Eddik, 7 %



Bilde av Eddik, 7 %.

Kalorier og Næringsinnhold i Eddik, 7 %

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 17 kilojoule
Kcal 4 kalorier
Protein 0.4 gram
Karbo 0.6 gram
Sukker 0.6 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0 gram
Mettet fett 0 gram


Fakta om Eddik, 7 %.

Eddik er vanlig i mange retter. Lages ved gjæring av eddiksyrebakterier og en akoholholdig væske. Det er mange typer. Eks: vanlig eddik, vineddik, balsamicoeddik, sherryeddik, riseddik, og de forskjellige lands sine spesielle eddiker. Eddik varierer og i styrke.

Bruksområde for Eddik, 7 %.

Marinader, sauser, dressing, krydder til div retter.
Innlagt dato
Oppdatert dato
25.12.2017
Hovedgruppe
Urter. krydder og smakstilsetninger
Undergruppe
Eddik og eddikmarinader
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 4 brukere.
Besøk
12049
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Eddik som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Klubb og duppe4.666,362,581,259,20,92
Pavlova5.5319,7218,734,0233,26,12
Kokt røkt svinekam3.7150,4312,217,572,444,49
Kokt torsk, lever og rogn4.5159,2311,8713,040,059,76
Makrell i tomat4.9179,4211,4610,518,185,86
Torskelever3.7479,5350,734,970,69,12
Svinefilet i sur/søt saus4.587,951,315,6312,973,64
Kokt kveite3.499,233,339,947,0111,9
Syltede rødbeter484,140,140,9819,082,62
Pavlova 25.1204,578,991,8128,514,66
Syltet makrell fra Sørlandet4.675,493,2110,910,65,78
Glasur til pepperkaker, pepperkakehus m.m.4.1352,1601,3686,682,38
Laks med agurksalat og kesamdressing4.9107,675,458,266,068,82
Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus4.8123,043,1810,1513,066,99
Polkagriser3.9286,720071,682,64







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Eddik, 7 % med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.