Brød, 2/3 sammalt mel, vann



Bilde av Brød, 2/3 sammalt mel, vann.

Kalorier og Næringsinnhold i Brød, 2/3 sammalt mel, vann

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 966 kilojoule
Kcal 228 kalorier
Protein 8.8 gram
Karbo 41.7 gram
Sukker 1.1 gram
Kostfiber 6.5 gram
Fett 1.5 gram
Mettet fett 0.2 gram

Innlagt dato
Oppdatert dato
25.06.2018
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Brød grovt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
2489
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Grovbrød som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kokt egg med kaviar4.2184,737,2111,217,443,9
Krydrede kjøttboller (Tapas)4126,014,3114,726,3418,74
Kyllingkjøttbrød5169,939,6514,146,086,94
Russisk eplekake (Sharlotka)3.8149,133,952,4523,373,28
Helstekt kalkun med kirsebærstuffing4105,254,1613,762,0810,17
Fransk løksuppe 4355,792,212,26,112,04
Broccoli - Blomkålgrateng3.392,795,756,183,155,33
Karbonadesmørbrød2.5431,742,333,846,95
Tunfisksandwich3.3201,249,2812,4715,625,07
Bruschette med mediterrane matjes 4.5124,358,996,473,817,53
Eggesmørbrød4.5197,6410,39,4115,637,06
Seikaker på potetsalat4.5165,7411,046,739,395,09
Varm kyllingsalat med rødbete og fetaost4.592,632,218,029,317,43
Brushetta med salami romana og stekt taleggio4.5341,4724,2914,7714,7814,66
Arme riddere for 14.5170,066,686,8619,652,8







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Brød, 2/3 sammalt mel, vann med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.