De beste pepperkakene som varmer hjertet til jul


Oppdatertdato: 2024-12-01 Tema: Småkaker Forfatter: Utgiver: Matoppskrift.no Først Utgitt:


Når vinteren senker seg over landet og mørket kryper nærmere, er det lite som kan måle seg med duften av nybakte pepperkaker som sprer seg fra kjøkkenet. Den krydrede, søte lukten er en essensiell del av førjulstiden, og pepperkakene bringer minner om barndom, juleverksted og familiehygge. Enten du foretrekker dem som små sprø stjerner, forseggjorte figurer eller en imponerende pepperkakehusfasade, er pepperkaker mer enn bare en småkake - de er en tradisjon.
I denne artikkelen deler vi noen av de beste oppskriftene for å lage pepperkaker fra bunnen av. Fra den klassiske varianten til spennende nytolkninger, er det noe her for enhver smak og anledning. Finn frem kjevlen, inviter familien med på en hyggestund, og la oss ta deg med på en reise inn i pepperkakenes magiske verden! Her er og flere av de mest populære etter deres stemmer på oppskriftene.

Annonse



Ingefærkjeks til jul


Prøv også Ingefærkjeks til jul.

Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 13.12.2014
Denne retten tar ca 40-60 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Rosemarie Rodriguez
Bildet er tatt av Rosemarie Rodriguez

Ingredienser

350 g hvetemel
125 g smør
3 ts bakepulver
0,25 ts salt
200 g sukker
1 ts ingefær malt
1 ts natron
75 g sirup, gjerne lys
1 egg som er pisket
1 ts revet appelsinskall


Gode kjeks med fin kryddersmak. Lette å lage og passer på kakebordet i jula.


Fremgangsmåte

Gjør ferdige bakeplatene med smør eller bakepapir.
Bland mel, sukker, bakepulver, salt, ingefær og natron i en bolle.
Smelt smør i en kjele. Rør inn sirup. La det bli litt avkjølt.
Rør dette så inn i det tørre, samt at du rører inn egg og appelsinskall. Skal bli en jevn deig.
Ha deigen på bakebordet og del opp i ca 30 deler. Rull ut kuler som legges på bakeplatene. De trykkes flate og stekes ved 160c i ca 15-20 minutter

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 399,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 61,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,74.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Pepperkaker med ingefær og lime


Prøv også Pepperkaker med ingefær og lime.

Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 08.12.2014
Denne retten tar ca 60 min + å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Geir Brekke
Bildet er tatt av Katrine Lunke

Ingredienser

1,5 dl lys sirup (ca. 210g)
1,5 dl sukker (ca. 160g)
150 g Melange i folie
8 dl hvetemel (ca. 420g)
1 egg, lett pisket
2 ts malt ingefær
1 ts malt nellik
Revet skall fra 3 lime
2 ts natron


For mange blir det ingen jul uten pepperkaker. Men selv om pepperkakebaking er en veletablert førjulstradisjon i mange norske hjem, kan det likevel være gøy å prøve noe nytt. Hva med pepperkaker med smaken av ingefær & lime.


Fremgangsmåte

Bland sirup og sukker i en kjele og la blandingen koke opp. Ta kjelen av platen.
Tilsett Melange i små biter og la smelte under omrøring. La blandingen avkjøles noe, og rør deretter inn egget.
Bland krydder og natron inn i melet og rør dette sammen med de øvrige ingrediensene til en deig.
Legg deigen i en skål, dekk med plastfolie, og la den hvile i minst tolv timer i kjøleskapet.
Kjevle deigen ut på et melet bakebord eller bakepapir. Ta så mann- og koneformer og lag mann- og konekaker. Eller andre SPRØ pepperkakeformer.
Legg kakene på stekebrett dekket med bakepapir. Stekes ved 180ºC i ca. åtte til ti minutter. Avkjøl kakene på platen.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 369,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,71.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Pepperkaker


Prøv også Pepperkaker.

Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 21.11.2017
Denne retten tar ca 60 min + å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matoppskrift.no
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

250 g smør
2,5 dl sukker
2 dl sirup
4 dl melk
2 dl vann
2 ss kanel
1 ss malt nellik
1 ss natron
13 dl hvetemel
skåldede halve mandler


En god oppskrift på pepperkaker som vi bruker.


Fremgangsmåte

Smelt smøret sammen med sirupen i en kjele. Mål opp sukkeret og hell det i en stor bakebolle sammen med alle krydderne. Hell over det smeltede smøret med sirupen og bland godt. Hell i vannet og bland igjen. La blandingen avkjøles noen minutter slik at den får romtemperatur.

Bland melet godt med natronen og ha det oppi deigen, som blir ganske løs. Arbeid sammen deigen med en tregaffel eller lignende.

La nå deigen hvile i kjøleskapet i 1-2 døgn før den kjevles ut. Legg den enten godt tildekket i bakebollen eller i en stor plastpose. I hviletiden får melet tid til å svelle slik at deigen blir meget lett å kjevle. Deigen kan også eltes litt før den kjevles ut.

Smør stekebrettet med litt margarin, eller bruk bakepapir. Kjevle ut litt deig om gangen, og stikk ut kakene med pepperkakeformer. Stek kakene midt i ovnen ved 200-225 C i 4-6 minutter.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 302,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,4.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++





Her er lignende, anbefalte og gode oppskrifter fra forskjellige kilder

Prøv også Pepperkaker 2.

Pepperkaker 2


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 02.12.2013
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Matprat.no
Bildet er tatt av Matprat.no

Ingredienser

150 g meieriesmør
1 dl sirup
2 dl sukker
1 dl kremfløte
1/2 ts nellik
1/2 ts ingefær
1/2 ts pepper
2 ts kanel
1 ts bakepulver
ca. 450 g hvetemel


Hjemmelagde pepperkaker skaper fin julestemning og smaker utrolig godt i en mørk førjulstid.


Fremgangsmåte

1. Bland smør, sirup og sukker i en kjele. Varm opp til sukkeret er helt smeltet.
2. Ta kjelen av platen og avkjøl blandingen noe.
3. Rør inn fløte.
4. Sikt i krydder, bakepulver og det meste av melet. Rør alt sammen til en jevn deig. La deigen stå kaldt lengst mulig.
5. Elt deigen i litt mel på bordet og kjevle den ca. 3 mm tykk.
6. Stikk ut forskjellige figurkaker, legg dem på bakepapirkledd stekebrett og stek dem på midterste rille i stekeovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter.
7. Avkjøl kakene på rist.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 410,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 58,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,99.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie pepperkaker.

Glutenfrie pepperkaker


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 02.12.2017
Denne retten tar ca 0 å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Finax
Bildet er tatt av Rosemarie Pettersen

Ingredienser

75 g usaltet smør
0,5 dl sukker
0,5 dl lys sirup
0,5 dl vann
1 ts malt ingefær
2 ts malt kanel
0,5-1 ts malt nellik
0,5-1 ts malt kardemomme
0,5 ts bikarbonat (natron )
ca 4 dl finax lavprotein melmix


Glutenfrie pepperkaker hvor det brukes glutenfri melmiks. Hvetemel i pepperkaker kan lett erstattes med glutenfritt mel, her med Finax mel.


Fremgangsmåte

Rør smør, sukker og sirup smidig. Tilsett alt det andre. Arbeid sammen til en jevn deig.
La deigen hvile over natten tildekket med plast.
Arbeid så deigen smidig og kjevle ut på melet bakebord så tynt som mulig. Trykk ut kaker med former.
Legges på papirkledd plate og stekes ved 225 grader i midten av ovnen i ca 5 minutter.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 375 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 58,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,93.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Peppernøtter.

