Egg, kokt



Bilde av Egg, kokt.

Kalorier og Næringsinnhold i Egg, kokt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 593 kilojoule
Kcal 143 kalorier
Protein 12.4 gram
Karbo 0.3 gram
Sukker 0.3 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 10.2 gram
Mettet fett 2.9 gram


Fakta om Egg, kokt.

Her snakker vi stort sett om hønseegg. Høna legger sitt første egg når hun er ca. 19 uker gammel. Hun verper nesten ett egg hver dag, nemlig 6 egg i løpet av 7 dager. Ei hønes levealder er ca. 70 uker. Eggproduksjonen har da begynt å avta, og hønene blir slaktet og solgt som høns. Et egg veier i gjennomsnitt 63 gram. Proteinet i egg er av svært god kvalitet. Fettet er samlet i plommen. Egg er rikt på vitaminer og mineraler. Egg har evnen til å heve, tykne, binde, emulgere, klare og gi glansfull overflate på bakverk. Alle disse egenskapene brukes ved baking. Koking av egg: Bløtkokt egg 3 - 5 min. Smilende egg 6 - 8 min. Hardkokt egg 8 - 10 min. For unngå at egget sprekker ved koking, så stikk ett hull med en nål i den butte enden før koking. Andre egg som brukes er: Andeegg, vaktelegg, måkeegg og flere andre.

Bruksområde for Egg, kokt.

Baking, naturell, majones, puddinger osv.
Innlagt dato
Oppdatert dato
25.06.2018
Hovedgruppe
Egg og eggprodukter
Undergruppe
Egg tilberedt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,58 poeng satt av 26 brukere.
Besøk
20295
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6















Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kokte egg som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Piroger med kjøttfyll4.6193,787,389,6721,563,76
Kyllingsalat 44.3135,137,5310,565,844,05
Løksalat fra Sæterstad gård4.8292,9129,354,232,735,55
Eggesalat med purre4.5266,9425,327,91,815,69
Bacalao a la Barcelona5.5199,9711,3120,623,177,71
Stekte krabbekaker med tartarsaus5.2246,3816,6410,9312,869,77
Avokado med tunfiskfyll5169,18156,731,045,36
Ostehorn 52.9230,078,677,7429,423,88
Ramen nudelsuppe4.6100,051,438,3213,324,91
Egg- og skalldyrskabaret 24.482,372,8310,43,618,61
Spinatsuppe4.214912,783,194,95,04
Fiskegryte med karrismak571,681,945,497,454,13
Skinke i aspik579,063,3610,011,736,53
Egg- og kyllingsalat571,263,045,734,693,67
Reke og eggesalat sandwich4.8221,3311,1114,515,437,74







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Egg, kokt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Omelett, stekt i fett76518414,712,30,7
Egg, økologisk, stekt84920516,713,60
Eggerøre, stekt i fett97023420,711,40,6
Egg, fra frittgående høns, kokt58514110,2120,3
Egg, stekt uten fett67716311,614,30,3
Eggerøre, stekt uten fett6621591212,10,7
Egg, stekt i uspesifisert fett87421116,914,20,4
Egg, økologisk, kokt59614310,412,40
Egg, stekt i smør7831891513,10,3
Omelett, stekt uten fett67416212,112,70,6
Egg, stekt i myk margarin76118314,413,10,3

Kommenter med hjelp av Facebook





Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.