Web Analytics
Mat og drikke oppskrifter med næringsinnhold fra hele verden.

Dagens oppskrift er:

Her i Norge er vi ikke så vant med denne typen pai. Men ofte foretrekker vi mer type kake med frukten stukket nedi. Den metoden for eplekake bruker vi......

Oppskriften gir 1 porsjoner.

Pr 100 gram inneholder denne oppskriften:

Oppskriften inneholder 239,56 kcal pr 100 gram.
Oppskriften inneholder 33,97 gr karbo pr 100 gram.
Oppskriften inneholder 9,08 gr fett pr 100 gram.
Oppskriften koster Kr: 2,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++





Annonse







Annonse



Dagens rett fra de siste 7 dagene

Koteletter med rotgrønnsaker


Dagens oppskrift er Koteletter med rotgrønnsaker.
Koteletter er enkelt, billig og godt, men tilbehøret er viktig. Og det finnes annet en surkål og poteter. Her brukte vi forskjellige smørstekte grønnsaker i staver og biter. Og i vår versjon la vi og på knutekål og grønn paprika. Men oppskriften er foreslår at grønnsakene trekker seg møre i cider, noe som og gir masse smak.

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

92,57 kcal
7,37 gram karbohydrater
3,96 gram fett
Og koster Kr: 6,38 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Karri gryte fra Brasil


Dagens oppskrift er Karri gryte fra Brasil.
Her settes smaken mye av flesket. Juster med krydder under kokingen.

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

210,16 kcal
10,64 gram karbohydrater
15,84 gram fett
Og koster Kr: 5,49 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Kyllingklubber med buffalosaus


Dagens oppskrift er Kyllingklubber med buffalosaus.
Noen helt utrolig gode kyllingklubber som passer perfekt som snack på kvelden. Sausen kan man lage sterkere om ønskelig med mer chilisaus/tabasco, men denne sausen kan og kjøpes ferdig. Det er flere oppskrifter for denne sausen og ofte brukes det både eddik og worcestershiresaus i den.
Beklager at bildet er galt fokusert, men jeg så det ikke før vi hadde spist opp alt.
Vi lagde dette som dip med litt rømme og noen stenger selleri og gulrot i tillegg.

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

262,52 kcal
4,47 gram karbohydrater
19,06 gram fett
Og koster Kr: 7,46 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

God gammeldags norsk fårikål


Dagens oppskrift er God gammeldags norsk fårikål.
Fårikål er norges nasjonalrett, både ved avstemming i 1972 og nå i 2014. Her er en gammel oppskrift på fårikål.

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

100,56 kcal
5,64 gram karbohydrater
5,46 gram fett
Og koster Kr: 2,69 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Gulrotbrød med cottage cheese


Dagens oppskrift er Gulrotbrød med cottage cheese.
Dette brødet er bare så godt. Blir både saftig og smakfullt. Cottage cheese er litt vanskelig å blande, men det gjør ikke noe om det blir slike små osteperler i brødet. La de heve litt ekstra for ett mer luftig resultat. Og våre ble perfekte etter 35 min på nederste rille med varmluft. Da brukte vi brødformer.

Oppskriften gir 1 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

207,32 kcal
36,52 gram karbohydrater
2,3 gram fett
Og koster Kr: 1,64 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Ovnsbakt laks med grønnkål og saus


Dagens oppskrift er Ovnsbakt laks med grønnkål og saus.
Denne lakseoppskriften er nydelig, men årsaken er nok at vi brukte villaks fanget i Otra som renner forbi oss her i Kristiansand. Villaks syns jeg har mer smak og er en tanke rødere i kjøttet. Grønnkål er jo en grønnsak vi bruker ofte, sikkert fordi det er veldig sunt.
Husk at du her kan bake poteter og laks samtidig i ovnen.
PS: Bacon er og fint å steke sammen med grønnkål.

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

136,38 kcal
6,56 gram karbohydrater
8,72 gram fett
Og koster Kr: 8,8 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Høstens eple og pærepai


Dagens oppskrift er Høstens eple og pærepai.
Her i Norge er vi ikke så vant med denne typen pai. Men ofte foretrekker vi mer type kake med frukten stukket nedi. Den metoden for eplekake bruker vi hjemme for eksempel.
Men denne versjonen ble god og når den står litt etterpå kaldt, blir den ikke så tørr som mange frykter. Deigen hever jo ikke så den er bare ett skall rundt fyllet. Jeg vil mene at samme metoden vil fungere med blåbær og andre typer bær og frukt.

Oppskriften gir 1 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

239,56 kcal
33,97 gram karbohydrater
9,08 gram fett
Og koster Kr: 2,76 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++



10 tilfeldige av de siste publiserte oppskriftene

Kongesalat...
Kremkake med bær og frukt...
Nektarinterter...
Jordbær- og rabarbrasyltetøy...
BLT-sandwich 2...
Søte marokkanske mandelkjeks...
Pæregranité...
Pølse i vaffel...
Svin- og brokkoligrateng...
Grønn potetsuppe 2...




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.