket,friske korianderblader og mynte

Kokt ris


Her er det sausen som gjør susen. Bruk østerssaus eller fiskesaus som har mer smak, men som ikke alle liker. Eller server sausen ved siden av. Vi brukte og soyasaus til.


Fremgangsmåte

Velegnet til woking. Stek grønnsaker og krydder under middels varme til de er middels gyllen. Sett opp varmen og stek kyllingen når pannen er svært varm. Dryss over sukker.
Stek i 5 min. Tilsett fiskesaus og stek videre i 2 min. Serveres med kokt ris og frisk koriander og mynte.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 173,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,65.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinert kylling i wok.

Marinert kylling i wok


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 24.05.2004
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Kylling.no
Bildet er tatt av Kylling.no

Ingredienser

1 kyllingfilet
olje til steking

Sur-søt marinade:
2 ss smeltet honning
2 ss vineddik
2 ss soyasaus
2 båter hvitløk
1 ts frisk, finhakket ingefær

Wokgrønnsaker:
1/2 paprika,
1/3 squash,
litt brokkoli,
3-4 asparges,
1/4 fennikel,
1 gulrot
1/2 løk.



Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til marianden.

Skjær kyllingfileten i tynne strimler og mariner kjøttet så lenge du har tid, gjerne over natten i kjøleskap.

Stek kjøttet raskt i en wok eller stekepanne med høye kanter. Ta opp kjøttet og stek grønnsakene til de er så vidt møre. Ha kjøttet tilbake i pannen og la alt bli varmt. Server med nudler, couscous eller ris. Søt chilisaus smaker godt til.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 71,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,51.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Indonesisk wokgryte.

Indonesisk wokgryte


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 31.01.2011
Denne retten tar ca 30 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matprat.no
Bildet er tatt av Matprat.no

Ingredienser

3 stk kyllingfilet
½ stk finsnittet kinakål
1 stk rød chili
1 stk rødløk
4 dl kokosmelk
1 stk gul paprika i strimler
1 stk sitrongress
1 ts karri
1 ss revet frisk ingefær
2 båt hakket hvitløk
saften av ½ stk lime
salt etter smak


Dette er oppskriften på en enkel gryterett som lages i en wok og som er inspirert av østens kjøkken. Deilig krydder sammen med friske grønnsaker og kylling gir en spennende og eksotisk middagsrett.


Fremgangsmåte

Skjær kyllingen i strimler og stek dem i olje i en varm wok eller panne. Rens chili for frø og hinner og finhakk den.
Del sitrongress i fire på langs og bank litt på stilken på den tykkeste delen.
Ha kokosmelk i en kjele tilsatt stekt kylling, finhakket chili, løk i båter og gul paprika i strimler.
La det småkoke i ca. 3 minutter. Smak til med salt, frisk ingefær, hvitløk og limesaft. Tilsett sitrongresset. Det skal bare ligge i woken/pannen for å gi god smak.

Server gryteretten med kokt ris, for eksempel jasminris.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 124,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,02.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pad Thai med kylling.

Pad Thai med kylling


Antall porsjoner = 2
Dato lagt inn eller oppdatert 21.11.2011
Denne retten tar ca 20 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Ukjent kilde
Bildet er tatt av Knut Pettersen

Ingredienser

Pad Thai saus
3/4 ss. Tamarind pasta oppløst i 1/4 kopp varmt vann
2 ss. Fiskesaus, + evt ekstra for smak(ikke alle liker denne)
1-3 ts. Chili saus, eller kan erstattes med 1/2 ts. Eller mer tørket knust chili eller cayenne, etter smak
3 ss. Brunt sukker

2 porsjoner Thai ris nudler, i bredder som linguini
1,5 kopper rå kyllingbryst i biter

Marinade for kylling:
1 ts. Maisenna oppløst i 3 ss. Soyasaus
4 fedd hvitløk, finhakket
valgfritt: 1-2 frisk rød chili, hakket

3 kopper ferske bønnespirer
3 vårløk i skiver
1/2 kopp frisk koriander
1/3 kopp knust eller grovt hakkede peanøtter (eller andre nøtter, som for eksempel cashewnøtter)
1/4 kopp kyllingbuljong
1/8 ts. Malt hvit pepper
vegetabilsk olje for steking, og noen limebåter


En klassisk thai rett. Denne er opprinnelig oversatt fra Thai. Men bruker ingredienser man kan skaffe i norge, kanskje unntatt bananblomst:)


Fremgangsmåte

Kok opp vann, ta vekk fra platen og ha i nudler. La de ligge i vannet til de er "al dente". Sil av og skyll med kaldt vann, sett til side.
Gjør klar Pad Thai sausen ved å blande sammen i en kopp. Legg kyllingbitene i en liten bolle. Rør sammen marinaden og hell over kyllingen. Rør godt og sett til side.
Varm opp en wok eller stor stekepanne over middels høy varme. Legg 1-2 ss. Olje pluss hvitløk og hakket chili, hvis du bruker det. Rør til velduftende (30 sekunder).

