Andelever rå



Bilde av Andelever rå.

Kalorier og Næringsinnhold i Andelever rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 569 kilojoule
Kcal 136 kalorier
Protein 18.7 gram
Karbo 3.5 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 4.6 gram
Mettet fett 1.4 gram

Notat

Fakta om Andelever rå.

Denne varen bestilles kun opp etter ordre. Jean Larnaudie company startet opp i 1950 og er i dag en stor leverandør av fransk gås- og andelever. Firmaet leverer til over 30 land, stiller sterkt i anerkjente franske konkurranser og har fått prisene Medaille d'or 2012, Medaille d'argent 2009 og Medaille de Bronze 2007 for noen av sine produkter. Foie gras er en av de klassiske franske råvarene og blir sett på som et av de viktigste signaturproduktene hva angår fransk kjøkken og gastronomi. Rå foie gras er en eksklusiv vare i aller høyeste grad. På grunn av den korte holdbarheten er dette produktet mest omsatt frosset, og vår ferske lever er derfor et topp produkt siden nedfrysing vil gi et betydelig kvalitetstap. Denne andeleveren er av høy kvalitet, og er med det uten rester av blod, blodårer eller sår.

Konsistensen på den rå leveren er kompakt og fast, overflaten er glatt og har en lys terrakotta farge. Andelever har en fet, mild og rund smak og bør få følge av sødme og /eller syre for at den skal komme helt til sin rett. Stekt foie gras med salt, pepper og noe søt-syrlig vil gi en harmoni i munnen.


Bruksområde for Andelever rå.

Andelever er en såpass eksklusiv vare at den fortjener den fulle og hele oppmerksomhet. Bruk den som forrett, smårett eller som hovedrett.
Stek den i tynne skiver på middels varme i ca. ett minutt på hver side. Strø over kvernet salt og pepper og server med for eksempel fiken marmelade eller en søt balsamico.
Innlagt dato
Oppdatert dato
04.06.2013
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Fuglevilt
Kilde til Næringsdata
Produsent
Jean Larnaudie
Fotograf
Oluf Lorentsen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1623
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Andelever som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Andeleverpaté3288,5624,559,132,5245,68
Andeleverpaté med syltet rødbeter og karse3193,0215,224,529,2117,27
Andeleverpaté med trøfler3244,1722,47,412,9133,66







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Andelever rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Rapphøns534127,623,623,60
Andelever fersk m/lyre2254538,75653
And, kjøtt med skinn, ovnstekt213651749,717,50
Stange And160238837,313,10
Vaktler803191,9112,0519,630
Måke619147,947,520,10
Rype, bryst uten skinn, ovnstekt7321746,129,80
Perlehøns534127,623,623,60
Storfugl5851394,923,80
Alke160238837,313,10
And, kjøtt med skinn, rå160338837,313,10
Andelever fersk2325555,675844
Skarv5851394,923,80
Rype5851394,923,80
Rype, bryst, uten skinn, rå5121224,520,30

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.