Bornholms rogn 80%



Bilde av Bornholms rogn 80%.

Kalorier og Næringsinnhold i Bornholms rogn 80%

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 460 kilojoule
Kcal 109.9 kalorier
Protein 14 gram
Karbo 5 gram
Sukker 5 gram
Kostfiber gram
Fett 3 gram
Mettet fett gram


Fakta om Bornholms rogn 80%.

Bornholms torskerogn fremstilles av råvarer av beste kvalitet. Rognen har god tekstur, og for å fremheve rognens gode smak blandes det inn en puré av solmodne tomater. Et naturlig produkt uten tilsetningsstoffer.

Innlagt dato
Oppdatert dato
27.05.2013
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fiskehermetikk pålegg
Kilde til Næringsdata
Produsent
Bornholms fiskekonserves
Fotograf
Oluf Lorentsen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1106
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker rogn som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kokt torsk, lever og rogn4.5159,2311,8713,040,059,76
Kokt skrei3199,4815,79,055,127,28
Kongekrabbe & Gudekveite med persille4.2141,188,415,150,1723,02
Kaviar av torskerogn2.3211,1713,6119,942,2314,85
Kaviar av ørret3.2178,59,5819,943,1314,79
Bakt potet med rekeblanding4.391,612,597,658,995,56
Ura og gunkan maki2.6176,087,587,2819,088,49
Laksetartar med avokado og rødløk4.5189,8316,238,811,510,68
Små røsti av søtpoteter4.5141,188,083,612,654,25
Sildetartar4.5208,5813,181011,484,74
Kaviar- og rekemousse4.5169,9515,136,421,9910,04
Crostini med røykt laks og ost4.5262,2414,815,8116,0711,98
Marinert laks med gourmettilbehør4.5196,815,749,811,4312,66
Rekesmørbrød4.5155,636,238,615,536,71
Rognpudding498,834,797,56,344,49







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Bornholms rogn 80% med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.