Legg i kyllingen sammen med marinaden. Stek 30 sekunder til 1 minutt. Når wok/gryte blir tørr, tilsetter du litt kyllingbuljong, 1-2 ss. Gangen, for å holde kyllingen fuktig. Fortsett å steke på denne måten til kyllingen er kokt (5-8 minutter).

Tilsett nudler, og hell Pad Thai saus over. Bruk to slikkepotter, skjeer, eller andre redskaper, stek nudler fort i woken. Bruk en mild "løft og vri" metode (som blanding av en salat) for å hindre nudler fra å brekke. Rør på denne måten 1-2 minutter. Hvis du woken blir for tørr, skyv nudler til side og ha litt mer olje i bunnen (men ikke mer buljong).
Tilsett bønnespirer og strø over pepper. Fortsett å blande 1 minutt, eller til nudler er ferdige. Nudler er perfekte når de ikke lenger er "harde" eller crunchy, men klebrige!
Prøvesmak for krydder, og tilsett mer fiskesaus inntil ønsket smak er nådd. Rør godt.

Løft nudler ned på en tallerken. Topp med generøse mengder av frisk koriander, vårløk og knuste/hakkede nøtter. Legg ferske lime båter ved, og hvis ønskelig, ekstra saus ved siden av. Limen skal presses over retten før man spiser. Kan serveres med bananblomst.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 159,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,39.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kyllingwok med nudler og grønnsaker.

Kyllingwok med nudler og grønnsaker


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 07.01.2017
Denne retten tar ca 10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Meny
Bildet er tatt av Meny

Ingredienser

1 stk nygrillet kylling
4 porsjoner nudler
400 g grønnsaker, ferske eller ferdig wokmix
2 ss rapsolje
2 dl sweet chilisaus


Wok med kylling er en populær hverdagsmiddag. Tenk bare på hvor lett det er å variere, hvor enkelt det er og så smaker det selvfølgelig kjempegodt! Her har vi gjort det ekstra lett for deg som ønsker et raskt og godt middagstips med en enkel oppskrift.


Fremgangsmåte

Rens kyllingen fri for skinn og ben, slik at du kun sitter igjen med rent kyllingkjøtt.
Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og damp dem tørre.
Kutt grønnsakene, eventuelt finn frem ferdig wokmix, og stek grønnsakene raskt i olje til det får farge. Ha i kylling, de kokte nudlene og sweet chilisausen.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 182,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,2.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvitløkskylling stir fry.

Hvitløkskylling stir fry


Antall porsjoner = 2
Dato lagt inn eller oppdatert 20.03.2015
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Rosemarie Rodriguez
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

1 ss peanøttolje
4 fedd hvitløk knust
1 gram raspet fersk ingefær
0,5 bunt vårløk hakket
1 ts salt
225 gr kyllingbryst i strimler
1 løk i strimler
50 gr hodekål i strimler
0,5 rød paprika i strimler
180 gram sukkererter
1,2 dl kyllingbuljong
1 ss soyasaus
1 ts sukker
1 ts maisenna


Enda en versjon av kylling i wok, men dette går igjen her hjemme og smaker fortreffelig. Server enten med ris eller nudler.
Retten er inspirert av allrecipes.com


Fremgangsmåte

Varm oljen i en wokpanne. Rør inn 2 fedd hvitløk, ingefær, vårløk og salt. Rør rundt i 2-3 minutter. Ha i kylling og rør rundt noen minutter. Ha så i resten av hvitløken og rør rundt. Tilsett så løk, kål, paprika, sukkererter og litt av buljongen. Dekk til og la det surre til kyllingen er kokt.
I en bolle ved siden av blandes maisenna, resten av buljongen, sukker og soyasausen. Dette helles over kyllingwoken og rør rundt til alt er dekket.
Server med ris eller nudler.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 66,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,2.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kyllingwok med guacamole.