Peppernøtter


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 21.11.2017
Denne retten tar ca 20-40 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Regal
Bildet er tatt av Regal

Ingredienser

475 g Regal Siktet Speltmel
100 g smør eller margarin
300 melis
2 egg
1 ts hjortetakssalt (6 g)
Revet skall fra 2 usprøytede sitroner
0,5 dl melk


Peppernøtter er små, sprø og smakfulle og regnes ofte som en av julens store favoritter både blant store og små…


Fremgangsmåte

1. Kna mel og de øvrige ingredienser sammen til en ensartet deig. Fettstoffet skal ikke bløtgjøres.

2. Del deigen i 16 like store deler som trilles ut i pølser på ca. 35 cm lengde. Hver deigpølse deles i 20 like store stykker som settes på bakebrett med bakepapir.

Baketid:
Ca. 8 min. i en forvarmet ovn ved 220 °C (varmluft 200 °C) på ovnens midterste rille.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 349,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 54,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,41.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fine peppernøtter.

Fine peppernøtter


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 22.11.2017
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Dansukker
Bildet er tatt av Dansukker

Ingredienser

250 g margarin eller smør
200 g Strøsukker
1 ss Lys eller Mørk Sirup
1 egg
1 ts ingefær
1 ts kanel
1 ts nellik
2 ts natron
6 1/2 dl hvetemel



Fremgangsmåte

Rør fett, sukker og sirup sammen til en porøs blanding. Tilsett egget og bland godt.

Bland i krydder, natron og mesteparten av melet. Elt deigen smidig på bakebordet med resten av melet.

Rull deigen til valnøttstore boller. Legg dem på smurt plate. Stek kakene ved 150 grader i 15 minutter.

La kakene avkjøles på platen.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 400,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 52,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,98.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Aromapepperkaker.

Aromapepperkaker


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 22.11.2017
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Dansukker
Bildet er tatt av Dansukker

Ingredienser

150 g Strøsukker
3/4 dl Lys eller Mørk Sirup
150 g margarin eller smør
2 små egg
1/2 ss revet pomeransskall
1/2 ss ingefær
1/2 ss nellik
1/2 ss natron
400 g hvetemel



Fremgangsmåte

Kok opp strøsukker og sirup. Tilsett fettet og la det smelte. La massen avkjøles.
Rør i egg, krydder, natron og mesteparten av melet. Dekk deigen med litt mel og la den stå kjølig et par timer eller til neste dag.

Elt deigen smidig på bakebordet. Kjevles tynt ut, ca. 2 mm. Stikk ut kaker med ønsket form. Legg dem på smurt plate. Stek kakene ved 175 grader i 8–10 minutter. La kakene avkjøles på platen.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 362,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 56,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,11.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pepperkaker med chili og appelsin.

Pepperkaker med chili og appelsin


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 02.12.2013
Denne retten tar ca 60 min + å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Tomas E. Karlsen
Bildet er tatt av Mills

Ingredienser

210 g lys sirup
150 g demararasukker (rårørsukker)
150 g Melange i folie
4 g chili, tørket, malt/knust
2 appelsin, skallet av disse (zest)
420 g hvetemel
1 egg, lett pisket
4 g ingefær, malt
4 g nellik, malt
4 g kanel, malt/raspet
16 g natron
8 g vaniljesukker


Pepperkakebaking er for mange synonymt med jul. En ny undersøkelse YouGov har gjennomført for Melange viser at nær én av tre nordmenn planlegger juleverksted med pepperkakebaking i år.

I undersøkelsen kommer det fram at deigen er nesten like viktig som den ferdige pepperkaken. Mer enn syv av ti «smugspiser» nemlig pepperkakedeig mens de baker pepperkaker. Da er det bokstavelig talt godt å gjøre en ny vri på de tradisjonelle pepperkakene. Piff opp deigen med knuste tyrkisk pepper-drops eller tilsett dine favorittsmaker.

Husk å lage dobbel porsjon når du skal ha pepperkakeverksted, for pepperkaker med smak er helt uimotståelig godt!


