Vi støtter Frelsesarmeen 2010

Oppdatertdato: 2010-01-18 Publisert: Tema: Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no
Før jul bestemte jeg meg for å gi alle inntektene som ble generert fra dere som oppretter hjemmesider gjennom mine nettsider til ett godt formål. Inntektene er ikke så store men disse ble iallefall gitt til Frelsesarmeen for noen dager siden, merket til støtte for vanskeligstilte barn og familier. Jeg håper at disse kan bli større i år, og at flere av dere oppretter sider gjennom denne tjenesten vi yter sammen med 123 hjemmesider.

Mer om tjenesten

Ved å bruke 123hjemmesides tjeneste så kan du opprette en egen hjemmeside med egen adresse gratis i en prøveperiode. Og om du velger å beholde og utvikle denne videre, vil da 50% av det du betaler for dette gå direkte til ett godt formål som bestemmes av oss i www.matoppskrift.no, og som denne gangen var til arbeidet som Frelsesarmeen gjør.
Prisen for å beholde din egen hjemmeside er kr 159.- i kvartalet eller kr 499.- i året. Og du har da en hjemmeside som i motsetning til en side på facebook eller andre tjenester, ikke blir kommersielt utnyttet.
Du kan utvikle og bygge opp siden ved enkle grep, og trenger ikke kunnskap om programmering. Så det er ikke som undertegnede, som fortsatt sitter å skriver programkode i ett tekstprogram!
Og inne i tjenesten, som er ett lavterskel tilbud, er det mange fine muligheter for å utvikle videre. Du kan f.eks. Velge å lage ditt eget fotoalbum, vise dine egne små videoklipp, lage din egen gjestebok, dagbok, slektstre, invitasjoner, fotopostkort for e -post og mye mer.
Det er og 200 kreative ide maler som du kan bruke til utformingen av hjemmesiden. Og ved hjelp av disse kan du lage en side som enkelt blir tilpasset dine interesser, om det så er matlaging, fotografering, slekstgranskning, kunst, håndarbeid mm.

Meld seg på

Det er bare å klikke seg inn på en av linkene fra www.matoppskrift.no eller direkte her.
Her registrerer du deg og følger bare instruksjonene på siden. Og du vil i løpet av kort tid, om du har bilder og tekst klar, ha en aktiv hjemmeside på nett som alle venner og familie kan se på og beundre.
Husk at du må registrere deg gjennom en link fra vår nettside for at 50% av de kr 499.- i året skal kunne gå til ett godt formål.

Jeg kan personlig garantere for at pengene havner i rette hender og at firmaet 123hjemmeside er ett seriøst firma som jeg går god for. Jeg har kjent de i ca halvannet år og har ett positivt inntrykk av de. De følger godt opp og har gjort dette på en enkel måte som alle kan forstå.

PS
Det er viktig at du bruker en av linkene fra mine nettsider når du oppretter hjemmesiden, ellers vil pengene ikke gå gjennom vårt system til veldedige formål.

Og jeg gir gjerne dette som en utfordring til andre nettsider som har denne tjenesten: Gjør som oss. Gi overskuddet til de som trenger det bedre enn oss, som har mat på bordet og ett hjem med varme og ro!

MVH
Knut Pettersen
Daglig leder og eier av
Matoppskrift og Matvareguiden


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:1802

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.