Kyllingwok med guacamole


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 28.12.2013
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Melk.no
Bildet er tatt av Jarle Nyttingsnes

Ingredienser

Guacamole:
1 stk avocado
saft av ½ stk lime
2 dl kesam
5 g hvitløk

2 ss smør
2 stk gulrot
½ stk blomkål
1 stk brokkoli
6 stk frisk sjampinjong
2 stk kyllingfilet
100 g purre
12 stk sukkererter
1 hg alfalfaspirer
½ ts salt
½ ts pepper
300 g basmatiris


Lett å lage, lett å like og lett på fett. Lag en enkel kyllingwok med guacamole. Rett og slett en enkel rett…


Fremgangsmåte

Del avokadoen i 2 og ta ut steinen. Press ut saften fra limen og hell den over avokadoen for at den ikke skal bli brun. Rør i kesam og hvitløk. Du kan med fordel bruke stavmikser.

Ha smør i panne, skjær gulrøtter i skiver og blomkål i buketter. Stek gulrøtter og blomkål sammen først, disse trenger lengst steketid. Skjær brokkoli i buketter, sjampinjong i båter, kyllingfilet i biter, purre i skiver, og stek dette videre sammen.
Tilsett sukkererter til slutt, pynt med alfalfaspirer og smak til med litt salt og pepper. Server med guacamole. Bruk gjerne ris ved siden av.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 117,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,75.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Festwok.

Festwok


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 22.04.2007
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Frukt.no
Bildet er tatt av Inkognito

Ingredienser

2 ss olje til steking
250 g indrefilet av storfe i tynne skiver
250 g kyllingfilet i tynne skiver
10 stk. scampi
2 ss revet frisk ingefær
1 stk. finhakket rød chili
200 g sopp
2 stk. rødløk i båter
2 stk. rød paprika i strimler
2 stk. gul paprika i strimler
200 g frisk grønn asparges delt i to
150 g sukkererter delt i to

Saus:
1 dl sursøt chilisaus
3 ss søt soyasaus
3 ss østerssaus (oyster sauce)
2 ss vann


Her er det brukt de beste råvarene! Med både indrefilet av okse og scampi, kan retten også kalles "surf-&-turf"-wok.


Fremgangsmåte

Varm olje i en wok og stek indrefiletskiver, kyllingskiver og scampi hver for seg. Ta opp og legg til siden.

Varm olje i woken og stek sopp, rødløk og paprika. Tilsett asparges og sukkererter og stek videre et par minutter.

Bland sammen ingrediensene til sausen og hell den over grønnsakene. Tilsett kjøttet og wok et par minutter til. Server.

Bruk gjerne flere grønnsaker i denne retten, da trenger du ikke å servere ris til.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 67,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,02.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kyllingwok med blandede grønnsaker.

Kyllingwok med blandede grønnsaker


Antall porsjoner = 4
Dato lagt inn eller oppdatert 26.06.2010
Denne retten tar ca 40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Frukt.no
Bildet er tatt av Frukt.no

Ingredienser

1 stk gulrot
1 stk persillerot
1 stk nepe
1 stk sjalottløk
250 g blomkål
250 g brokkoli
2 stk kyllingfilet
3 ss olivenolje
1 ss soyasaus
2 ts østerssaus (oyster sauce)
1 ss søt soyasaus (kecap manis)


Raskt, godt og sunt! Her får du virkelig 'tre ting på én gang'. Denne wokretten er fullverdig middag som hele familien vil elske.


Fremgangsmåte

Rens og skjær gulrot, persillerot og nepe i tynne strimler. Rens og hakk sjalottløken. Del blomkål og brokkoli i små buketter. Skjær kyllingfiletene i strimler.

Stek grønnsakene i olje i ca. 2 minutter. Tilsett kyllingkjøttet og stek videre i 2-3 minutter til alt er gjennomstekt og mørt.

Smak til med soyasaus, østerssaus og søt soyasaus (kecap manis) og server woken med nudler eller brød.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 144,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,47.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kylling med nudler.

Kylling med nudler


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 26.11.2014
Denne retten tar ca 10-20 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Kylling.no
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

1 kyllingfilet
1 liten pakke nudler
ca. 2 dl wokgrønnsaker


Wokgrønnsaker kan enten kjøpes ferdig i pose eller du kan lage en fin blanding selv. Grønnsaker som egner seg er hodekål, gulrot, paprika, purre, brokkoli, blomkål og bønnespirer. Din egen smak avgjør blandingen.


Fremgangsmåte

Stek kyllingfilet i 3-4 minutter på hver side og la den "hvile". Kok imens nudler etter anvisning på pakken, og fres wok-grønnsaker et par minutter i en panne. Bland nudler og grønnsaker og legg kyllingfileten på toppen. Soyasaus eller søt chilisaus smaker godt til.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 173,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,43.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1258





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.