Fremgangsmåte

Riv skallet fra en appelsin i tynne strimler, unngå å få med det hvite i skallet. Lys sirup, demararasukker, chili og appelsinskall varmes til sukkeret har løst seg opp. Trekk vekk fra varmen og rør inn Melange i biter. Avkjøl noe og rør inn egget.

Bland sammen mel, natron, vaniljesukker og resten av krydderne. Rør dette sammen med det våte til en fin deig. Legg deigen i en bolle og dekk til med plast før den settes i kjøleskap for å hvile i minst tolv timer.

Kjevles ca. 3 mm tykt, legges på stekebrett med bakepapir og stekes i forvarmet ovn på 180 grader. Kakene er ferdige når de er lysebrune. Avkjøles før de eventuelt pyntes med glasur og nytes. Oppbevares i tett boks etter de er avkjølt.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 283,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,88.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sunnere pepperkaker.

Sunnere pepperkaker


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 26.05.2017
Denne retten tar ca 40-60 min å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Funksjonell mat
Bildet er tatt av Funksjonell mat

Ingredienser

150 g smør
1 dl FiberSirup Gold
150 g Sukrin Gold
1 dl kremfløte
5 dl hvetemel (300 g)
1 dl FiberFin (60 g)
½-1 ts nellik
½-1 ts ingefær
½-1 ts pepper
2 ts kanel
1 ts bakepulver
1 dl hvetemel til utbaking


Endelig går det an å lage litt sunnere pepperkaker som smaker like godt som du er vant til.


Fremgangsmåte

Bland FiberSirup, Sukrin Gold og smør i en kjele, og varm opp til Sukrinen er helt oppløst. Ta kjelen av platen og avkjøl blandingen noe. Rør inn fløte først, så hvetemel, FiberFin, krydder og bakepulver. Bland godt. Dekk deigen til og la den stå i romtemperatur til du skal bake ut pepperkakene.

Kna deigen og kjevle ut leiven til 3 mm tykkelse. Stikk ut figurer. Stek på plate med bakepapir på 175°C i 8-10 minutter. Avkjøl pepperkakene på rist.

Merk:
Når disse pepperkakene er nystekte, er de litt mykere enn vanlige pepperkaker.
Oppbevarer man de i en kakeboks i et par dager, blir de like sprøe og gode som du er vant til.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 315,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,65.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ingrids pepperkakeoppskrift til figurer og hus.

Ingrids pepperkakeoppskrift til figurer og hus


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 05.11.2013
Denne retten tar ca 60 min + å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Melk.no
Bildet er tatt av Melk.no

Ingredienser

100 g smør
2 dl lys sirup
3 dl sukker
3 dl helmelk
ca 1 kg hvetemel
½ ts malt kardemomme
½ ts malt hvit pepper
½ ts malt nellik
½ ts malt anis
½ ts malt ingefær
3 ts malt kanel
3 ts natron
3 ss vann

1 ½ dl sukker(til sammensettingen av huset)

Melisglasur til pyntingen
4 dl melis
1 stk eggehvite
1 krm sitronsaft(noen dråper)


Med denne oppskriften kan du lage alle mulige pepperkakefigurer og bygninger - bare fantasien setter grenser!


Fremgangsmåte

Varm smør, sirup og sukker til det blir flytende. Det må ikke koke. Tilsett melken og rør godt. Bland halvparten av melket med krydderet og rør dette inn i væsken. Rør natron ut i vannet og bland det i deigen. Elt så i resten av melet til deigen blir jevn og smidig. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin til denne jobben. Dekk deigen med plast og la den hvile kaldt i ca 1 døgn.

Mønsteret til huset bør lages i kartong i den størrelsen man ønsker (se link med mønster).
Deigen kjevles ut til den er ca 3 mm tykk. Legg den kjevlede deigen på bakepapir og skjær ut vegger, tak og pipe etter kartongen, med en kniv som er dyppet i mel. Husk hull for dør og vinduer. Legg bakepapiet med hus delen over på en bakeplate.
Stek delen i forvarmet ovn ved 160 grader i ca 10 minutter. Legg de over på kakerist til avkjøling.

Restene av deigen er fin å lage figurer av som kan henges opp til pynt. Pynting av delene kan skje før eller etter sammensetingen.

Sammensettingen av huset
Smelt sukkeret i en stor stekepanne slik at det blir lysebrunt (karamellisering). Dypp de enkelte delene av huset i det karamelliserte sukkeret og sett dem nøyaktig sammen. Hvis kantene på delene ikke er helt rette, kan man bruke et fin rivjern og forsiktig rette de opp.

Pyntingen av delene
Bland sammen ingrediensene til melisglasuren for hånd eller med en mikser. Hell glasuren i en sprøytepose eller lag et kremerhus av matpapir. Pynt delene etter egen ønske.

Tegninger av pepperkakehuset

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 328,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 64,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,11.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hellstrøms Pepperkaker.

Hellstrøms Pepperkaker


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 20.11.2017
Denne retten tar ca 60 min + å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Eivind Hellstrøm
Bildet er tatt av Moestue Grape Selections

Ingredienser

1 dl sukker
1 dl sirup
150 g smør
1 ts kardemomme
2 ts nellik
2 ts kanel
ca. 1 ts ingefær
6 dl hvetemel
½ ts bakepulver


Hellstrøm ringer julen inn:
I anledning den nært forestående høytiden kommer mesterkokkens gløgg og juleakevitt i splitter nye utgaver. Og i sammenheng med dette blir det og sendt ut en del gode juleoppskrifter til media. Jeg har og fått disse og publiserer dem, men i tillegg har jeg kalkulert og beregnet dem for både pris, næringsinnhold og allergener. Her er pepperkakene.


Fremgangsmåte

Ha sukker, sirup, smør og krydder i en kjele. Varm opp under omrøring til alt er smeltet. Avkjøl før du blander inn hvetemel og bakepulver.
Elt deigen godt sammen, pakk den inn i plastfolie og la den stå kaldt natten over.
Kjevl ut til hus, hjerter eller stjerner i forskjellige størrelser og legg dem på et stekebrett.
Stek pepperkakene i stekeovnen på 180 grader i ca. 10-12 minutter.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 428,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 59,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,35.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Julens beste pepperkaker.

Julens beste pepperkaker


Antall porsjoner = 1
Dato lagt inn eller oppdatert 23.11.2018
Denne retten tar ca 60 min + å lage
Kalkulering og publisering av Knut Pettersen
Opprinnelig kilde til oppskriften er Meny
Bildet er tatt av Meny

Ingredienser

150 g smør
1 dl lys sirup
2 dl sukker
1 dl kremfløte
450 g hvetemel
½ ts malt ingefær
½ ts malt nellik
½ ts fint pepper
2 ts malt kanel
1 ts bakepulver


Her får du den beste oppskriften på pepperkakedeig. Pepperkaker er for mange den aller viktigste julekaken, og det er mye juleglede knyttet til dette med å lage pepperkakefigurer og pynte dem med melis og godteri.


Fremgangsmåte

1. Ha smør, sirup og sukker i en kjele. Varm opp på middels varme til sukkeret er helt smeltet. Ta kjelen av platen og avkjøl blandingen noe. Rør i fløten.
2. Bland det meste av melet sammen med krydderet og bakepulver, og sikt dette i blandingen. Rør alt sammen til en jevn deig. La deigen stå kaldt til neste dag.
3. Strø litt mel på bordet. Elt deigen og kjevle den ut til den er ca 3 mm tykk. Bruk pepperkakeformer til å stikke ut ulike figurer, husk å lage et hull i toppen hvis du har tenkt til å henge opp disse.
4. Stek pepperkakene gyllenbrune ved 175 grader i ca 10 minutter. Avkjøl kakene på rist. Oppbevares i tett kakeboks.

Raskt næringsinnhold

Denne retten har 410,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 58,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,99.- pr 100 gram.

Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.


Intern:3419
Slanking.Info.
Gryteretter.

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.